• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Akşam çok yorgundum uyuya kaldım, pazartesi menüm
Kahvaltı 9 buçuk
Yarim simit bir dilim ekmek,ekemek üstü salça tatlı kaşığı, yumurta yağda bir adet, bolca peynir , iki ceviz,bir avuc fındık, bir adet hurma kurusu, yeşil biber 5 kadar,

14 buçuk 15 arasi
Bolca turşu, pazi haslamasi eksilemesi bi tabak, 5adet çiçek dolması içi çok azdi ,küçük kase yayla çorbası,

16 da komşumda
Sadekahve, madensuyu, bir avuç fıstık,bir avuç çekirdek,bir cezerye, biraz kuru tarhana
15 bin adim
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk
Screenshot_20251104-075527_Samsung Health.webp

Güldürdün beni çok yasa emi😂 inşallah canm cumaya eksi görürüz ama bugünlerde benim regl geliyor ne kadar eksilebilirsem eksiltmeye çalışırım tatlım kaptanim😘
hahahah canımsın, güveniyorum bize halledicezzzz
A cidden hamiş misin, hayırlı olsun canm❤
çokkk teşekkür ederim 🎇
Pazartesi menüm

11:00
3 kaşık semiz otu salata

16:00
bikaçtane üzüm
çok az çekirdek

18:30
2 kase ıspanaklı yeşil mercimek çorba
semiz otu salatası
az bazlama az peynir

spor
15 dk yoga
90 dk yürüyüş

Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
çokk az yemişsin sanki kaptanım afiyet olsun ama hareketin baya iyiiii
Akşam çok yorgundum uyuya kaldım, pazartesi menüm
Kahvaltı 9 buçuk
Yarim simit bir dilim ekmek,ekemek üstü salça tatlı kaşığı, yumurta yağda bir adet, bolca peynir , iki ceviz,bir avuc fındık, bir adet hurma kurusu, yeşil biber 5 kadar,

14 buçuk 15 arasi
Bolca turşu, pazi haslamasi eksilemesi bi tabak, 5adet çiçek dolması içi çok azdi ,küçük kase yayla çorbası,

16 da komşumda
Sadekahve, madensuyu, bir avuç fıstık,bir avuç çekirdek,bir cezerye, biraz kuru tarhana
afiyet olsun karbonhidratan zengin proteinden düşük bi menü olmuş ama toparlicaz dimi cumaya kadar

Adınız ( isteğe bağlı ):
Yaşınız : 28
Boyunuz : 1.55
Kilonuz : 77 civarı tartılıp foto atıcam
Mesleğiniz : Ev hanımı
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :2
Kilo Alma Nedeniniz : Ben duygusal yeme yaşıyorum. Aç olmasam bile her ruh hâlimde yemek yiyorum ve bunu kontrol etmekte zorlanıyorum.
Hedef Kilonuz : 50

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Vücudumdan artık memnun değilim. Kendimi hem fiziksel hem ruhsal olarak daha iyi hissetmek istiyorum. Bu şekilde yaşamak beni yoruyor, değişmek istiyorum.
Çoğu kez kilo aldım verdim bu döngü uzun süre sürdü. Ama epeydir hiç dikkat etmiyorum ve hiç almadığım kadar kilo aldım. Ve bu beni çok üzüyor...
Ellssa Ellssa

ben de dünkü menümü yazayım

8.00 2 dilim çavdar ekmeği arasında acuka sürülebilir lor roka ile sandviç + haşlanmış yumurta
10.00 yüksek protein süt
12.00 sezar salata + ince 2 dilim ekmek
15.00 bulgur kraker 2 tane
19.00 tam buğday lavaş arası soya soslu et, yoğurt
20.00 2 tane minik kurabiye

sporum da 8200 adım

çok karb almışım istemsizce bugün dengelerim 🌺🌺

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

Eklentiler

• 1762241242032.webp
    1762241242032.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 2
Adınız ( isteğe bağlı ):
Yaşınız : 28
Boyunuz : 1.55
Kilonuz : 77 civarı tartılıp foto atıcam
Mesleğiniz : Ev hanımı
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı :2
Kilo Alma Nedeniniz : Ben duygusal yeme yaşıyorum. Aç olmasam bile her ruh hâlimde yemek yiyorum ve bunu kontrol etmekte zorlanıyorum.
Hedef Kilonuz : 50

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : Vücudumdan artık memnun değilim. Kendimi hem fiziksel hem ruhsal olarak daha iyi hissetmek istiyorum. Bu şekilde yaşamak beni yoruyor, değişmek istiyorum.
Çoğu kez kilo aldım verdim bu döngü uzun süre sürdü. Ama epeydir hiç dikkat etmiyorum ve hiç almadığım kadar kilo aldım. Ve bu beni çok üzüyor...
Ellssa Ellssa
hoşgeldiniiiiz, birlikte zayıflayalımmmm 🌺🌺

ben de dünkü menümü yazayım

8.00 2 dilim çavdar ekmeği arasında acuka sürülebilir lor roka ile sandviç + haşlanmış yumurta
10.00 yüksek protein süt
12.00 sezar salata + ince 2 dilim ekmek
15.00 bulgur kraker 2 tane
19.00 tam buğday lavaş arası soya soslu et, yoğurt
20.00 2 tane minik kurabiye

sporum da 8200 adım

çok karb almışım istemsizce bugün dengelerim 🌺🌺

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
LEeennn birsey sordum sağğaaaa
Kendini cok yorma bukadar sakıınnn dengeli beslen meyve ye hamilesin kısıtlama

hahahah canımsın, güveniyorum bize halledicezzzz

çokkk teşekkür ederim 🎇

çokk az yemişsin sanki kaptanım afiyet olsun ama hareketin baya iyiiii

afiyet olsun karbonhidratan zengin proteinden düşük bi menü olmuş ama toparlicaz dimi cumaya kadar
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım, tabiki toparlicam bugünkü kahvaltım guzeldi😊

merhabalar ben 20 ekimde 99 kilo ile aralıklı oruca başladım , şu an 94 kiloyum.
günde 1 öğün ile 1 ay deneyip sonra yavaş yavaş dengeli iki öğüne çıkmayı planlıyorum.

Cankuşlarım merhaba, nasılsınız :KK60:

Cuma günü olsa da aranıza dönsem artık, ilacın etkilerini yavaş yavaş atıyorum sanki.

aşkımmm ne sordun dün cevap yazdım sana kız
yormuyommmm anam yormuyom dikkat ediyom sadece senin menüleri de görelim az
Kuşummmmm mesajlardan anladığım kadarıyla (eskilere bakmadım) hamile misin seeeeenn yoksa :KK49:

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin tatlım, tabiki toparlicam bugünkü kahvaltım guzeldi😊
teşekkür ederim canımmm 🌸🌸
Kuşummmmm mesajlardan anladığım kadarıyla (eskilere bakmadım) hamile misin seeeeenn yoksa :KK49:
hehehehe yaptık bişeylerrr sonunda oldu inş bu sefer diyelimmm kuşum evettt 😂

teşekkür ederim canımmm 🌸🌸

hehehehe yaptık bişeylerrr sonunda oldu inş bu sefer diyelimmm kuşum evettt 😂
Günün en güzel en tatlı haberi oldu bu yaşasın :KK49: Allah'ım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah balım, yavru kuş mutlulukla sağlıkla bollukla gelsin :KK9::KK36:

Günün en güzel en tatlı haberi oldu bu yaşasın :KK49: Allah'ım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah balım, yavru kuş mutlulukla sağlıkla bollukla gelsin :KK9::KK36:
çooook teşekkür ederim boooolca duaya ihtiyacım var gerçekten bu sefer sağlıkla ilerlesin 🥰🥰

Back
X