- 4 Şubat 2014
- 5.001
- 18.053
- 448
Aaa bak şimdi de tartıldım diye cumartesi sanmışım bir anKi bugün cuma değil miydi? Deyip takvime bakan ben![]()

Ay aklım nerelerde kimbilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bak şimdi de tartıldım diye cumartesi sanmışım bir anKi bugün cuma değil miydi? Deyip takvime bakan ben![]()
GörelimGörcez![]()
Daha çok vermiştim de az söyledim nazar degmesin diyeSimdi baktimda sen d3 az vermemissin tatlim![]()
Yaw bazen kendimden şüphe ediyorum.Aaa bak şimdi de tartıldım diye cumartesi sanmışım bir an
Ay aklım nerelerde kimbilir
Bende öyleyim canm gram gram gidiyoruz, 60 larda öyle oluyor sanırım, hedef 55 , 7 kilo nasıl gidecek diye kara kara düşünüyorumGeçen hafta 60.4
Bu hafta 60.2
Fark -200
Gram gram gidiyoruz
Ellssa
Yawrukush
Boncuk2307
Ya ben bu msji sabah yazmistim gitmemis![]()
Beraber el ele istediğimiz yerlere ulaşalım canm destek olarakBence sen yaparsın bu işi ve girersin o elbiseye inanıyorum ben sana. Benim de eylülde doğum günüm var o güne kadar yine 9 lara inmek istiyorum inşallah tam 3 haftam var
şu 2 hafta idare edicem. sonra 1 ay yemek taşımam en azından. belki zaten sonra diyetisyene başlarım Ekimde.Is yerinde yemek oluyorsa al canim, biraz yukunu hafifletmis olursun ve yemek hazirlama derdin olmaz.Ben hergun kendime ve 2 cocuguma yemek koyuyorum.Esimede evde yemek birakiyorum.Hergun ne yapsam diye dusunmekten yoruluyorum..
İlahiiVallahi de gittim
Amaa daha öğlen diye kapaliymis. Güneşin altında yürüdüğümle kaldım iyi mi
Hayaller kokoreç gerçekler yürüyüş![]()
Teşekkür ederimAllah Allah neden boyle oldun canim?
Harika
Merhaba nasilsiniz?
Evet canim dun 11de uyuyabildim, bugunde 10bucukta yatacagim umuyorum ki..Sen nasilsin Filizim, yanginlar tamamen durdu mu?
Off o ne ki azicik, bir ekmekten azi hayatta bozmaz(dipnot:bozacinin sahidi siraci
)
Evet canim vucudun az kalori almaya alisir onu normal hali olarak kodlar.Ya da cok az yedikce der ki eyvah belki bir kitlik surecine giriyorum, yemek bulamayacagim, bunlari depolayayim.Oyuzden az yesende kilo veremezsin.
Oo cok uzun kaliyorlarmis kaptanim, kolayliklar diliyorum.
Haydaa nasil kapaliymis, bende bayilirim kokorece, sen yesen yemis kadar sevinecektim canim..Aksam oldu yine sansini dene![]()
Geçmiş olsun canımSelam kızlar bende romatizma çıktı günlerce eksilmiyordum sebep ondanmış, buğday, ekmek,bulgur, makarna bunlardan uzak dur dedi doktor
Teşekkür ederim kaptanimİlahii
Teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım
Hayırdır canım sıkıntı yok inşallahCanımlar kusura bakmazsanız bir şey diyeceğim benim hastanedeki işim uzadı tabloyu akşam yapıp atsam olur mu, Ellsa kaptanım dan rica etsem yapar ama bu seferde spor puanı olmaz beklerseniz gece yapabilirim ancak