Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cordiiii canım selam ♥️
Kuzucuğum kötüledi artık hem şekeri çok yüksek hem büyük bir tümörü var maalesef ameliyatı kaldıramaz dediler
Kalan ömründe onu rahat ettirmeye uğraşıyoruz,elimizden geleni yapıyoruz
Tek dileğim acı çekmesin 🙏🏻
Canım iyimisin iyimisiniz keşke okumasaydım Allah'ım yardım etsin kuzuma ve anne baba olarak size çok zor insan konduramıyor benim kızımın gidişinin 3.ayı bitti o acının tarifi yok en son gün olduğu gibi battaniyesi ve yastığı hep yastığımın yanında ve oradan hiç kalkmıcak her an meleğim benimle güçlü ol ve oğluna üzgün olduğunu hissettirme bunu zaten biliyorsun canım size kocaman sarılıyorum 🐾

Eklentiler

• 1000059902.webp
    1000059902.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 8
Afiyet olsun cok guzel bir ogun olmus.Salgam candir, nerelisiniz? ☺️

Kesinlikle oyle.Hergun mukemmel uyamiyoruz diyete ama dengelemek cok onemli.Zaten uzun, yorucu bir surec diyet, cok yuklenmemeliyiz kendimize.Kaptanim sen kac kilosun ve hedefin kac kilo? 50’lerdesin galiba degil mi, cok zayif olabilir misin?🤭Bir arkadasim hep cok kilolu oldugunu dusunur ama bence cok zayif.Oyle olabilir misin? 😄
Keşke öyle takıntılarım olsa hiç kilo almazdım😂 Aslında çok zayıf değil de ideal aralıktayım. Hamilelikte 20 kilo aldım. 73 ile doğuma girdim. Hemen düşemedim. 8 ay sonra vermeye başladım kiloları. Kendimi en beğenmediğim dönem o oldu. 8 ay sonra sporla kilo vermeye başlayınca kayınpeder bile Burçin zayıflamış dedi. 😂 Adam beni kilolu buluyormuş demekki

Boyum da kısa. 1.60. Kıyafetlerim hep s ya da xs
.Biraz kilo alırsam bedenim değişiyor, basenler genişliyor. Fermuar kapanmıyor.🤷‍♀️ hedef 52-53 aralığı. Kilo alma payı da bıraktım kendime yani.😂 bu gruba başlamadan önce asla kapanmayan bir şortum bırak kapanmayı dün çok rahat geldi popişime. Keto yapıyorum ya ben. Hemen sonuç alıyorum. Her haftaya 1 kilo kayıp yazdım takvime. Bakalım 🤷‍♀️

Şansımıza hava güzel canım. Yemekler de güzel 😅 bugün baya abarttım. Eşimin ailesinin yanındayız birkaç gün kalıp Çanakkale'ye gecicez. Hâlâ internetimi halledemedim 😓
Kirmizi takım nasıl canım ne var ne yok? Kim kazandı pazartesiyi..beni güncelle noolur çok merak ediyorum 😇🤩
Hava guzel, yemekler guzel cok sevindim iyi olmaniza Filizcim.Pazartesiyi kirmizi takim kazandi.🤭Ama transfer yapamadim bir turlu..Yarin ise basliyorum, sans dile bana arkadasim.Opuyorum cok, keyifli tatillerr.🥰

Amin canm biraz Ev isi yoğunluğum var çoğu zamn komşular kahve içelim diyor ıslerim biraz aksıyor, genelde burdayım bazen sadece okuyup çıkıyorum 😊 bende bu dönemde kendime daha fazla vakit ayırmaya çalışıyorum, çocukları da ihmal etmek istemiyorum ama yaş ilerledikcefarlilasma oluyor ister istemez 41 deyim 5 yıl öncesi ben ben değilim 🤭
Benimde bir tane candan bir komsum var dun 2ayin sonunda Turkiye tatilinden donduler.Alisveris yaptik buz dolaplarina yerlestirdik.Cicek aldik ve not yazdik.Yemeklerinide pisirdimyoldan geldiler diye cok sevindiler.Komsuculuk candir🥰Kac cocugun var Aysecim, masallah her seye yetisiyorsun.😙

Benim için sıkıntı yok canım da etiketlediğin kişi için sorun olabilir :KK66:

Sen nasıl istersen :KK37:

Kafayı kırmadan herşeyi bozmadan ilerlemeye çelışıyorum son dönemeçdeyim gibi yani öyle hissediyorum. Bakalım bu haftayı da atlatayım hayırlısı ile
İlk başladığımda ne güzel istikrarlı gidiyordum. 20 kilo vermiştim. Şimdi 2 ileri 1 geri yapıyorum. Bi 15 kilo versem diyorum ama na mümkün

Maşallah.
Başlangıcın olsun. 74 ü de 64 ü de görüceksin inanıyorum sana :KK200:

Burda diyetten sıkılmış şekerlik görüyorum :KK45:
Kaptanim 20kg mu verdiniz, hay masallah size👏

pazartesi menüm

15:00
az deri peyniri
avuç içi kadar pide
az kaymak
1 çk şeftali reçeli,
1 dilim karpuz

19:00
1 tabak yaz dolması,
1 kase yoğurt

Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush
Afiyet olsun kaptanim, bugun benim menumde de dolma var.😋

Şansımıza hava güzel canım. Yemekler de güzel 😅 bugün baya abarttım. Eşimin ailesinin yanındayız birkaç gün kalıp Çanakkale'ye gecicez. Hâlâ internetimi halledemedim 😓
Kirmizi takım nasıl canım ne var ne yok? Kim kazandı pazartesiyi..beni güncelle noolur çok merak ediyorum 😇🤩
Hava guzel, yemekler guzel cok sevindim iyi olmaniza Filizcim.Pazartesiyi kirmizi takim kazandi.🤭Ama transfer yapamadim bir turlu..Yarin ise basliyorum, sans dile bana arkadasim.Opuyorum cok, keyifli tatillerr.🥰

Amin canm biraz Ev isi yoğunluğum var çoğu zamn komşular kahve içelim diyor ıslerim biraz aksıyor, genelde burdayım bazen sadece okuyup çıkıyorum 😊 bende bu dönemde kendime daha fazla vakit ayırmaya çalışıyorum, çocukları da ihmal etmek istemiyorum ama yaş ilerledikcefarlilasma oluyor ister istemez 41 deyim 5 yıl öncesi ben ben değilim 🤭
Benimde bir tane candan bir komsum var dun 2ayin sonunda Turkiye tatilinden donduler.Alisveris yaptik buz dolaplarina yerlestirdik.Cicek aldik ve not yazdik.Yemeklerinide pisirdimyoldan geldiler diye cok sevindiler.Komsuculuk candir🥰Kac cocugun var Aysecim, masallah her seye yetisiyorsun.😙

Kafayı kırmadan herşeyi bozmadan ilerlemeye çelışıyorum son dönemeçdeyim gibi yani öyle hissediyorum. Bakalım bu haftayı da atlatayım hayırlısı ile
İlk başladığımda ne güzel istikrarlı gidiyordum. 20 kilo vermiştim. Şimdi 2 ileri 1 geri yapıyorum. Bi 15 kilo versem diyorum ama na mümkün

Maşallah.

pazartesi menüm

15:00
az deri peyniri
avuç içi kadar pide
az kaymak
1 çk şeftali reçeli,
1 dilim karpuz

19:00
1 tabak yaz dolması,
1 kase yoğurt

Boncuk2307 Boncuk2307 Yawrukush Yawrukush
Keşke öyle takıntılarım olsa hiç kilo almazdım😂 Aslında çok zayıf değil de ideal aralıktayım. Hamilelikte 20 kilo aldım. 73 ile doğuma girdim. Hemen düşemedim. 8 ay sonra vermeye başladım kiloları. Kendimi en beğenmediğim dönem o oldu. 8 ay sonra sporla kilo vermeye başlayınca kayınpeder bile Burçin zayıflamış dedi. 😂 Adam beni kilolu buluyormuş demekki

.Biraz kilo alırsam bedenim değişiyor, basenler genişliyor. Fermuar kapanmıyor.🤷‍♀️ hedef 52-53 aralığı. Kilo alma payı da bıraktım kendime yani.😂 bu gruba başlamadan önce asla kapanmayan bir şortum bırak kapanmayı dün çok rahat geldi popişime. Keto yapıyorum ya ben. Hemen sonuç alıyorum. Her haftaya 1 kilo kayıp yazdım takvime. Bakalım 🤷‍♀️
Masallah sana, bence kilon gayet ideal ama kendini nasil mutlu hissedeceksen o kiloda ol canim.Bende 30 yasima kadar tig gibi gezdim sonra pandemi sorasinda kilo almaya basladim.Yine verdim o kilolari sonra yine aldim.Ama kendime kiziyorum, en guzel yaslarimi istemedigim kilolarda geciriyorum diye.Umarim bu sefer istikrarli bir sekilde hedefime kadar devam ederim.Kilolari versende bizi birakma.Sonra biz nasil kilo verecegiz sizsiz🥰

Maşallah.

Ya evet çok çabuk sıkılıyorum:/

Masallah sana, bence kilon gayet ideal ama kendini nasil mutlu hissedeceksen o kiloda ol canim.Bende 30 yasima kadar tig gibi gezdim sonra pandemi sorasinda kilo almaya basladim.Yine verdim o kilolari sonra yine aldim.Ama kendime kiziyorum, en guzel yaslarimi istemedigim kilolarda geciriyorum diye.Umarim bu sefer istikrarli bir sekilde hedefime kadar devam ederim.Kilolari versende bizi birakma.Sonra biz nasil kilo verecegiz sizsiz🥰
Aynen komşu çok önemli, dost olabilmek ,genelde iyiler içlerinden bi ve ikisi kankim dostum bacım herşeyim diyebilirim, 3 çocuk en buğu 12 olacak en küçüğü 5 yaş olacak 😊

4 Ağustos menü
Saat 12.00: 1 fincan (60 ml) şekersiz Türk kahvesi:2 kalori+4 tane kuru dut

Saat 14.20: 2 dilim chialı ekmek 2 dilim peynir 7 adet siyah zeytin çeyrek domates çeyrek salatalık + 1 bardak siyah çay+ 2 yumurta

Öğle: 1 bardak kefir + 2 tane çiğ badem
Akşam : 1 tabak tavuk salatası+ 1 bardak şalgam
2 litre su
Emzirmeye devam 5.749 adım
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
IMG_8387.webp

Nasilsiniz kizlar, gununuz nasil geciyor?
FitFiliz FitFiliz gozlerim seni ariyor,Adana’ya gitti bizi unuttu diyorum bu kiz.😅
@Lotus1234 canim bildirim yapmadin,menunude gormedim, nerelerdesin?
Ben de özledim canım burayı günlük rutin oluyor bir süre sonra yazmak ama işte burda düzenim biraz bozuldu. Anlaşılacağı üzere uyku düzenim de öyle 😂

Burçin miydi ismin memnun oldum 🥰 bir de branşın ne merak ediyordum aklıma gelmişken sorayım canım. Ayrıca kayinpederine neymiş canım 😂😂
Yawrukush Yawrukush Özgecim Burçin o zaman burda kilo vermeye çalışan eski biz 😄

Tanrım ederim başarılı kaptanicem 🤩🥰
İlk iş günün mükemmel geçecek 🤞🧡🥰
Bol şanşlar başarilar canım 🧿🩵

Kizlar hadi biraz birbirimizi taniyalim😙Dileyen herkes kendinden bahsedebilir,takim farki olmaksizin.Ama kirmizi takim arkadaslarim sizin katiliminizi mutlaka bekliyorum.🤭Yalniz birakmayin beni😄

O zaman ben baslayayim.
Ismim Ozge, 2gun once 37 yasina girdim.2 tane oglum var biri 8yasinda, digeri 12.Acayip hareketli, hic yerinde durmayan afacanlar.😄
16yil bitti evleneli, 17.yilimiza girdik 2ay once cok sukur.🙏Evlendigimizden beri Amerika’da yasiyoruz.Once 9sene Texas’ta yasadik, sonra islerden dolayi 6yil California’ya tasindik ve gectigimiz yaz yine evimiz gibi hissettigimiz Texas’a donduk.Ben aslen Erzincan, Kemaliye’liyim ama dogma buyume, evlenene kadar hep Ankara’da yasadim.6 yasimdan -20 yasima kadar yuzucuydum, bir suru madalyalarim ve derecelerim var.Bu yuzdende Gazi Universitesi, beden egitimi ogretmenligini bitirdim.Ama burada meslegimi sadece 1yil yapabildim.Sonra postanede devlet memurlugu ve baska is girisimlerimde oldu.Fakat cogunlukla cocuklari buyutme suresince is hayatindan kendi istegimle uzak kaldim.Ve birgun bir kirilma noktasi oldu, saglik alanindaki islere olan ilgimden.2. Diploma hemsirelik bolumunu okudum.35yastan sonra okumak, okul hayatina donmek cok keyifli geldi.Bolumu bitirip, lisans sinavimi gectim.Sonra bir psikiyatri kliniginde staja basladim.Staj bitincede baska bir psikiyatri kliniginde calismaya basladim.Fakat yillardir okullarda calismak istememden dolayi kliinikte calisirken, bir yandanda basvurabildigim tum okul-hemsirelik pozisyonlarina basvurdum.En az 50tane.😄Sadece birkaci ile is gorusmesi yapabildim ve bir tanesi bana is teklif etti.Butun yazi okulda ise baslamayi hayal ederek gecirdim.Neden derseniz cocuklarimi okula birakmak, almak, onlarla zaman gecirebilmek klinik ya da hastane ortaminda calisirken inanilmaz zor oluyordu.Cocuklarin okulu tatil oluyor ben calisiyorum, esim calisiyor.Okullarda calisinca cocuklarla senkronize oluyorsunuz, onlar tatilse sizde tatilsiniz.Oglen onlar eve donunce sizde donuyorsunuz.Cok sukur Allah dualarimi kabul etti ve boyle bir kapi acti bize.Beden egitimi ogretmeni arkadaslarim espri yapiyorlar, Ozge sonunda okullarda calismaya baslayabildin, bizlerden yaklasik 10sene sonra diye.😂Ne diyelim gec olsun, guc olmasin.🤭Yarinda okulumdaki ilk is gunum olacak.Acayip heyecanliyim, bakalim neler bekliyor beni.Umarim is arkadaslarimda beraber calismasi keyifli , iyi insanlar olurlar..Sizlerde yazin, kendinizden bahsedin.Cok merak ediyorum sizleri🥰
Canım benim harikasin. Bence tam bir başarı oörnegisin çünkü hiç edip iş bulabilmek hiç kolay değilmiş. Okuma aşkını da takdir ediyorum.. Sağlık ve Spor uzmanisin yani kaptişim sen baya resmî olarak :KK52: :nazar: 🥰🥰

Ozgeye katılıyorum bu arada kızlar. İnsan biraz karsidakileri tanıyınca daha insanî hislerle yazıyor. Menü ve spordan ibaret değiliz sonuçta hiçbirimiz. Lütfen siz de paylaşın. Anonim takılan ismini yazmasın anonimlige zeval gelmez 🤣

Bana gelince yaşım 43, iki kızım var. Evliyim. İngilizce öğretmeniyim. Tekirdagliyim ve besikltasliyim tabi ki de 😍
3 sene önce hollandaya taşındık. Biraz kilo alma sebebim de bu. Biraz bunalım takildigim dönemler oldu ama iş bulunca şimdi her şey daha yolunda. Hâlâ uğraşıyorum aslında dengede kalmak için 🙏🩵 sevgiler saygılar efem hepinize..

Back
X