Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aa ne guzel olmus, keyifli tatiller canim..🥰

Sizde mi saglikcisiniz, Allah kolaylik versin.Menuleri hergun yazarsaniz azim gelir bence.

Cok sevindim saclarini begenmene Filizim, yakismistir sana.Gule gule , guzel gunlerde kullan canim.🥰Bugun ilkkez telefonum 1saat kadar cekti okulda, herkese mesaj attim sevincten.Grubada geldim , kimsecikler yoktu..🤭😅

Cok guzel olur umarim yeni diyetiniz, bizde gecen sene oglumla diyet yapmistik cok keyifliydi.🥰

Harikasin gercekten, ben diyette zorlandigim an senden destek aliyorum biliyor musun? Okulda diyete devam ediyorum canim.Sadece oglen yemegimi orada yiyorum.Okuldanda yemek almiyorum evden goturuyorum.1ltde kahve yapiyorum, tum gun iciyorum😂Ama kahve kafeinsiz, kotu ornek olmayayim🤭Keyifli tatiller tekrar.🥰

Nasil guzel spor olmus👏

Ne guzel kilo vermissin canim, cok tebrik ediyorum.Bugun bence oldukca az yemissin, egzersizinde cok guzel.👏

Aksam ve sabah cok guzel beslenmissin canim.Oyuzden dengelenmis.Guzel eksiler gorursun insallah.🙏
Yarışıyoruz. En fazla kilo verene çağ kebap bahsiyle girdik 🤣🤣

Kilo bildirimi de yapayım.
Geçen cuma 77.50
Bugün 77.30
Fark -200 gram
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-08-08-59-38-076_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    Screenshot_2025-08-08-08-59-38-076_com.chipsea.btcontrol.en.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 5
Günaydın kızlar,
Bazı ailevi sebeplerden dolayı çok kötüydüm hala kendime gelemedim. Bazen imtihanlar çok ağır oluyor ve o an dünyanın benim için durdugunu hissediyorum.. Sadece Allaha dua ediyorum çünkü başka hiç birsey iyi gelmiyor..

Bu hafta bu sebeple hiç gelemedim kusuruma bakmayın en az bir hafta buraya ara vermem gerekiyor. Menu spor yapmayınca yazmayınca beynimin arka planı dolu oluyor buraya gelemedigim için kendimi kötü hissediyorum.Kaptanlarımdan özür dilerim.
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
armin83 armin83

İnsa moral motivasyon iyi bir sekilde dönerim. Öpüyorum herkesi ..

1 Agustos 88.4
8 Agustos 87.7
-0.7 kg
%0.791

1000097798.webp

Kilo Bildirimi
Gecen Cuma: 78.1kg
Bugun:77.3kg
Fark:800gr
(Sabah ise aceleyle gidip tartilmayi unuttum, isten donuste tartildim.Sabah tartilsam daha cok eksi gorurdum, bu hafta daha eksili kilolar gormustum.Neyse haftaya insallah)
Eki Görüntüle 3627695
Ooo tebrikler kaptanım
Günaydın kızlar 🤗
Bugün evden erken çıkacağım. Bu yüzden erken tartıldım. En son 25 temmuzda 83.8 dim.
Bugün 83.3 geldim. 2 haftada yarım kg vermişim .Ben kilo alırım zannediyordum ama tam tersi oldu. Bu hafta takımlara girebilirim kaptanlarim . Salmak istemiyorum kendimi
Hoşgeldin canım ne güzel eksiyle döndün
Canlar hemn düşeyim bugün yoğun olurum ağır misafirlerim var
Geçen hafta cuma 63,5
-400
Yawrukush Yawrukush
Bugün 63,1
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 @ Eki Görüntüle 3627711
Tebrik ederim canım hedefe az kalmış gibi
Kilo bildirimi de yapayım.
Geçen cuma 77.50
Bugün 77.30
Fark -200 gram
Tebrikler canım

Dunki adimlarim rekordu Samsun atakum sahilinde yuruyusler meydanda ki yuruyusler tabi hastaneyle de git gel derken guzel yurudum ya
Dunki menu

Sabah tahlil alirlar die ac geldim
Öglene kadar birsey yemedim

Oglen
Tavuk durum

Aksamda yemek yokda biraz bisküvi yedik
Sahilde çekirdek çitledik

Misir hasladim 1 tanede misir yedim

Su 2 lt gecmistride tam kac oldu emin degilim

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-08-10-10-04-703_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    Screenshot_2025-08-08-10-10-04-703_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 4
Kilo Bildirimi
Gecen Cuma: 78.1kg
Bugun:77.3kg
Fark:800gr
(Sabah ise aceleyle gidip tartilmayi unuttum, isten donuste tartildim.Sabah tartilsam daha cok eksi gorurdum, bu hafta daha eksili kilolar gormustum.Neyse haftaya insallah)
Eki Görüntüle 3627695
Gene güzel kayıp. Ben bu hafta dondurmalı kaçamaklı geçirdim. Ama dün tartıldım. Bugün tartılsam daha çok kaybımolurdu. Bazen 1 günde 1 kilo bile oynuyor.

Günaydın kızlar,
Bazı ailevi sebeplerden dolayı çok kötüydüm hala kendime gelemedim. Bazen imtihanlar çok ağır oluyor ve o an dünyanın benim için durdugunu hissediyorum.. Sadece Allaha dua ediyorum çünkü başka hiç birsey iyi gelmiyor..

Bu hafta bu sebeple hiç gelemedim kusuruma bakmayın en az bir hafta buraya ara vermem gerekiyor. Menu spor yapmayınca yazmayınca beynimin arka planı dolu oluyor buraya gelemedigim için kendimi kötü hissediyorum.Kaptanlarımdan özür dilerim.
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
armin83 armin83

1 Agustos 88.4
8 Agustos 87.7
-0.7 kg
%0.791

Eki Görüntüle 3627716
Anladım canım. Umarım her şey yoluna girer.

Aa ne guzel olmus, keyifli tatiller canim..🥰

Sizde mi saglikcisiniz, Allah kolaylik versin.Menuleri hergun yazarsaniz azim gelir bence.

Cok sevindim saclarini begenmene Filizim, yakismistir sana.Gule gule , guzel gunlerde kullan canim.🥰Bugun ilkkez telefonum 1saat kadar cekti okulda, herkese mesaj attim sevincten.Grubada geldim , kimsecikler yoktu..🤭😅

Cok guzel olur umarim yeni diyetiniz, bizde gecen sene oglumla diyet yapmistik cok keyifliydi.🥰

Harikasin gercekten, ben diyette zorlandigim an senden destek aliyorum biliyor musun? Okulda diyete devam ediyorum canim.Sadece oglen yemegimi orada yiyorum.Okuldanda yemek almiyorum evden goturuyorum.1ltde kahve yapiyorum, tum gun iciyorum😂Ama kahve kafeinsiz, kotu ornek olmayayim🤭Keyifli tatiller tekrar.🥰

Nasil guzel spor olmus👏

Ne guzel kilo vermissin canim, cok tebrik ediyorum.Bugun bence oldukca az yemissin, egzersizinde cok guzel.👏

Aksam ve sabah cok guzel beslenmissin canim.Oyuzden dengelenmis.Guzel eksiler gorursun insallah.🙏
Teşekkür ediyorum 😍

Günaydın kızlar,

Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
armin83 armin83

1 Agustos 88.4
8 Agustos 87.7
-0.7 kg
%0.791

Eki Görüntüle 3627716
Günaydın canm , rabbim sıkıntılarını dertlerini azaltsin canm, ruhuna ferahlık versin umarım herşey yoluna girer

Back
X