- 21 Şubat 2013
- 10.324
- 23.947
- 598
Harikasın tatlım kaptanım diline sağlık, ama ben bugün artık dayanamadım yetti çok güzel tarhana yedim çerez yedim serbest günüm olsun artikEki Görüntüle 3679667
Selamm mavi takımmm
Öyle güzel bir haftaki bu yeni bir aya girmeden şöyle ödemlerden kurtulalım..
yağlar şöyle erisin
Amacımız cumaya sadece eksi gelmek değil
amacımız pazartesiye eksi gelmek
1 Aralık pazartesiye bomba gibi girelim hep birlikteee
Eski devamlılığını çok özledim mezunu yazmadan yatmazdım cuma yarışmalarına taa eskiden
O yüzden kaptan olup sorumluluk alıp hergün tekrar aynı disiplini yakalamak istiyorum .. Hayatımız bu kadar yogunken kendimize bir nefes aldıralım
Hergün spor yürüyüş elimizden geldiğince yapalım.
*cumartesi karbon alıyorsakpazar günü karbon alımı az olsun
️
️
️
️ daha çok sebze yiyelim
*Su tüketimi çook önemli
*ayakta birsey atıştıryorsak hemen sakız çiğneyelim tehlikeli maddelerden uzak duralım. Ne yediysek hemen gelip buraya yazalım️
*pzartesi tartı olacagı için pzar günü ağır spor yapmayalım ve günü en gece 5 te bitirelim
*Cumartesi içeceğimiz ödem çayı pazartesi eksi getirecek size ne iyi geliyorsa o çayı için lütfen
cPazartesi bi atlatalım cumaya bakıcaz kilo durumlarına göreee
Bunu mavi takım hep birlite yapacakveee kırmızı takımı yenerek kazanacağız
Biraz durumumuza bakalım sonuçta gecen haftayı geride bıraktık ama nasıl gerçekleri konuşalım
Ellssa geçen hafta sabitleğine bu hafta güzel bir eksi yakışır kaptanım
tomrs maşallah diyorum sana bu hafta daha güzel bir eksi göreceğine inaniyorum
@bluegreeneyes
Geçen haftaki artıyı bu hafta mükemmel bir eksiye dönüştürelim tatlımm⚘️
@Jasminium84
Senin tartını bulamadım canım listede yoktun sanki benim mi yanlışım var
Her nasıl bir hafta olursa olsun bu hafta daha iyi olacağına şüphem yok
Makaron23 Geçen haftaki eksine bu hafta söyle ram 1 kg yapalım sence olur mu ben inaniyorum
@Incekaktus bu hafta artımızı pazartesiye kadar atıp eksiye döneriz ne dersin tatlımm
Tutku44 gecen hafta biraz eksi gördüm diye sakın cozutma canına kurban bak kıyafetlerini giyerken mutlu olmak istiyorsun hadi güzelim müsssmükemmel eksinin göster
![]()