• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mavi Takım

D Deltavealfa
@Candysisters
Ellssa Ellssa
@simad
@Tutku44
Yasminn83 Yasminn83
@Asya89

Mavi Takım hazır arkadaşlar. Kaptan balkon konuşması yapabilir
Eline saglik canim 🥰
Ey maviler yedik içtik şimdi verme zamanı 😂

Başaracağız inanıyorum biz ki neler yapmadık 😎 kilo nedir ben bugün 40 dk bisiklet yaptım bile siz de Leslie vs 30 dk bir spor yapalım ve yarın detoks gibi bir şey mi yapsak

@Candysisters
@simad
@Tutku44
Yasminn83 Yasminn83
@Asya89
Takimimiz hayırli olsun canim başaracaz inşallah. Ben pazartesiden itibaren adım yazmaya başliyacam inşallah. Detoks tarifleriyle ilgili önerilerin varsa paylaşabilir misin

DEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.:KK200:

- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.

Eline sağlik canim 🍀🌸

Son düzenleme:
Eline saglik canim 🥰
Takimimiz hayırli olsun canim başaracaz inşallah. Ben pazartesiden itibaren adım yazmaya başliyacam inşallah. Detoks tarifleriyle ilgili önerilerin varsa paylaşabilir misin

Eline sağlik canim 🍀🌸
Kabak detoksu klasik genelde tarzı öncesi olabilir 😇

Bugün çok zorlanıyorum ya, aslında cidden aç değilim, hatta iştahsızlık var diyebilirim ama reglden çok tatlı isteği var. Evde kalan pastadan bayağı yedim. Sonuydu Allah'tan. Yemiyim diye bitter yemiştim önden. Kesmedi. Şuan çok zorlanıyorum ama öğleden sonrasını kurtarmam gerekli. +dünden ödem olmuş. Olur böyle şeyler ama endişeliyim bugünden 🥺Pasta olmadı biliyorum, hadi dün ödüldü. Bugün ne bu diyette. Kusura bakmayın lütfen. İnşallah kurtarıcam😟

Düzenleme süresi dolmuş.

KAHVALTI
3er tane siyah, yeşil zeytin 🫒
Peynir 🧀
Salatalık🥒
Şekersiz çay 🫖
3-4 lokma pasta 🍰 (çocuklar kahvaltının üstüne isteyince kalanını yemiş bulundum, zaten sabahtan olduğu için giderdi akşama)

ÖĞLE
Yok

AKŞAM YEMEĞİ
Köfteci Y** ta 😉
2 buçuk adet köfte
Ekmeklerin dilimini biliyorsunuzdur, 1 dilimin yarısını yedim. 🍞
Bir çatal turşu
Salata
Dönerden 3-5 çatal 🍴
Ayran 2 buçuk bardak civarı
Patates kızartması🍟 saydım 13 adet

ADIM SAYIM 2 bini geçince ben😜😜

SUyu bu sefer ayrı bildireyim. Kestiremedim şuan. Az da.

1 kahve içtim (h.cevz.yağlı, sütlü🥥🥛)
İçicem sanki bidaha. Yazarım.

Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
P Pembepilates
Afiyet olsun canım hepsi çok güzel ama sabah pastası bozmuş işi :(
Selam canlar nasılsınız uzun bur aradan sonra burdayım burası olmadan olmuyormus🥰
hoşgeldin canım

Sevgili kırmızı takım bu hafta yediğimize dikkat edelim kışa girmeden önce incelelim yediğiniz her besin aslında size yük oluyor( sağlıklı olmayanlar) cips şeker bisküvi gofret tarzı sağlıksız şeyler yerine tamamen doğal tarhana cipsi kuru kayısı kuru dut ve kefir yönelelim. Haftalık alışverişler yapılsın bol su içelim diyetinizi asla bozmayın beyaz ekmek sakın tüketmeyin onun yerine tam buğday ekmeği yiyelim kahvaltıda bol yeşillik olsun. Sporumuzu lütfen ihmal etmeyin kızlar ben size inanıyorum siz de kendinize inanın. Ben hem çalışıp hem ev işi temizlik yemek çamaşır hem de bebek bakıyorsam ve bunca yoğunluğum arasında buraya girip size destek veriyorsam aynı özveriyi sizden de bekliyorum. Kacırdığınız menüleri beni etiketleyip tekrardan paylaşın kızlar beraber değerlendirelim yediğinizi içtiğinizi. Size inanıyorum bol eksili hafta diliyorum aşklarım 😍
Boncuk2307 Boncuk2307 cat princess cat princess Jou Jou Purple58 Purple58 ummhnisa ummhnisa Yawrukush Yawrukush B bilge86

DEĞİŞİKLİK İSTEYEN, FİKİR DEĞİŞTİREN OLURSA SÖYLEYİN TAKIMLAR KURULMADAN DEĞİŞTİRELİM.:KK200:

- Tartı bildirimi atmayan kişiler hazırlık kısmına alındı. Bildirim yaptıktan sonra takımlara dahil olabilirsiniz canlar.

100.2 kg
Fark :-200 Gr takıma alabilirsiniz
Kaç gündür hasta yatiyordum kusura bakmayin.

Eklentiler

• IMG_20250919_081145.webp
    IMG_20250919_081145.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 9
Sevgili kırmızı takım bu hafta yediğimize dikkat edelim kışa girmeden önce incelelim yediğiniz her besin aslında size yük oluyor( sağlıklı olmayanlar) cips şeker bisküvi gofret tarzı sağlıksız şeyler yerine tamamen doğal tarhana cipsi kuru kayısı kuru dut ve kefir yönelelim. Haftalık alışverişler yapılsın bol su içelim diyetinizi asla bozmayın beyaz ekmek sakın tüketmeyin onun yerine tam buğday ekmeği yiyelim kahvaltıda bol yeşillik olsun. Sporumuzu lütfen ihmal etmeyin kızlar ben size inanıyorum siz de kendinize inanın. Ben hem çalışıp hem ev işi temizlik yemek çamaşır hem de bebek bakıyorsam ve bunca yoğunluğum arasında buraya girip size destek veriyorsam aynı özveriyi sizden de bekliyorum. Kacırdığınız menüleri beni etiketleyip tekrardan paylaşın kızlar beraber değerlendirelim yediğinizi içtiğinizi. Size inanıyorum bol eksili hafta diliyorum aşklarım 😍
Boncuk2307 Boncuk2307 cat princess cat princess Jou Jou Purple58 Purple58 ummhnisa ummhnisa Yawrukush Yawrukush B bilge86
Buhafta kocişkom yookkk ödemi atmaya başlıyorum tekrarr 💪 gene 70lere 72lere çıktım oofff bi 60şa inemedim 😒😒 düğünden sonra birseyler oldu bana

Eline saglik canim 🥰

Eline sağlik canim 🍀🌸
Teşekkür ederim canım.
Başaracağız evet :KK200: :KK200: :KK200:
Bugün çok zorlanıyorum ya, aslında cidden aç değilim, hatta iştahsızlık var diyebilirim ama reglden çok tatlı isteği var. Evde kalan pastadan bayağı yedim. Sonuydu Allah'tan. Yemiyim diye bitter yemiştim önden. Kesmedi. Şuan çok zorlanıyorum ama öğleden sonrasını kurtarmam gerekli. +dünden ödem olmuş. Olur böyle şeyler ama endişeliyim bugünden 🥺Pasta olmadı biliyorum, hadi dün ödüldü. Bugün ne bu diyette. Kusura bakmayın lütfen. İnşallah kurtarıcam😟
Hemen tarçinlı kahve yap gitsin tatlı isteği
Selam canlar nasılsınız uzun bur aradan sonra burdayım burası olmadan olmuyormus🥰
Hoşgeldin canım olmuyor değil mi
100.2 kg
Fark :-200 Gr takıma alabilirsiniz
Kaç gündür hasta yatiyordum kusura bakmayin.
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın
Boncuk2307 Boncuk2307 geldiği zaman kilonu eklicektir. Mavi takımda boncukum.
D Deltavealfa etiketleyebilirsin menüler için
Buhafta kocişkom yookkk ödemi atmaya başlıyorum tekrarr 💪 gene 70lere 72lere çıktım oofff bi 60şa inemedim 😒😒 düğünden sonra birseyler oldu bana
Yine verirsin canım stres yapma

Teşekkür ederim canım.
Başaracağız evet :KK200: :KK200: :KK200:

Hemen tarçinlı kahve yap gitsin tatlı isteği

Hoşgeldin canım olmuyor değil mi

Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın
Boncuk2307 Boncuk2307 geldiği zaman kilonu eklicektir. Mavi takımda boncukum.
D Deltavealfa etiketleyebilirsin menüler için

Yine verirsin canım stres yapma
Hadi ya hakkkkkk😀

Back
X