Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaş 31
Boy 160
Kilo 68
Meslek ev hanımı
Medeni hal evli
Çocuk sayısı 2
Kilo alma nedenim: sürekli evde oturuyorum o yüzden bu benim dogumlarimda bile gördüğüm en fazla kilo dogumlarimdan sonra hiç bişey yapmadan 54 kiloya düşmüştüm ama bu sefer aldım veremiyorum
Hedef kilo 54
Kilo verme sebebim kiloya alışık değilim kendimi çok fazla hissediyorum
Hoşgeldin ♥️

11 ağustos p.tesi

Eklentiler

• IMG_20250811_153216_1.webp
    IMG_20250811_153216_1.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 4
4 günlük menüyü şimdi yazıyorum izninizle
Cuma
Kahvaltı: 2 yumurtadan omlet, çeyrek ekmek
Akşam: 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 tabak Taze fasulye, 2 kaşık pilav ve haşlanmış tavuk

Cumartesi
Kahvaltı: 1 tabak menemen, çeyrek ekmek
Akşam: 1 pide , salata, ayran

Pazar:
Kahvaltı: Omlet, 2-3 çatal patates kızartması, 1 dilim ekmek, 1 kk kadar süzme peynir

Pazartesi (bugün)
Kahvaltı: 4-5 yk patatesli yumurta, çeyrek ekmek
Akşama yiyeceğim yemek: salata, fırında tavuk (5 köfte kadar)
Yawrukush Yawrukush
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

Cuma: 7650 adım
Cumartesi:7462 adım
Pazar:5319 adım
Bugünü de akşam gönderirim

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-11-15-59-40-821_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter-edit.webp
    Screenshot_2025-08-11-15-59-40-821_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter-edit.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 4
Kizlar tatlis klinigimi paylasayim sizinle..🥰Daha alisveris yapamadim, klinigi, masami susleyecegim diye umuyorum🙏Haftasonu vakit bulabilirsem.Pazar gunude misafirlerim var oyy oyy.Buarada burasi bir ilkokul, anasinifindan, 5. Sinifa kadar ogrencilerimiz var.🥰Ve yasal olarak burada her okulda klinik olmak zorunda.
Eki Görüntüle 3628002
Eki Görüntüle 3628003
Eki Görüntüle 3628004
Eki Görüntüle 3628005
Eki Görüntüle 3628006
Hayırlı olsun canım 🤗

Boyun kaç?
Benim hayalime daha 4 kilo var. 20 gün sonra okullar açılıyor. 20 günde 4 kilo çok ütopik 😒 ama en azından 2 kilo kalsa onu da okul açılınca verirdim
Ne guzel canim hedefine sadece 4 kilo kalmis.Benim 12kg var🙈

Yaş 31
Boy 160
Kilo 68
Meslek ev hanımı
Medeni hal evli
Çocuk sayısı 2
Kilo alma nedenim: sürekli evde oturuyorum o yüzden bu benim dogumlarimda bile gördüğüm en fazla kilo dogumlarimdan sonra hiç bişey yapmadan 54 kiloya düşmüştüm ama bu sefer aldım veremiyorum
Hedef kilo 54
Aramiza hosgeldin🌸Umarim hedef kilona en kisa surede ulasirsin.

Merhaba kizlar , düğünler ve yorgunluklar bitmiyor.
Cuma günü 83.3
Bugün 83.6 geldim.
Fark +300 gr.
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Yawrukush Yawrukush
Nasilsin canim, dugunler ne zaman bitiyor?🥰

4 günlük menüyü şimdi yazıyorum izninizle
Cuma
Kahvaltı: 2 yumurtadan omlet, çeyrek ekmek
Akşam: 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 tabak Taze fasulye, 2 kaşık pilav ve haşlanmış tavuk

Cumartesi
Kahvaltı: 1 tabak menemen, çeyrek ekmek

Pazar:
Kahvaltı: Omlet, 2-3 çatal patates kızartması, 1 dilim ekmek, 1 kk kadar süzme peynir

Pazartesi (bugün)
Kahvaltı: 4-5 yk patatesli yumurta, çeyrek ekmek
Akşama yiyeceğim yemek: salata, fırında tavuk (5 köfte kadar)
Yawrukush Yawrukush
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307

Cuma: 7650 adım
Cumartesi:7462 adım
Pazar:5319 adım
Bugünü de akşam gönderirim
Menulerin guzel dugunler olmasina ragmen, adimlamissinda elinden geldikce.Umarim guzel bir eksi gorursun cuma gunu.🥰

Hayırlı olsun canım 🤗
Cok tesekkur ederim.☺️

Evet canım 13 yılı tamamladım bu sene. Doğum izinlerin harici hep çalıştım. 2.5 yıl önce Ankara'ya geldik, hâlâ buradayız bakalim
Bende dogma buyume Ankara’da yasadim hep, cokta severim.😙

Merhaba
Screenshot_20250811_172549_Samsung Notes.webp

Buraya kadar çok iyiydi bu akşam veya yarin regl olacağım için soğan krizim tuttu
2 baş sogan ve domatesle az biraz ekmek yedim normalde ekmek yemiyorum ayaklarımı şişiriyor ama böyle her ay 1 gün soğan krizim tutunca yiyorum1😅
Spor da akşama yürüyüşe çıkacağız minnakla. Yazarım inşallah daha da bir şey yiyip icmem

Kaptanım kusura bakma dün telefonu Sivas'ta unuttum. Yeni geldi daha. 83.5 kilom. 84.1 ile başladım. Fark 600 Gr♥️
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrikler canimcim . Cumaya daha da güzel bir eksi gelecek eminim.
Yaş 31
Boy 160
Kilo 68
Meslek ev hanımı
Medeni hal evli
Çocuk sayısı 2
Hedef kilo 54
Hoşgeldiniz.

Bütün pencereler camlar silindi. Perdeler yıkandı asıldı. Son kısım mutfak kaldı ama bende de hal kalmadı. Pazar günü de tuvalet banyoyu yıkarım gitmeden. Ve benim büyük genel temizliğin biter. Yarın da mutfağı halledersem tamamdır. Çarşamba velilerine bulusuyoruz.Perşembe bir arkadasa geçmiş olsuna gidecegiz. Ama ben çok yorgunum . Son bir kaç parça ütüm kaldı. Onları da halledersem devrilip yatarım erkenden. Yürüyüş yapamadım bugün. O da ayrı huzursuz etti beni.

Merhaba
Eki Görüntüle 3628904
Buraya kadar çok iyiydi bu akşam veya yarin regl olacağım için soğan krizim tuttu
2 baş sogan ve domatesle az biraz ekmek yedim normalde ekmek yemiyorum ayaklarımı şişiriyor ama böyle her ay 1 gün soğan krizim tutunca yiyorum1😅
Spor da akşama yürüyüşe çıkacağız minnakla. Yazarım inşallah daha da bir şey yiyip icmem
Mesajini okurken sandim ki tatli krizim tuttu falan diyeceksin🤭Sogan krizini hic beklemiyorum.😅

Bütün pencereler camlar silindi. Perdeler yıkandı asıldı. Son kısım mutfak kaldı ama bende de hal kalmadı. Pazar günü de tuvalet banyoyu yıkarım gitmeden. Ve benim büyük genel temizliğin biter. Yarın da mutfağı halledersem tamamdır. Çarşamba velilerine bulusuyoruz.Perşembe bir arkadasa geçmiş olsuna gidecegiz. Ama ben çok yorgunum . Son bir kaç parça ütüm kaldı. Onları da halledersem devrilip yatarım erkenden. Yürüyüş yapamadım bugün. O da ayrı huzursuz etti beni.
Ellerine saglik kaptanim, epey yorulmussun,Ben gecen sali basladim ise, burada okullar acildi ve ise baslamadan birkac gun once ayni senin gibiydim.Her seyi temizleyeyim halledeyim, camasirlar yikansin-utulensin, yemekler pisirilsin vs vs.Ama canim cikti.Zaten ise baslayincada ortalik yangin yerine donuyor..Allah kolaylik versin hepimize.

Son düzenleme:
Ellerine saglik kaptanim, epey yorulmussun,Ben gecen carsamba basladim ise, burada okullar acildi ve ise baslamadan birkac gun once ayni senin gibiydim.Her seyi temizleyeyim halledeyim, camasirlar yikansin-utulensin, yemekler pisirilsin vs vs.Ama canim cikti.Zaten ise baslayincada ortalik yangin yerine donuyor..Allah kolaylik versin hepimize.
Burada okulların açılmasına daha var. Eylül 1 de biz başlıyoruz ama yorgun başlamak istemedim açıkçası. Haftaya pazartesi memlekete gideceğiz bir hafta kalıp 26 sı gibi burada oluruz inşallah. Yol yorgunu temizlik işine giremem diye düşündüm. Girersemde yorgun yorgun okula başlamak istemiyorum açıkçası . Zaten sene içinde yeterince yorulacagiz.

Back
X