- 23 Mayıs 2024
- 248
- 838
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canimBende menümü yazmak istiyorum
Dün
Kahvaltı
Omlet peynir 1 tbe klasik kahvaltı domates salatalık
Ara
Kuru kayısı Türk kahvesi
Öğle
5 tavuk kanat salata 1 parça et
1 dilim ekmek
Akşam
1 kase çorba
1 dilim börek :/
40 dk bisiklet
Ellssa
Boncuk2307
Afiyet olsun canimPazar menüm
13:00
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz
5 zeytin
Domates salatalık havuç
18:30
Etli yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Kitap
Karatay diyeti / Canan Karatay
Boncuk2307 D Deltavealfa
Pardon şimdi aklıma geldi. Gün içinde pastadan sonra iki glutensiz atıştırmalık. İkisi 200 kalori yaklaşık. Diyete uygun. İnceledim. Sorun yok (sağlıklı toplar)İyi akşamlar, baya zorlandım ama şükür atlattım günü.
KAHVALTI
Yeşil zeytin
Beyaz peynir
Şekersiz çay
Domates
Salatalık
ARA (öğlendi)
Salep ve bitter, 7 gram civarı. Kesemeyince, çok pasta(acısını çektim, pastadan sonra akşama kadar sadece küçük kase yoğurtlu buğday çorbası) Kahvaltım hatasızdı. Tam buğday ekmeği olsa iki dilim bile yerdim ama beyaz vardı. Yiyemezdim.
AKŞAM
Yok
ARA
Şeftali(1 igeçmez)
Mürdüm eriği, çocuklara verirken işte(1 i geçmez)
SU
1,5 litre
SPOR
Parkta biraz adım saydım ama 2.000 altı neyse geç. Yok da kendi çapımda az da olsa ödem atmış oldum.
Akşam, az önce falan. Çok geçmedi, Hindistan cevizi yağlı, Türk kahvesi
Ellssa
Boncuk2307
P Pembepilates
Afiyet olsuniyi akşamlar
Menum
Sabah 2 yumurta peynir zeytin 2d ekmek 2b çay
öglen 3 catal spagetti 1b ayran
Akşam
1 tb mercimek yemegi 2k yogurt 1d ekmek
2lt su
Ellssa
D Deltavealfa
Afiyet olsun canımİyi akşamlar, baya zorlandım ama şükür atlattım günü.
KAHVALTI
Yeşil zeytin
Beyaz peynir
Şekersiz çay
Domates
Salatalık
ARA (öğlendi)
Salep ve bitter, 7 gram civarı. Kesemeyince, çok pasta(acısını çektim, pastadan sonra akşama kadar sadece küçük kase yoğurtlu buğday çorbası) Kahvaltım hatasızdı. Tam buğday ekmeği olsa iki dilim bile yerdim ama beyaz vardı. Yiyemezdim.
AKŞAM
Yok
ARA
Şeftali(1 igeçmez)
SU
1,5 litre
SPOR
Parkta biraz adım saydım ama 2.000 altı neyse geç. Yok da kendi çapımda az da olsa ödem atmış oldum.
Ellssa
Boncuk2307
P Pembepilates
Teşekkür ederim kaptan olmuyor gerçekten diyetin anlam ve manası kalmıyor, uzaklasiyorsun,yediklerin ictiklerin herkes gibi normallesiyorTeşekkür ederim canım.
Başaracağız evet![]()
![]()
Hemen tarçinlı kahve yap gitsin tatlı isteği
Hoşgeldin canım olmuyor değil mi
Çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın
Boncuk2307 geldiği zaman kilonu eklicektir. Mavi takımda boncukum.
D Deltavealfa etiketleyebilirsin menüler için
Yine verirsin canım stres yapma
Teşekkür ederim, bugünlerde ruh halim de değişkenlik vardı dedim bir cesaret kk doneyim, meğer bana çok çok iyi geliyormisAfiyet olsun canım hepsi çok güzel ama sabah pastası bozmuş işi
hoşgeldin canım
Evet canım burayı boşlayınca tartıya çok ciddi yansıyor. Ama burda tartı bildirimi puan tablosu düşünülünce o kadar yenmiyor eskisi gibiTeşekkür ederim, bugünlerde ruh halim de değişkenlik vardı dedim bir cesaret kk doneyim, meğer bana çok çok iyi geliyormis![]()
Çok doğru canmEvet canım burayı boşlayınca tartıya çok ciddi yansıyor. Ama burda tartı bildirimi puan tablosu düşünülünce o kadar yenmiyor eskisi gibi![]()
Ben hafta ici detoks yapmak istiyorum ama oglen yemekhanede yiyorum nasil yapabilirim sizin oneriniz nedirEy maviler yedik içtik şimdi verme zamanı
Başaracağız inanıyorum biz ki neler yapmadıkkilo nedir ben bugün 40 dk bisiklet yaptım bile siz de Leslie vs 30 dk bir spor yapalım ve yarın detoks gibi bir şey mi yapsak
Candysisters
@simad
@Tutku44
Yasminn83
@Asya89
Benimde yemekten sonra canim aşırı tatli istiyordu nutellayi kaşıklıyordum. Cok sukur artik yemiyorum canim çubuk tarçin varsa sade sekersiz kahvenin icine at ic bide bol ılık su ic tatli istegini engelliyor. Yarin yeni haftaya başliyoruz daha tartiya 5 gun var başarirsin sen afiyet olsunİyi akşamlar, baya zorlandım ama şükür atlattım günü.
KAHVALTI
Yeşil zeytin
Beyaz peynir
Şekersiz çay
Domates
Salatalık
ARA (öğlendi)
AKŞAM
Yok
ARA
Şeftali(1 igeçmez)
SU
1,5 litre
SPOR
Ellssa
Boncuk2307
P Pembepilates
Afiyet olsunKahvaltı 1 yuvarlak tam buğday ekmeği lavas olandan
1 yumurta
1 kaşık tahin pekmez
2 dilim peynir
Ara: 1 fincan Türk kahvesi 1 kare bitter çikolata
Öğle 15.00: 1 kase etsiz yeşil fasülye 1 dişim tam buğday ekmeği 1 salatalık turşusu 1 bardak kefir
Akşam: 1 kuru hurma 2 yudum kefir
2 litre su
Emzirmeye devam
Spora vakit kalmadı bugün![]()
Ellssa
BONCUK23
Afiyet olsun hosgeldin canim21 eylül menüm
Kahvaltı 11 de
Bir dilim ekmek, çeyrek simit, kapya biber közleme,
Tereyağlı bal iki lokma, bir porsiyon melemen,
3zeytin,
Öğleden sonra
Bir kase fıstık, tarhana firik ,
Ikındı bir tüm mısır
Akşam 8 de Bir dilim kavun
Akşam 10 bin adım
Boncuk2307
Ellssa
Eki Görüntüle 3646932
Sagol canimAfiyet olsun
Afiyet olsun
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.Benimde yemekten sonra canim aşırı tatli istiyordu nutellayi kaşıklıyordum. Cok sukur artik yemiyorum canim çubuk tarçin varsa sade sekersiz kahvenin icine at ic bide bol ılık su ic tatli istegini engelliyor. Yarin yeni haftaya başliyoruz daha tartiya 5 gun var başarirsin sen afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun hosgeldin canim
Sagol canim
Afiyet olsun
Kız ben hangi takımdayımMavi Takım
D Deltavealfa
Candysisters
Ellssa
@simad
@Tutku44
Yasminn83
@Asya89
Mavi Takım hazır arkadaşlar. Kaptan balkon konuşması yapabilir
Teşekkür ederim tatlımBenimde yemekten sonra canim aşırı tatli istiyordu nutellayi kaşıklıyordum. Cok sukur artik yemiyorum canim çubuk tarçin varsa sade sekersiz kahvenin icine at ic bide bol ılık su ic tatli istegini engelliyor. Yarin yeni haftaya başliyoruz daha tartiya 5 gun var başarirsin sen afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun hosgeldin canim
Sagol canim
Afiyet olsun