Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hep iyi olun boncukumKBB ye gittim tekrar 1 ay sonra gel dedi diye, ultrason istedi tekrar boynum için kulak temizlemesi vesaire bugünlük bir şey yok şükür kaptanım, oğluşu götürdüm bir de kan tahlili yapılmamış hiç bu zamana kadar hep kan gazı bakılmış hemogram falan bakılmamış yaptırdık, onunkiler de gayet güzel çıktı kendim baktım sonuçlara da, doktor belki demir verebilir sınırın bir tık üstünde Başka bir şey yokiyiyiz hamd olsun kaptanım
Sen mi yanlış yazmışsın ben mi
9 eylülde çekilecek kaptanım, doktorum da ay sonuna kadar yokmuş zaten ben de o sırada gitmem gereken diğer yerlere giderim artıkcheck UP misali oluyor benimki
nerem ağrıyor bir sorun varsa gideceğim, izmirde gidemiyorum tek başına çocukla
Ayy ne güzel olur60 kiloyu görünce kutlama yapacağım![]()
Gitmediler canım Eylüle kadar burdalar.Evlenenler mutlu olurlar insallah kaptanim.Pikniginizin guzel gecmesine cok sevindim
Kaptanim harikasinMisafirlerin gitti mi?
vücut kitlenir. Doğru zamanda doğru gıda ile beslenmekle kolay kilo kaybı olurArkadaşlar bişey sorucam az yedikçe kilo kaybi dahami çok duruyo acaba ya
Vallahi de gittimKızlar selam nasılsınız? Çeyrek ekmek kokoreç oruç bozar mı hocam![]()
Allah Allah neden boyle oldun canim?Daha iyiym kaptanım sağol. Yiyemiyorum açıkçası ama karnım bir şişkii.
HarikaEvde yürüyüş videoları yapıyorum
Merhaba nasilsiniz?Tünaydın![]()
Evet canim dun 11de uyuyabildim, bugunde 10bucukta yatacagim umuyorum ki..Sağol tutkucum sorduğun için. Şimdi söndü yangınlar. Ama çok zayiat oldu, çok insanlar üzüldü. En güzel denize girme yerleri yandı burda, ağaçlar hayvanlar, insanların evleri arabalari kül oldu malesef. Çok şükür iyiyiz ama keyfimiz yok bu yüzden. Tatile gelmiştik oysa ki.
Bence de Özgecim. Biraz daha erken uyumaya çalış gün be gün. Magnezyum glisignat araştır bi güzel uyutuyormus. Gerekirse sonradan yaz menüleri canim uyumadan telefon kullanınca daha fena oluyor çünkü.
Off o ne ki azicik, bir ekmekten azi hayatta bozmazKızlar selam nasılsınız? Çeyrek ekmek kokoreç oruç bozar mı hocam![]()
Evet canim vucudun az kalori almaya alisir onu normal hali olarak kodlar.Ya da cok az yedikce der ki eyvah belki bir kitlik surecine giriyorum, yemek bulamayacagim, bunlari depolayayim.Oyuzden az yesende kilo veremezsin.Arkadaşlar bişey sorucam az yedikçe kilo kaybi dahami çok duruyo acaba ya
Oo cok uzun kaliyorlarmis kaptanim, kolayliklar diliyorum.Gitmediler canım Eylüle kadar burdalar.
Haydaa nasil kapaliymis, bende bayilirim kokorece, sen yesen yemis kadar sevinecektim canim..Aksam oldu yine sansini deneVallahi de gittim
Amaa daha öğlen diye kapaliymis. Güneşin altında yürüdüğümle kaldım iyi mi
Hayaller kokoreç gerçekler yürüyüş![]()
Kız maşallah 17 bin adımı nasıl attın nerde attınIyi geceler canlar yürüyüşü de ekliyeyim 13 agustos ,Ellssa
Boncuk2307
Yawrukush Eki Görüntüle 3629974
Geçmiş olsun canımSelam kızlar bende romatizma çıktı günlerce eksilmiyordum sebep ondanmış, buğday, ekmek,bulgur, makarna bunlardan uzak dur dedi doktor
Teşekkürler canm sabah çıktım sonra akşamda ciktimKız maşallah 17 bin adımı nasıl attın nerde attın![]()
Teşekkür ederim tatlimGeçmiş olsun canım
Helal olsun canımTeşekkürler canm sabah çıktım sonra akşamda ciktim![]()
Hoş buldummm evet bir iki hafta kendi halimde takılıp adapte olup sonra kabul edilirse takımları costurmaya gelebilirim :)Hoşgeldin canım. Arkadaşlar yönlendirmiş seni.