ewt haklısın böylesi daha iyi olacaktırr hadi bakalım 5 gün ben tartılmıcam büyük süpriz olsunn :)
Ne güzel ewt insanlar olunca daha güzel oluyor :):) senin kaçıncı günün hiç kilo verdnmi ?
bende şimdi yedim yaladım yuttum günün 2,elmasını:)
mıllet yemege cıkıyo yok ben yemıyorum deyınce uçtun ıyıce diyolar ama yok bozmıycam en azından haftasonu ara verdıgım için yarın geceye kadar dayanmalıyım.bu hafta 3,5 gün elma 2 gün normal diyet neyse..
ama haftaya 5 gün agır olabılır yozuden burda olalım destek olalım bırbırımıze kızlar..
açıkçası üstüsüte 10-15 gün elma zarar verebılır oyuzden araya 1-2 gün normal besinler koymak daha mantıklı gibi
herkesın haftasonu kaçamak yapma ıhtımalı daha yuksek cünkü
bayrama kadar minimum 4-maksımum 7
haydı bakalım hedeflerı alalım,ve arefe günü yanı 24ünde sabah tartılıp yazalım bakalım nekadar gitmiş oalcak
bir insan günde en fazla kaç elma yiyebilir?
ben güne erken başlamama rağmen en fazla 6 yiyebilirim.
sabah 7 de başladım elmaya, şu an size yazarken 4. elmamı yiyorumm, öğle yemeği olarak..
siz de durumlar nasıl?
sizce 13 günde 8 kilo gidermi kaçamaksızzzzzzhızlı kilo verebiliyorum
bir insan günde en fazla kaç elma yiyebilir?
ben güne erken başlamama rağmen en fazla 6 yiyebilirim.
sabah 7 de başladım elmaya, şu an size yazarken 4. elmamı yiyorumm, öğle yemeği olarak..
siz de durumlar nasıl?
sizce 13 günde 8 kilo gidermi kaçamaksızzzzzzhızlı kilo verebiliyorum
boyum 170 cm kilo pazartesi 81.5 çıkmıştı, bu sabah tartıldığımda 80.0 çıktı. amaaa tartımda sorun olabilir diye bir şüpheye kapıldım. manuel bir tartı mı alsam acabaaa?
digital tartı alınca eskiisini verdimdi bir yere, şimdi çok pişmanım..
bu arad ben jillian michaels - 30 day programını uygulamak istiyorum, eve gittiğimde halim kalırsa
peki akşama ne yiyorsunuz kızlar?
sadece elma mı?
ben bugün peynirli omlet yemeyi düşünüyorum.
canım ayran istiyor ama omletle gitmez. belki köfte +ayran
protein almakta karalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?