Kizlar hadi biraz birbirimizi taniyalim

Dileyen herkes kendinden bahsedebilir,takim farki olmaksizin.Ama kirmizi takim arkadaslarim sizin katiliminizi mutlaka bekliyorum.

Yalniz birakmayin beni
O zaman ben baslayayim.
Ismim Ozge, 2gun once 37 yasina girdim.2 tane oglum var biri 8yasinda, digeri 12.Acayip hareketli, hic yerinde durmayan afacanlar.

16yil bitti evleneli, 17.yilimiza girdik 2ay once cok sukur.

Evlendigimizden beri Amerika’da yasiyoruz.Once 9sene Texas’ta yasadik, sonra islerden dolayi 6yil California’ya tasindik ve gectigimiz yaz yine evimiz gibi hissettigimiz Texas’a donduk.Ben aslen Erzincan, Kemaliye’liyim ama dogma buyume, evlenene kadar hep Ankara’da yasadim.6 yasimdan -20 yasima kadar yuzucuydum, bir suru madalyalarim ve derecelerim var.Bu yuzdende Gazi Universitesi, beden egitimi ogretmenligini bitirdim.Ama burada meslegimi sadece 1yil yapabildim.Sonra postanede devlet memurlugu ve baska is girisimlerimde oldu.Fakat cogunlukla cocuklari buyutme suresince is hayatindan kendi istegimle uzak kaldim.Ve birgun bir kirilma noktasi oldu, saglik alanindaki islere olan ilgimden.2. Diploma hemsirelik bolumunu okudum.35yastan sonra okumak, okul hayatina donmek cok keyifli geldi.Bolumu bitirip, lisans sinavimi gectim.Sonra bir psikiyatri kliniginde staja basladim.Staj bitincede baska bir psikiyatri kliniginde calismaya basladim.Fakat yillardir okullarda calismak istememden dolayi kliinikte calisirken, bir yandanda basvurabildigim tum okul-hemsirelik pozisyonlarina basvurdum.En az 50tane.

Sadece birkaci ile is gorusmesi yapabildim ve bir tanesi bana is teklif etti.Butun yazi okulda ise baslamayi hayal ederek gecirdim.Neden derseniz cocuklarimi okula birakmak, almak, onlarla zaman gecirebilmek klinik ya da hastane ortaminda calisirken inanilmaz zor oluyordu.Cocuklarin okulu tatil oluyor ben calisiyorum, esim calisiyor.Okullarda calisinca cocuklarla senkronize oluyorsunuz, onlar tatilse sizde tatilsiniz.Oglen onlar eve donunce sizde donuyorsunuz.Cok sukur Allah dualarimi kabul etti ve boyle bir kapi acti bize.Beden egitimi ogretmeni arkadaslarim espri yapiyorlar, Ozge sonunda okullarda calismaya baslayabildin, bizlerden yaklasik 10sene sonra diye.

Ne diyelim gec olsun, guc olmasin.

Yarinda okulumdaki ilk is gunum olacak.Acayip heyecanliyim, bakalim neler bekliyor beni.Umarim is arkadaslarimda beraber calismasi keyifli , iyi insanlar olurlar..Sizlerde yazin, kendinizden bahsedin.Cok merak ediyorum sizleri