Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim serbest günümün bile doyurucu olmaması😂😂😂😂
Sabah omlet ve sebzeler
Akşam 2 dilim gözleme ve patates
🌸🌸
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa

Eklentiler

• 1000273416.webp
    1000273416.webp
    65,7 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000273390.webp
    1000273390.webp
    97,5 KB · Görüntüleme: 8
Ben aslında 15 kilo vermek istiyorum daha önceden nerdeyse 10 kilo vermiştim. Hedefim 25 ti. Kaldı 15🤣 diyetimde bol su diyet yemekler spor hedefliyorum bakalım hepimiz istediğimiz kilolara düşeriz umarım bu arada ben hala emziriyorum onun için şekerim çok çabuk düşüyor :( 15 aylık oğlum var
Daha once kilo vermissiniz yine verirsiniz, hic stres yapmayin.Emzirmekte kilo vermede cok iyi oluyor.Kan sekerinizi destekleyen gidalar tuketin, sizi emzirirken zorlamayacak bir diyet yapin.🥰

Donanımlı bir hayat sürmüşsün canm sonu çok güzel, maşallah bebelerini de buyutmussun, bende ev isi yoğunum bugun fırsatım oldukça tekrardan okurum , donerim🥰
Aslinda hep cocuklar icin kariyerimi ikinci plana attigim bir hayat gibi hissediyorum.Ama sanki simdi benim siram geldi.Allah saglik, huzur versinde calisalim, ailemizin basinda duralim insallah.🙏Sanada kolay gelsin canim, ihmal ediyorsun biraz bizi, oyle hissediyorum😂😅

Kızlar bugünkü menümü yazayım yoksa abartıyorum zaten yine biraz yedim 🙊🙈

Kahvaltı 11:00
1/2 simit
1 dilim börek
1 omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
Az domates

Ara
Kahve
2 kare çikolata

Ara
1 bardak ayran 2 galeta
1/2 muzlu kefir iki shake

Akşam 19:00 planlı
8 kaşık tavuk sote
1 dilim kepek ekmek (bunu yemezsem gece aranıyorum 😆 sabah çok yedim biliyorum :(

Ellssa Ellssa Yawrukush Yawrukush Boncuk2307 Boncuk2307
Canim sabah yarim simit yediysen, borek yememelisin.Shake’leri nasil yapiyorsun? aksam 1dilim ekmek yemende bir sakinca yok.Sende emziriyor musun?

Benim serbest günümün bile doyurucu olmaması😂😂😂😂
Sabah omlet ve sebzeler
Akşam 2 dilim gözleme ve patates
🌸🌸
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Kaptanim ne kadar karb agirlikli yersek,ozellikle basit karbonhidratlar, o kadar cabuk ve kolay acikiyoruz.Siz bunu benden daha iyi biliyorsunuz.O yuzden doyurucu olmamis.

Daha once kilo vermissiniz yine verirsiniz, hic stres yapmayin.Emzirmekte kilo vermede cok iyi oluyor.Kan sekerinizi destekleyen gidalar tuketin, sizi emzirirken zorlamayacak bir diyet yapin.🥰

Aslinda hep cocuklar icin kariyerimi ikinci plana attigim bir hayat gibi hissediyorum.Ama sanki simdi benim siram geldi.Allah saglik, huzur versinde calisalim, ailemizin basinda duralim insallah.🙏Sanada kolay gelsin canim, ihmal ediyorsun biraz bizi, oyle hissediyorum😂😅

Canim sabah yarim simit yediysen, borek yememelisin.Shake’leri nasil yapiyorsun? aksam 1dilim ekmek yemende bir sakinca yok.Sende emziriyor musun?

Kaptanim ne kadar karb agirlikli yersek,ozellikle basit karbonhidratlar, o kadar cabuk ve kolay acikiyoruz.Siz bunu benden daha iyi biliyorsunuz.O yuzden doyurucu olmamis.
Evet canım insan isterse başarabilir yeter ki çalışsın😍

Aynen valla. Ben yarın tek öğün balık yiyince mesela omega 3 ün ateşleme etkisiyle bugünü sıfırlıyorum🤭 taktik işi aslında kilo vermek bunu bu süreçte anladım

Akşam yemeği 1 kase tavuklu salata 1 bardak şalgam
Eki Görüntüle 3626172
Afiyet olsun cok guzel bir ogun olmus.Salgam candir, nerelisiniz? ☺️

Aynen valla. Ben yarın tek öğün balık yiyince mesela omega 3 ün ateşleme etkisiyle bugünü sıfırlıyorum🤭 taktik işi aslında kilo vermek bunu bu süreçte anladım
Kesinlikle oyle.Hergun mukemmel uyamiyoruz diyete ama dengelemek cok onemli.Zaten uzun, yorucu bir surec diyet, cok yuklenmemeliyiz kendimize.Kaptanim sen kac kilosun ve hedefin kac kilo? 50’lerdesin galiba degil mi, cok zayif olabilir misin?🤭Bir arkadasim hep cok kilolu oldugunu dusunur ama bence cok zayif.Oyle olabilir misin? 😄

Afiyet olsun cok guzel bir ogun olmus.Salgam candir, nerelisiniz? ☺️

Kesinlikle oyle.Hergun mukemmel uyamiyoruz diyete ama dengelemek cok onemli.Zaten uzun, yorucu bir surec diyet, cok yuklenmemeliyiz kendimize.Kaptanim sen kac kilosun ve hedefin kac kilo? 50’lerdesin galiba degil mi, cok zayif olabilir misin?🤭Bir arkadasim hep cok kilolu oldugunu dusunur ama bence cok zayif.Oyle olabilir misin? 😄
Şalgamdan da anlaşılacağı üzere adanalıyım canım sen nerelisin 😍
Cok uzuldum, evlatlar kucukken hali, koltuk, mobilyalar her sey kirleniyor malesef.Ben oyuzden hala deri koltuk kullaniyorum salonda ve hic hali yok salon, mutfak ve yemek odasinda.Umarim cikmistir leke, canlari sagolsun..
Maalesef leke çıkmadı ya artık yapacak bir şey yok yıkamaya veririm

Bende genelde hep bir onceki gunden kalan yemegi aliyorum yanima ise giderken.Biber dolmasi ve kofte harika bir oglen yemegi olmus, afiyet olsun.

Olsun canim, regli oncesi hormonlar cosuyor.Daha cumaya var zamanimiz toparlariz, dert etme sen🥰

Kaptanim gofretler olmasa cok guzel birgun bence.

Seni merak ettim canim, nerede bu kiz gelmemezlik etmezdi dedim.Guzelce dinlenebilmissindir umarim Filizcim, Adana nasil?

Adimlarin sahane Aysecigim, menude kabam tatlisi ve makarna var ama tadimlik yemissin.O adimlarla yakmissindir canim.☺️

Cok gec cevap yazabildim ama sut ve sut urunleri gaz yapar canim.Tartidan birgun once tuketmemek iyi olur.Yoksa kefir cok saglikli, cok severim bende.

Canim diyet yaparken misafirlikler hic kolay olmuyor.Bazen hepimiz ipin ucunu kaciriyoruz ama batti balik yan gider demek yerine, bugun biraz kacirdim evet, ama yarin yeni birgun ve morivasyonumu bozmadan devam edecegim demeliyiz.☺️
Şansımıza hava güzel canım. Yemekler de güzel 😅 bugün baya abarttım. Eşimin ailesinin yanındayız birkaç gün kalıp Çanakkale'ye gecicez. Hâlâ internetimi halledemedim 😓
Kirmizi takım nasıl canım ne var ne yok? Kim kazandı pazartesiyi..beni güncelle noolur çok merak ediyorum 😇🤩

Sevgili MASTERFİT Ailesi :KK36: :KK36:

Bu hafta kontrol tartısında en çok kilo veren ve bir yarışmacı transfer etme hakkını kazanan takım kaptanı
Yawrukush Yawrukush oluyor. Transferini gerçekleştirebilirsin kaptanım :KK36: :KK200:

Cumartesiye artı gelen herkes eksiye geçecektir inşallah:KK37: Öpüyorum sizii:KK37:

Masterfit 168.Etap

KIRMIZI TAKIM25.07.202528.07.2025FARK
Yawrukush Yawrukush Kırmızı Takım Kaptanı78.1577.50-0.650
ORAN0.831
tomrs tomrs 63.5063.35-0.150
@Candysisters60.5060.80+0.300
@ummhnisa83.9083.60-0.300
@Lotus1234103.00
Ellssa Ellssa 74.3074.80+0.500
@Deltavealfa68.6569.40+0.750
MAVİ TAKIM
armin83 armin83 Mavi Takım Kaptanı56.1055.70-0.400
ORAN0.713
@Jou70.6070.30-0.300
Boncuk2307 Boncuk2307 78.4578.95+0.500
@Dil-i bitab62.6063.80+1.200
@Tutku4488.40
@bluegreeneyes63.65
sibel_84 sibel_84 77.5077.00-0.500
HAZIRLIK
@Azmet5255-
@bnnu-
FitFiliz FitFiliz 79.40
@Lightning64.70
P Pembepilates -81.40
Ellerine emeğine sağlık tatlım :KK200:

Halbuki çok düzeltmeye çalıştım klavye den mi anlamadım 😔
Benim için sıkıntı yok canım da etiketlediğin kişi için sorun olabilir :KK66:
Pili tazelerim akşam inşallah canım 😘
Beni şimdilik alma takımlara gelip gideyim ♥️
Sen nasıl istersen :KK37:
Cok sevindim, eksiler gelmis canim🥰

Bugunden itibaren menulere dikkat edip, cumaya daha cok eksi gorursun insallah🙏

Moral bozmak yok, cumaya var daha canim..☺️

Ben cok ilginc bir kafadayim suan kaptanim sanirim diyete yeni basladigim icin, serbest ogun yapsam ac kalarak verdigim azicik bir kiloyuda geri alacakmisim gibi geliyor.Ama haftada 1 ogun, diledigimizi yemeliyiz bence.Boylece hem diyet daha katlanabilir oluyor, hem vucudumuzu sasirtmis oluyoruz.

Tekrar aramiza hosgeldiniz🌸

Kisa zamanda tamir ederler umarim.🙏

Insallah en hayirli, en kisa zamanda guzel haberler alirsiniz.Allahtan umit kesilmez, kucaginizi bebeklerle doldursun insallah.🙏

Kaptanim oncelikle moral bozmak asla yok.Zaten cok fazla bir kilo almamissiniz.Ben kalori saymanin cok faydasini goruyorum.Chatgpt’yi kullanarak sayiyorum kalorilerimi ve gunluk alacagim kalorinin uzerine asla cikmiyorum.Sizinlede boyle bir yontem deneyelim mi? 🥰

Korktugum basima geldi Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanim.Takimdan bir arkadasimi transfer etmek cok zor.Belki kalp kirarim, belki motivasyonlarini dusururum, keske bana dusmeseydi bu gorev…
Nasil oldun bugun, daha iyi misin?
Tablo icinde ellerine, emeklerine saglik💕

Sorma kaptanim, tam kafa kafaya rekabet dedikleri😅

Eyvah eyvah, cok tehlikeli sularda yuzuyorsun kaptanim.🤭😂
Kafayı kırmadan herşeyi bozmadan ilerlemeye çelışıyorum son dönemeçdeyim gibi yani öyle hissediyorum. Bakalım bu haftayı da atlatayım hayırlısı ile
İlk başladığımda ne güzel istikrarlı gidiyordum. 20 kilo vermiştim. Şimdi 2 ileri 1 geri yapıyorum. Bi 15 kilo versem diyorum ama na mümkün
Maşallah.
Başlangıcın olsun. 74 ü de 64 ü de görüceksin inanıyorum sana :KK200:
Kızlar bugünkü menümü yazayım yoksa abartıyorum zaten yine biraz yedim 🙊🙈

Kahvaltı 11:00
1/2 simit
1 dilim börek
1 omlet
5 zeytin
1 dilim peynir
Az domates

Ara
Kahve
2 kare çikolata

Ara
1 bardak ayran 2 galeta
1/2 muzlu kefir iki shake

Akşam 19:00 planlı
8 kaşık tavuk sote
1 dilim kepek ekmek (bunu yemezsem gece aranıyorum 😆 sabah çok yedim biliyorum :(

Ellssa Ellssa Yawrukush Yawrukush Boncuk2307 Boncuk2307
Burda diyetten sıkılmış şekerlik görüyorum :KK45:

Amin canm biraz Ev isi yoğunluğum var çoğu zamn komşular kahve içelim diyor ıslerim biraz aksıyor, genelde burdayım bazen sadece okuyup çıkıyorum 😊 bende bu dönemde kendime daha fazla vakit ayırmaya çalışıyorum, çocukları da ihmal etmek istemiyorum ama yaş ilerledikcefarlilasma oluyor ister istemez 41 deyim 5 yıl öncesi ben ben değilim 🤭

Back
X