• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

:KK62:UYARIII :KK62:

Bu hafta daha etkili katılım olsun güzellikler, menü spor tablomuz çok eksik ve hep aynı kişiler kazanıyor. Aktif katılım bekliyorum, bildirimlere yetişememek istiyorum, o kadar çok spor olsun ki hesaplamakta zorlanayım istiyorum :confused:Genelde pazartesi tartıları da eksik olabiliyor onu da unutmayalım. Herkese güzel bir hafta ve bol eksiler diliyorum. Esenlikle kalınn :KK52:

Masterfit 170.Etap

Kuzum ellerine sağlık gece gündüz burayı ihmal etmiyorsun. ♥️

Hemen cumartesi menumu yazayim.Ama menu ve adimlarim fena🙈🤭
3 hafta oldu diyete baslayali ilk kez odul ogunu yaptim.Canim cok istiyordu gunlerdir.🤭Bugun kaldigim yerden devam.Dun olabildigince az hareket edip, ayagimi dinlendirmek istedim.Cok sukur bugun agrisiz uyandim simdilik.🙏

Cumartesi Menum
Sabah 10bucukta (600 kalori)
IMG_9960.webp

Aksam 6bucukta (1200 kalori)
IMG_9961.webp
IMG_9963.webp

Gunu 1800 kalori ile kapattim, normalde maksimum 1500 kalorinin ustune cikmiyordum.
Su:1.5 lt
Spor:9324 adim
IMG_9974.webp

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Pembepilates

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

:KK62:UYARIII :KK62:

Bu hafta daha etkili katılım olsun güzellikler, menü spor tablomuz çok eksik ve hep aynı kişiler kazanıyor. Aktif katılım bekliyorum, bildirimlere yetişememek istiyorum, o kadar çok spor olsun ki hesaplamakta zorlanayım istiyorum :confused:Genelde pazartesi tartıları da eksik olabiliyor onu da unutmayalım. Herkese güzel bir hafta ve bol eksiler diliyorum. Esenlikle kalınn :KK52:

Masterfit 170.Etap

Ellerine saglik boncugum🌸

16-17 ağust. Cuma -Cumartesi menü&spor

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa P Pembepilates

Cuma:
Sabah 10:00 klasik Türk kahvaltısı, bir dilim ekmek haşlanmış yumurta 2kk beyaz peynir 2 dilim sucuk 4-5 zeytin çay +kahve

Ara 11:30 yarım şeftali bir kaşık yoğurt

Akşam 17:00 haşlanmış tavuk marula satıp dürüm yaptım, yanında çoban salata

Spor: 11 bin adım +bir saat yüzme

Cumartesi:

Sabah 9:30 bir dilim karakılçık ekmeği 2 kk beyaz peynir, zeytin, bir kaşık kadar lorlu yeşil biber

Öğle: filtre kahve yanında da küçük bir dilim yaş pasta (ödüldü)

Akşam: 1 lahmacun orta büyüklükte arasında da salata, yanında ayran

Spor: Yine 1 saat yüzme, 7 bin adım
Iki gunde cok guzel olmus canim🥰

Günaydınnn, fena değil canım. Artık dönüş moduna gectik yavaş yavaş biz. Bugün yine bir deniz yaptık yeni geldik eve. Akşama ne yesem diye düşünüyorum 😂😂
Ne zaman donuyorsunuz Filizcim? Son gunlerinizin tadini cikartin canim.Aksama canin ne yemek istiyor? 🤭

Ellerine saglik boncugum🌸

Iki gunde cok guzel olmus canim🥰

Ne zaman donuyorsunuz Filizcim? Son gunlerinizin tadini cikartin canim.Aksama canin ne yemek istiyor? 🤭
Çarşamba dönüyoruz. Çocuklar ve eşim kıymalı Makarna istedi onlara şu an makarna pisiriyorum. Ama ben yemek istemiyorum. Aklım hala kokoreçte ama ona da gidemem😂😂 kahvaltı filan yapicam bu gidişle canım. Senin belli mi menü. Yemek düşünmek de zor 🤣

Hepinize gunaydinlar ve mutlu hafta sonlari kizlar.Bu hafta cok yoruldum.Hafta sonu umarim dinlenebilirim.🙏
Is yerinde ve evde hala duzen oturtmaya calisiyorum.
Gun icinde cok adimladigim icinde ayagim fena agriyor.Bende plantar fasciitis yani topuk dikeni var.Gectigimiz ay steroid ignesi oldum ve bu kadar yurumeyip, dikkat etmeliyim aslinda ama pek mumkun olmuyor.
35 yastan sonra yavas yavas her yil bir sey cikiyor sanki🤭Esim servis zamanin geldi Ozge diyor😅Saka bir yana bugunlerimize cok sukur.🙏
@sibel_84 kaptanim seni ve takimini tebrik ediyorum, harika bir kilo verdin bu hafta, sizinle yarismak cok keyifliydi.💕
Burada sabah olunca gorusmek uzere kizlar.🥰
Alıntılar da ancak sıra geldi ☺️ annem kırk tırt diyor ona 😂
Cok iyi dusunmussun bence.

Sende de topuk dikeni mi var canim? Ben fizik tedavi hareketleri yapiyorum, fakat hergun agrim var.😞Ozellikle aksam 6dan sonra cok fena agrim..

Azicik odul ogunu olmus, afiyet olsun canim.

Cok guzel birgun olmus canim🥰
Çok geçmiş olsun Özgecim. Acil şifalar dilerim 🙏 bende de var ama o alevli zamanı birkaç sene önceydi. Şimdilerde yerine alıştı heralde topuk dikenlerim. Sert tabanlı birşey giyince ağrıyor sadece. Dikkat etmek lazım

Çarşamba dönüyoruz. Çocuklar ve eşim kıymalı Makarna istedi onlara şu an makarna pisiriyorum. Ama ben yemek istemiyorum. Aklım hala kokoreçte ama ona da gidemem😂😂 kahvaltı filan yapicam bu gidişle canım. Senin belli mi menü. Yemek düşünmek de zor 🤣
Yumurta, biraz sebze-meyve kahvalti gibi yap o zaman canim.Az kalmis donmenize, sag salim gidin insallah.Ben bugun salata,balik ve tatli patates yapacagim Filizim.Ama yarina herkese ogle yemegi hazirlamam lazim😬

Nerenin gelinisin bakalım? İnşallah Ege filandir bol bol ot ve z.yagli. ☺️
Malesef kahramanmaras bol bol etli yemekler yiyor bizimkiler valla korkuyorum gram gram giden kilolar lop lop die gelecek 😭Bide kayinvalidem yedirme meraklisi gece 11 de gelmisiz zorla az yedin az yedin die die yedirio 🤦o bisey degil gorumcemin dugunu var elbise aldim giremezsem bide dugune icine 1 eylulde dugunumuz

Malesef kahramanmaras bol bol etli yemekler yiyor bizimkiler valla korkuyorum gram gram giden kilolar lop lop die gelecek 😭Bide kayinvalidem yedirme meraklisi gece 11 de gelmisiz zorla az yedin az yedin die die yedirio 🤦o bisey degil gorumcemin dugunu var elbise aldim giremezsem bide dugune icine 1 eylulde dugunumuz
Sen diyetini bozmayan seylerden ye canim.Maras tehlikeli ya, Maras gelini arkadasim var ondan biliyorum😅😄

Yumurta, biraz sebze-meyve kahvalti gibi yap o zaman canim.Az kalmis donmenize, sag salim gidin insallah.Ben bugun salata,balik ve tatli patates yapacagim Filizim.Ama yarina herkese ogle yemegi hazirlamam lazim😬
Kolaygelsin canım, ben de çoğu zaman iki ayrı yemek yapıyorum okul zamanı, biri ertesi güne. İnstant pot aldım. O biraz işimi kolaylastirdi

Anladım 😔sağlık olsun
Amin Canım
Hemen cumartesi menumu yazayim.Ama menu ve adimlarim fena🙈🤭
3 hafta oldu diyete baslayali ilk kez odul ogunu yaptim.Canim cok istiyordu gunlerdir.🤭Bugun kaldigim yerden devam.Dun olabildigince az hareket edip, ayagimi dinlendirmek istedim.Cok sukur bugun agrisiz uyandim simdilik.🙏

Cumartesi Menum
Sabah 10bucukta (600 kalori)
Eki Görüntüle 3631206

Aksam 6bucukta (1200 kalori)
Eki Görüntüle 3631207 Eki Görüntüle 3631208
Gunu 1800 kalori ile kapattim, normalde maksimum 1500 kalorinin ustune cikmiyordum.
Su:1.5 lt
Spor:9324 adim
Eki Görüntüle 3631209
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Pembepilates
afiyet olsun canım ödülü hak etmiştin 😍
Kırmızı takım balkon konuşması bekleoor 😂
anaaa öyle bir şey mi vardı kız

Ay öyle yemeklere hayır demek zaten zor bir de ısrar varsa düşünemiyorum kolaygelsin çokça 😂

Back
X