Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

KBB ye gittim tekrar 1 ay sonra gel dedi diye, ultrason istedi tekrar boynum için kulak temizlemesi vesaire bugünlük bir şey yok şükür kaptanım, oğluşu götürdüm bir de kan tahlili yapılmamış hiç bu zamana kadar hep kan gazı bakılmış hemogram falan bakılmamış yaptırdık, onunkiler de gayet güzel çıktı kendim baktım sonuçlara da, doktor belki demir verebilir sınırın bir tık üstünde Başka bir şey yok 😇 iyiyiz hamd olsun kaptanım❤️

Sen mi yanlış yazmışsın ben mi 🥴

9 eylülde çekilecek kaptanım, doktorum da ay sonuna kadar yokmuş zaten ben de o sırada gitmem gereken diğer yerlere giderim artık 🥴 check UP misali oluyor benimki 😂 nerem ağrıyor bir sorun varsa gideceğim, izmirde gidemiyorum tek başına çocukla
Siz hep iyi olun boncukum :KK200:
60 kiloyu görünce kutlama yapacağım 🤣
Ayy ne güzel olur :KK5:

Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor? Bu hafta cogu arkadasimizda sislinlik,mide-bagirsak sorunlari var sanirim, oyle okudum mesajlarda..Umarim herkes daha iyi hisseder en kisa zamanda.🙏

Daha iyiym kaptanım sağol. Yiyemiyorum açıkçası ama karnım bir şişkii.
Allah Allah neden boyle oldun canim?

Evde yürüyüş videoları yapıyorum
Harika🌸

Merhaba nasilsiniz?🥰

Sağol tutkucum sorduğun için. Şimdi söndü yangınlar. Ama çok zayiat oldu, çok insanlar üzüldü. En güzel denize girme yerleri yandı burda, ağaçlar hayvanlar, insanların evleri arabalari kül oldu malesef. Çok şükür iyiyiz ama keyfimiz yok bu yüzden. Tatile gelmiştik oysa ki.

Bence de Özgecim. Biraz daha erken uyumaya çalış gün be gün. Magnezyum glisignat araştır bi güzel uyutuyormus. Gerekirse sonradan yaz menüleri canim uyumadan telefon kullanınca daha fena oluyor çünkü.
Evet canim dun 11de uyuyabildim, bugunde 10bucukta yatacagim umuyorum ki..🙏Sen nasilsin Filizim, yanginlar tamamen durdu mu?

Kızlar selam nasılsınız? Çeyrek ekmek kokoreç oruç bozar mı hocam ☺️☺️
Off o ne ki azicik, bir ekmekten azi hayatta bozmaz😅 (dipnot:bozacinin sahidi siraci😃)

Arkadaşlar bişey sorucam az yedikçe kilo kaybi dahami çok duruyo acaba ya
Evet canim vucudun az kalori almaya alisir onu normal hali olarak kodlar.Ya da cok az yedikce der ki eyvah belki bir kitlik surecine giriyorum, yemek bulamayacagim, bunlari depolayayim.Oyuzden az yesende kilo veremezsin.

Gitmediler canım Eylüle kadar burdalar.
Oo cok uzun kaliyorlarmis kaptanim, kolayliklar diliyorum.

Vallahi de gittim 😂😂
Amaa daha öğlen diye kapaliymis. Güneşin altında yürüdüğümle kaldım iyi mi 🤣
Hayaller kokoreç gerçekler yürüyüş 😅
Haydaa nasil kapaliymis, bende bayilirim kokorece, sen yesen yemis kadar sevinecektim canim..Aksam oldu yine sansini dene🤭

Bugünki menüm aşağıdaki gibi

Kahvaltı
1 haşkanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1/2 :dilim ekmek
1 dilim helva

Ara
1/2 cookie 1/2çizkek

Akşam
2 küçük haşlanmış patates
2 kaşık ev eriştesi
1 biftek

Kapattım günü genel bir baktım karbonhidrat çok sorunum bu :/

Günün toplam besin değerleri şöyle:

• Protein: 51 g
  • Karbonhidrat: 93,5 g
  • Yağ: 54 g
  • Kalori: 1 027 kcal
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84

Selam kızlar bende romatizma çıktı günlerce eksilmiyordum sebep ondanmış, buğday, ekmek,bulgur, makarna bunlardan uzak dur dedi doktor

Bir haftanın daha sonuna geldik hanımlar. Yarın tartı günü. Bol eksilerin olduğu bir gün olsun inşallah yarın. Acayip yorgun ve uykusuzum. Erkenden yatar kalırım büyük bir ihtimal.

Back
X