Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canimm hatırlamam mii sende gel buraya . Bırakınca alınıyor malesef bu korolasi kilolar . Bende 9 lara indim bi tatile gittim geldim yine aldım malesef ama burdayım artık.

Sormaaaa bi 97 lere düşmüştüm ama 1 aylık bir ara dan sonra tatil filan derken yine aldım malesef canım
Bir ayda ne kadar aldin canim,benim rekor 7 kilo bir ayda😏

1000095382.webp Gecen hafta 88.9 dum bu sabah 86 ilk hafta icin fark -2.9 muhtemelen odem atti vucut,menuleri yazmadim aktifte olamadim ama kilo verdim

15 Ağustos tartım

Kızlar izne çıkmadan en son cuma tartım 79.4tü
Geçen pazartesi 80.3tü

Bugün 79.7

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
İnşallah geç kalmamisimdir. Sabah fotoyu çektim ama yukleyedim bir türlü telefona fırsat bulamadım.
Bu hafta takımlarda katılmak isterim ama hazırlıkta da kalsam olur. Siz karar verin sevgili kaptanlarim 🙏

Eklentiler

• 1000045001.webp
    1000045001.webp
    27 KB · Görüntüleme: 1
Canımlar kusura bakmazsanız bir şey diyeceğim benim hastanedeki işim uzadı tabloyu akşam yapıp atsam olur mu, Ellsa kaptanım dan rica etsem yapar ama bu seferde spor puanı olmaz beklerseniz gece yapabilirim ancak
Tatlim ne zamn müsait olursan o zaman yap bence ,çok gecmis olsun ❤

Canımlar kusura bakmazsanız bir şey diyeceğim benim hastanedeki işim uzadı tabloyu akşam yapıp atsam olur mu, Ellsa kaptanım dan rica etsem yapar ama bu seferde spor puanı olmaz beklerseniz gece yapabilirim ancak
Canım benim sen ne zaman müsait olursan yap sen işlerini hallet acelemiz yok ya
Bir ayda ne kadar aldin canim,benim rekor 7 kilo bir ayda😏
Benim de 8 🤣 97 ile ile ayrıldım izne 105 ile döndüm şaka gibi ama gerçek

Merhabalar,
Geçen cuma 83.3
Bugün 83.2
Fark:-100 Gr
İzniniz olursa bu hafta hazırlıkta olayım kaptanlarim. Gruplara girmeyim. Acil bir durumdan dolayı memlekete gidiyoruz(kayinbabam ameliyat olmuş). Tartım yok, internetim de olmaz yüksek ihtimal.
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Yawrukush Yawrukush

Eklentiler

• IMG_20250815_134813.webp
    IMG_20250815_134813.webp
    14 KB · Görüntüleme: 4
Biz de en son Ankaradaydik. Yenimahalle batikenttr. Okulum da ostimdeydi 😅 zor alıştım ama sevdim de Ankara'yı. Sen de öğretmen misin peki? Calisiyor musun diye sorup mesleği sormamisim 😅😂 Ankara'yı her geçen yıl daha çok seversiniz bence. Kizilayda meşhur Angara dönercisi var. Benim için bir gün dene 🤩 bir de peçenek döner ama onu bilirsin zaten. Allah bize sağlık para afiyet versin amin 🙏😂🤣😂
Evet canım , ben de sınıf öğretmeniyim. Sincan'da çalışıyorum . Çocukluğum Ankara'da geçti, iyi bilirim buraları. Atandım gittim, 2 sene önce de geri döndüm . Tek gittim 4 kişi döndüm 😄

Back
X