Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

:) bende salı günü öğlen güzel bir makarna yedim.o günün son yemeğiydi gerisinde hep elma,salı öyle geçti
dün komple elma günüydü bugünde öyle,yarında öyle,c.tesi tartılcam bakalım ne olcak:)
açıkçası ben pazartesi şartlanmalarından yada yarın yaparım ertelemelerınden cok sonuc alamıyorum oyuzden gün ortasında başladım
böyle daha cok motive oldum.belkı sende öyle yapmak ıstersın dıye düşündüm..
pat diye başlanan diyetler pazartesilere göre daha başarılı:)

ewt haklısın böylesi daha iyi olacaktırr hadi bakalım 5 gün ben tartılmıcam büyük süpriz olsunn :))

ahleyar_22
hos geldin aramiza crkn sevindim aramiza katilanlar cogaldikca yyalniz diyet yapilmiyo burda paylasimlar oldukca süper olur ben geliyorum bazen kimse bisey yazmamis insan morali bozuluyo muhabbet ettikce dahada güzel olacak ben suan elmami yiyorum sahane gidiyor

Ne güzel ewt insanlar olunca daha güzel oluyor :):) senin kaçıncı günün hiç kilo verdnmi ?

bende şimdi yedim yaladım yuttum günün 2,elmasını:)
mıllet yemege cıkıyo yok ben yemıyorum deyınce uçtun ıyıce diyolar ama yok bozmıycam en azından haftasonu ara verdıgım için yarın geceye kadar dayanmalıyım.bu hafta 3,5 gün elma 2 gün normal diyet neyse..
ama haftaya 5 gün agır olabılır yozuden burda olalım destek olalım bırbırımıze kızlar..
açıkçası üstüsüte 10-15 gün elma zarar verebılır oyuzden araya 1-2 gün normal besinler koymak daha mantıklı gibi
herkesın haftasonu kaçamak yapma ıhtımalı daha yuksek cünkü
bayrama kadar minimum 4-maksımum 7
haydı bakalım hedeflerı alalım,ve arefe günü yanı 24ünde sabah tartılıp yazalım bakalım nekadar gitmiş oalcak

bir insan günde en fazla kaç elma yiyebilir?
ben güne erken başlamama rağmen en fazla 6 yiyebilirim.
sabah 7 de başladım elmaya, şu an size yazarken 4. elmamı yiyorumm, öğle yemeği olarak..
siz de durumlar nasıl?

canim benim bugün ilk gününm bende yeni basladim

afiyet olsun canim bosver onlar gitsinler yemege sen afiyetle ye elmalarini hicde düsünme sen verecegin kilolari düsün hafta sonlari idare edecegiz ama hafta icic tam diyette ollamamiz lazim

valla evet bir bucuk iki kilo yenecegini sanmiyorum ama en azindan aksam sekize kadar 10 tane alma yenir buda asagi yukari bir kiloyu gecer bende ikinci elmami yiyorum ögle yemegi

canım sabah normal kahvaltı yapıyosun dımı
kahvaltı olarak elma yeme,kahvaltıdan 2 saat sonra falan başla elmaya

sizce 13 günde 8 kilo gidermi kaçamaksızzzzzz hızlı kilo verebiliyorum

bence gider,hemen hemen benımde hedefım aynı,kaçamak yapmadan azcıkta spor yaparak veririz diye düşünüyorum
tabi kılıoyada baglı 60 kılo biri için biraz zor ama 90 kılo biri verebılır bence

Tabı kıloya basglı kılo verme ısıde az kılosu olan daha yavas verırı cok kılosu olan cabuk kılo verırı ınsallah ben bır haftada 3 kılo versem onada sükredecegım sadece != kılom var onu vermek ıstıyorum ıkı haftada ınsallah hepımızde verırız

dorstıko canım kahvaltı yapmayı sakın unutma önce kahvaltı sonra elmalar yencek canım tamammı

ben her sabah 6.30 - 7.00 arası limonlu ılık su içiyorum. sonrasında da 1 elma yiyorum. saat 8.00 gibi de kahvaltı yapıyorum. sonra 2 saat arayla elmalar...
yarın sabahtan itibaren senin söylediğin gibi deneyeceğim garden. bugün çok şişkin hissediyorum

aynen canım elmayla başlama güne şişiriyor onu ben daha önce yapmıştım
oyüzden kahvaltıdan önce yemıyorum
aman zaten gün içinde okadar çok elma yiyoruzki kahvaltı önceside kusur kalsın:)
ben 97 kıloyum kızlar bu arada

dorstiko

hepimizin dileği bayrama kadar çook kilo verebilmek.. umarım olur. deneyip göreceğiz. burada paylaşırız artık :))

ewt kesin paylaşmalyızz ama 8 gidermiki yaaa çok merk ediyorum sporla felan siz kaç kilosunuzz ?

boyum 170 cm kilo pazartesi 81.5 çıkmıştı, bu sabah tartıldığımda 80.0 çıktı. amaaa tartımda sorun olabilir diye bir şüpheye kapıldım. manuel bir tartı mı alsam acabaaa?
digital tartı alınca eskiisini verdimdi bir yere, şimdi çok pişmanım..
bu arad ben jillian michaels - 30 day programını uygulamak istiyorum, eve gittiğimde halim kalırsa

10-12 kılo versen harıka olursun hatta tam ölçünde olursun boyun var
benımde boyum uzun ama kılom fazla oldugu için heybetimle inletiyorum ortalıgı:)
tanışalımmı arkadaslar,hergün burda olalım kopmayalım
bu elma diyeti bir anlık gaflete kurban gidebilir oyüzden takıpte olmakta fayda var:)

peki akşama ne yiyorsunuz kızlar?
sadece elma mı?
ben bugün peynirli omlet yemeyi düşünüyorum.
canım ayran istiyor ama omletle gitmez. belki köfte +ayran
protein almakta karalıyım.

peki akşama ne yiyorsunuz kızlar?
sadece elma mı?
ben bugün peynirli omlet yemeyi düşünüyorum.
canım ayran istiyor ama omletle gitmez. belki köfte +ayran
protein almakta karalıyım.

ben kahvaltı dışında bişey yemıyorum gün boyu,sadece elma.
dün akşam yumurta yada yogurt yiyeyim dedım ama durdum
c.tesi sabahına kadar kararlıyım.c.tesi sabahı alıcam ınsallah bende proteınımı

bu arada benım elmalarım ekşi değil,,amasya elma..
tatlıyla ekşi arası bişey ama çok lezzsetli,bunlar bitince ekşi elma alıcam:)
sizin yediğiniz elmalar ekşi elmamı?

dorstiko canim ozaman diyet yapmis olmazsin gercekten kilo verebilmek icin bu diyete uymamiz lazim ama tabikide sen bilirsin ama kontrollu ye mesela sadece corba icebilirsin acligin olursa bastirsin diye ama yemek yemek yasak biliyosun sadece kahvalti var

gardencim benimkilerde eksi degil zaten ben eksi yiyemem tatli benimkiler illa eksi olmak zorunda degil zaten elma olmasi yeterliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…