- 9 Temmuz 2024
- 2.049
- 12.847
- 128
- 24
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 1 haşlanmış yumurta yarım yulaf krep
Öğlen tavuk yarım yulaf krep
Ara ayran akşam 1 YK et ton balığı salata
Salata yok aslinda ama çokta önemli değil bence
Yaa süper tamam canım atarım sabahAtacaksın Başlangıç olacak canım, haftaya datakımlara dahil olabilirsin
![]()
Tabiki atacaksın canım
Selam canimm. Ben de aynı anlattigin gibiyim aslında Özgecim. Yeterince gruba gelmeyip yazamadigim için pişmanlık hissediyorum. O yuzden iyi oldu hazirlikta olmak. Belki sen de daha rahat edersin gel yamacıma hazirliğaKizlar herkese selamlar nasilsiniz? Umarim haftaniz guzel geciyordur. @Pembepilates canim ugradigim yok takima biliyorum, cok ayip ediyorum.Hepiniz aklimdasiniz, burayi ozluyorum, hergun diyetime dikkat ediyorum ama gelip yazacak firsat bulamiyorum.
Boncuk2307
Ellssa kaptanlarim asla diyetimi birakmayacagim ama takimlara katilim saglayamiyorum.Kilo verme ve spor acisindan etkim oluyor ama gunluk mesajlasma, gunluk menu yazma konularinda katilimim malesef yok.Dilerseniz takimlarin iyiligi acisindan beni takimlardan cikarabilirsiniz. @armin83
tomrs
FitFiliz nasilsiniz kizlar? Sizleride merak ediyorum.
Ben menu ve sporlarimi yazayim.Yasminn83 kaptanim senden de af diliyorum aktif olamadigim icin..
![]()
Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.İyi akşamlar kızlar babaannem vefat etti o yüzden foruma hiç bakamadım kusura bakmayın. Yarın kilo bildirimi yapıp tekrar takımlara girebilir miyim.
B Boncuk2408Ellssa
Hadi bir mucize daha 30 dk lesli ile tüm gün adımımı 10 bine tamamladım.
Afiyet olsun canimEllssa
Boncuk2307
Yasminn83
1 Ekim menüm
9:00
2 kahve 1 elma
Kahvaltı yok
Öğlen yok (dışarda işlerim vardı baya geç bitti onun için dün tek öğün yaptım)
Akşam 17:00 akşam yemeği
3/4 sıkkım mercimek köftesi
Bolca salata
1 avuç üzüm
Su 1.5 litre
Spor
Eki Görüntüle 3652117
Maşallah canim tebrikler
Afiyet olsun canimPerşembe menüm
Tek öğün
17:30
Hamsi balık az tereyağda hamsi tavasında
Bol salata
Spor
90 dk yürüyüş
200 ip
Boncuk2307
Yasminn83
Geçmiş olsun canimSelam kızlar.
ÖzellikleEllssa ve
Boncuk2307
2 gündür menü bildiremiyorum
Bahane gibi olmasın, mızmızlanmak gibi de olsun istemem.
İki üç gündür baya halsizim, hatta doktora gittim. İlk kez bir doktor demir değerlerim için şaşkınlıkla serum verelim dedi. Hatta adet dönemi mi yakın diye sordu, demir azlığından. Vaktim yoktu kabul etmedim, iki saat hastanede tutacaklarmış. Ciddi anlamda hâlsizim anlatamam.
Yarın özür dileyerek baya artı çıkıcam ama biraz daha toparlandım inşallah çok iyi devam edicem.![]()
İnşallah. Benim de ilk hedefim 64Vakit bulunca Eylül tablosu yapicam. Benim ay sonu hedefim 80 den kurtulmak
Ben diyet yapamıyorum kızlar ya o kadar kafama göre yiyorum ki![]()
Çok iyi anlıyorum. İnşallah başarıcaz. Pes etmek yokMenümü yazmaya utanıyorum yarın tartı günü paylaşayım ama + yani kesin
Artık diyetisyene mi başlasam ama o iradem yok şu dönem anlamadım
İçerden istek gelmesi lazım gerçekten zihinde net olmak gerekiyor
Teşekkür ederimcanım.Geçmiş olsun canim
Afiyet olsun.Bugunki menum
Sabah 10:00
2 h yumurta 1dilim tam bugday ekmeginden sandvic 1b tarcinli kahve
14:00 civari Ara 1 mandalina 1b chia tohumlu su
Akşam 17:30
1 cipura salata
2 lt su
Ellssa
Boncuk2307
Başka bir sıkıntı mi var, öyle durumlarda ben yerim,mesela kocayla tattığım yada çocuklarla ilgili bir kintim var ben kendimi birşeyler alıştırmakta bulurumBen diyet yapamıyorum kızlar ya o kadar kafama göre yiyorum ki![]()