Böyle birşey var ama yanimda taşımam gerek
Bu sıcakta zor
Ama güzel bence sürdürülebilir
Ay yumurta bu sıcaklarda tek olması daha iyi bence canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle birşey var ama yanimda taşımam gerek
Bu sıcakta zor
Ama güzel bence sürdürülebilir
Yarışıyoruz. En fazla kilo verene çağ kebap bahsiyle girdikAa ne guzel olmus, keyifli tatiller canim..
Sizde mi saglikcisiniz, Allah kolaylik versin.Menuleri hergun yazarsaniz azim gelir bence.
Cok sevindim saclarini begenmene Filizim, yakismistir sana.Gule gule , guzel gunlerde kullan canim.Bugun ilkkez telefonum 1saat kadar cekti okulda, herkese mesaj attim sevincten.Grubada geldim , kimsecikler yoktu..
Cok guzel olur umarim yeni diyetiniz, bizde gecen sene oglumla diyet yapmistik cok keyifliydi.
Harikasin gercekten, ben diyette zorlandigim an senden destek aliyorum biliyor musun? Okulda diyete devam ediyorum canim.Sadece oglen yemegimi orada yiyorum.Okuldanda yemek almiyorum evden goturuyorum.1ltde kahve yapiyorum, tum gun iciyorumAma kahve kafeinsiz, kotu ornek olmayayim
Keyifli tatiller tekrar.
Nasil guzel spor olmus
Ne guzel kilo vermissin canim, cok tebrik ediyorum.Bugun bence oldukca az yemissin, egzersizinde cok guzel.
Aksam ve sabah cok guzel beslenmissin canim.Oyuzden dengelenmis.Guzel eksiler gorursun insallah.![]()
Ooo tebrikler kaptanımKilo Bildirimi
Gecen Cuma: 78.1kg
Bugun:77.3kg
Fark:800gr
(Sabah ise aceleyle gidip tartilmayi unuttum, isten donuste tartildim.Sabah tartilsam daha cok eksi gorurdum, bu hafta daha eksili kilolar gormustum.Neyse haftaya insallah)
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3627695
Hoşgeldin canım ne güzel eksiyle döndünGünaydın kızlar
Bugün evden erken çıkacağım. Bu yüzden erken tartıldım. En son 25 temmuzda 83.8 dim.
Bugün 83.3 geldim. 2 haftada yarım kg vermişim .Ben kilo alırım zannediyordum ama tam tersi oldu. Bu hafta takımlara girebilirim kaptanlarim . Salmak istemiyorum kendimi
Ellssa
Boncuk2307
Tebrik ederim canım hedefe az kalmış gibiCanlar hemn düşeyim bugün yoğun olurum ağır misafirlerim var
Geçen hafta cuma 63,5
-400
Yawrukush
Bugün 63,1
Ellssa
Boncuk2307 @ Eki Görüntüle 3627711
Tebrikler canım
Teşekkür 3derim canm ❤Ooo tebrikler kaptanım
Hoşgeldin canım ne güzel eksiyle döndün
Tebrik ederim canım hedefe az kalmış gibi
Tebrikler canım
Bugun tartilsaydim sanki daha cok gitmis olurdu gibi geliyor neyse artida olmayimda 100 gr da biseydirBen hastaneye geldigimden dolayi dun tartilmistim atiyorum hemen
Cuma 60.5
Bu Hafta 60.4
Ellssa
Boncuk2307
Yawrukush
Gene güzel kayıp. Ben bu hafta dondurmalı kaçamaklı geçirdim. Ama dün tartıldım. Bugün tartılsam daha çok kaybımolurdu. Bazen 1 günde 1 kilo bile oynuyor.Kilo Bildirimi
Gecen Cuma: 78.1kg
Bugun:77.3kg
Fark:800gr
(Sabah ise aceleyle gidip tartilmayi unuttum, isten donuste tartildim.Sabah tartilsam daha cok eksi gorurdum, bu hafta daha eksili kilolar gormustum.Neyse haftaya insallah)
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3627695
Anladım canım. Umarım her şey yoluna girer.Günaydın kızlar,
Bazı ailevi sebeplerden dolayı çok kötüydüm hala kendime gelemedim. Bazen imtihanlar çok ağır oluyor ve o an dünyanın benim için durdugunu hissediyorum.. Sadece Allaha dua ediyorum çünkü başka hiç birsey iyi gelmiyor..
Bu hafta bu sebeple hiç gelemedim kusuruma bakmayın en az bir hafta buraya ara vermem gerekiyor. Menu spor yapmayınca yazmayınca beynimin arka planı dolu oluyor buraya gelemedigim için kendimi kötü hissediyorum.Kaptanlarımdan özür dilerim.
Boncuk2307
Ellssa
armin83
İnsa moral motivasyon iyi bir sekilde dönerim. Öpüyorum herkesi ..
1 Agustos 88.4
8 Agustos 87.7
-0.7 kg
%0.791
Eki Görüntüle 3627716
Teşekkür ediyorumAa ne guzel olmus, keyifli tatiller canim..
Sizde mi saglikcisiniz, Allah kolaylik versin.Menuleri hergun yazarsaniz azim gelir bence.
Cok sevindim saclarini begenmene Filizim, yakismistir sana.Gule gule , guzel gunlerde kullan canim.Bugun ilkkez telefonum 1saat kadar cekti okulda, herkese mesaj attim sevincten.Grubada geldim , kimsecikler yoktu..
Cok guzel olur umarim yeni diyetiniz, bizde gecen sene oglumla diyet yapmistik cok keyifliydi.
Harikasin gercekten, ben diyette zorlandigim an senden destek aliyorum biliyor musun? Okulda diyete devam ediyorum canim.Sadece oglen yemegimi orada yiyorum.Okuldanda yemek almiyorum evden goturuyorum.1ltde kahve yapiyorum, tum gun iciyorumAma kahve kafeinsiz, kotu ornek olmayayim
Keyifli tatiller tekrar.
Nasil guzel spor olmus
Ne guzel kilo vermissin canim, cok tebrik ediyorum.Bugun bence oldukca az yemissin, egzersizinde cok guzel.
Aksam ve sabah cok guzel beslenmissin canim.Oyuzden dengelenmis.Guzel eksiler gorursun insallah.![]()
Tebrikler tatlımGünaydın hanımlar. Ben de dün tartılmıştım şehir dışına çıkacağım diye. 55.7
(Başlangıç : 59.6, hedef 52)
Geçen hafta: 56.1
Bugün: 55.7
%0,71 kayıp
Boncuk2307
Ellssa
Günaydın canm , rabbim sıkıntılarını dertlerini azaltsin canm, ruhuna ferahlık versin umarım herşey yoluna girerGünaydın kızlar,
Bazı ailevi sebeplerden dolayı çok kötüydüm hala kendime gelemedim. Bazen imtihanlar çok ağır oluyor ve o an dünyanın benim için durdugunu hissediyorum.. Sadece Allaha dua ediyorum çünkü başka hiç birsey iyi gelmiyor..
Bu hafta bu sebeple hiç gelemedim kusuruma bakmayın en az bir hafta buraya ara vermem gerekiyor. Menu spor yapmayınca yazmayınca beynimin arka planı dolu oluyor buraya gelemedigim için kendimi kötü hissediyorum.Kaptanlarımdan özür dilerim.
Boncuk2307
Ellssa
armin83
İnsa moral motivasyon iyi bir sekilde dönerim. Öpüyorum herkesi ..
1 Agustos 88.4
8 Agustos 87.7
-0.7 kg
%0.791
Eki Görüntüle 3627716