Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar... ( üzgünüm, ben diyeti bozdum dün akşam. hatta bozmanın cılkını çıkardım.

akşam yemeğimi yedim, hafif.
kabak ve havuçları hafif zeytinyağlayıp fırına attım, naneli falan... güzel oluyor öyle. üstüne de biraz yoğurt koydum, yedim. yemek olarak. ekmeksiz.

ama gece acıktım yeniden. elma da yiyemedim, midem bulandı. hazırlamışken kaldı. salatalık yedim. saat 24:00 gibi bir salatalık yedim. yeşilçay içtim ve yattım.

dün sabahki tarım 60,200 gr iken,
bu sabah tartımda 59,400 gördüm.
800 gr vermişim yine de.

bu sabah da limonlu ılık su ve arkasından kahvaltımı yaptım. kepekli ekmekle hazırladım tostumu. domates-salatalık-zeytin ile..
sonra pilatesimi yaptım. duşumu aldım. elmamı yedim. yeşil çayımı içiyorum.
inşallah bozmam ben bugün de...

ama ben bu dijital tartılara güvenmiyorum hiç.

çünkü, şimdi çıkıp gördüğüm rakamlar 5 dakika sonra gördüğüm rakam aynı olmuyor...
nedendir anlayamadım gerçekten.

kızlar ya bu elma diyeti gerçekten işe yarıyo mu benm tartım yok o yüzden bi ara baya yedim elma ama kilo verip veremediğimi bilmiyodum 4 kg vermişim ama onun sayesindemi bilmiyorum tekrardan başlasam mı acaba ama ben öğlenleride çok azda olsa ekmeksiz yemeğimi yiyorum yinede işe yarar mı acaba

arada olur öle kaçamaklar arkadaşım,,, sıkma canını

diyosun :)))
bir kaçamakçı daha mı görüyorum :))

valla benim şahsi kanaatim aslında şöyle;
bu şok diyet denen, tek gıda diyetleri, aslında oldukça sakıncalı.
eğer acil bi durum yoksa, kilo vermenizi çok hızlı sağlamaanız gerekmiyorsa, asla da yapmayın.
benim mesela, kasım ortasında bi arkadaş grubuyla haftasonu organizasyonum var. ve o vakte kadar biraz şekle şemale girmek istiyorum.. o sebeple, acele etmem lazım. top kapıya dayandı, az zamanım var. ve şok diyete muhtecım. o sebeple uygulamaya çalışıyorum bu elma diyetini.
ama bu tip bi aceleniz yoksa hakkatten, uygulamayın bana kalırsa.

şöyle bi 4-5 kilo verirsem ben bi biçimde, arada kaçamkalrla falan.. hemen kesicem bu diyeti.
dediğiniz gibi, abur cubursuz, az ekmekli, doğru düzgün beslenerek, az yiyerek ama her şeyden yiyerek devam edicem yoluma.

mesela...
sabah, kepekli ekmekle yağsız peynir ve domatesle bir tost, yanında zeytin ve yeşilçay ve salatalık.
arada 1 elma
öğlen, ekmeksiz bir haşlama et/haşlanmış yumurta/zeytinyağlı hafif bi yemek ve yanında yoğurt
arada 1 yeşil elma
akşam ekmeksiz yenecek hafif bir yemek, yanında 1-2 kaşık bulgur pilavı, salata
arada 1 yeşil emla
gün içinde bol su ve yeşil çay ile.... gayet de güzel zayıflanır zaman içinde.
hatta öğlen yemeği olarak nesfit falan gibi bişey de yenebilir mesela.

mesele, arada yediğimiz abur cuburları, kremalı kahveleri, cipsleri, akşam çerezlerini ve bol meyveleri, pasta börekleri kesmek... bunları bırakınca zaten zamanla, doğru düzgün kilo verilir. muhakka verilir yani.

ben şimdi bi 4-5 kilo veriyim, hemen bu dediğim tip beslenmeye geçip devam edicem. toplamda 10 kilo vermem lazım.

bir de, alkali diyeti diye bişey var kızlar.
bi bakın lütfen.
ALKALİ DİYETİ diye topik var.

ben aylardır araştırıyorum bu konuyu başka özel konular için. kilo verdireceği hiç aklıma gelmemişti. ama uygulayanlar kilo da verdiklerini söylüyorlar.

ben şu 10 kiloyu verdikten sonra, hemen ama hemen, alkali diyetiyle hayatıma devam etmeyi planlıyorum.
ailece öyle devam edicez hatta.
bi göz atın isterseniz.

bugün tartıldım yine aynı kilo çıktım 59,900 nedense zayıflamamışım... kilo olarak kayıp yok ama şunu belirtmeliyim , vücudum şekle girdi, bu çok belli ve çok güzel ..
neyse yarında elma yiycem veee Allaha şükür sonnnn bittiii gitttiiiiiii......
günah çıkartıyorum ;
aslında bu diyetti bırakırdım çünkü beni ciddi ciddi zorladı ama başlangıçta 8 kilo elma alıp ,zaten diyet yapmamı sevmeyen,sürekli söylenen kocama bu elmaları taşıtınca mecvur sıka sıka diyete devam ettim

bayrama kadar 10 kilo vermek istiyorum tabi sabredersem ve kacamak yapmassam

tatlım umudunu kırmak istemem ama bayrama 20 gün var, inşallah verirsinde , nasıl 10 kilo vercen ? bence biraz daha az kiloyu hedef alırsan, hedefine ulaşman kolay olur ve seni teşvik eder gibi geliyor bana,, yada tarihini uzatabilirsin..

bu arada kızlar pazar yemeğimi düzgünce yiycem (gerçi kesin ben yine kontrol altında tutarım bi rahat rahat yiyemiyorum yaaa )
pazartesi vicdan çorbasıyla devam edicem ........ 1 hafta boyunca ekmek yok , galeta takviyeli olarak;
sabahları (naneli) 1 domates , 1 salatalık , 4 zeytin , az peynir
4 bardak yeşilçay
öğlenleri vicdan çorbası
akşam çorba ve sebze yemeği

nasıl ?

vicdan çorbası nedir?

sabah tartım: 58,500

ılık limonlu su ve kahvaltımı yaptım.
ama elmadan fenalık geldi.
ben bıraktım bugün.

kafama göre takılıcam nasipse :)

size kolay gelsin kızlar

sen bilirsin tatlım .. aslında ii gidiodun az daha sabretseydin diycem ama kendini en iyi sen bilirsin
canım vijdan çorbası int te var.. ben snin için buraya yapıştırorum .. öptm

"Vicdan Çorbası:
» 2 Kabak,
» 2 soğan,
» 2 domates,
» 2 yemek kaşığı bulgur,
» bir demet nane,
» bir demet maydanoz,
» bir demet dere otu,
» kimyon, pul biber, karabiber, az tuz,
» biraz limon suyu,
» 2 bardak su.

Tüm malzemeyi pişirdikten sonra taneli içilebilir veya blender’dan geçirerek çorba yapılabilir.

Bir veya iki gün uygulayabilirsiniz.

Öğle ve akşam yemeği olarak:
» Sınırsız Vicdan Çorbası,
» Salata ( 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile)
» 50 gram lor peyniri, 1 kepekli etimek

Normal bir kahvaltı ve ara öğünler ile de destekleyin lütfen.
Günlük 4 fincan yeşil çay ile 2 litre su, bir şişe maden suyu da ödemi atmaya yardımcı olur.

Uzm.Diyetisyen Dilara Koçak’tan daha fazlasını öğrenmek için "

bende bu sabah tartıldım yaklaşık bir kilo verdim ama vucudum biraz toparladı. bu arada elma diyetini tam olarak yapmadım işden gelince yemek yedim hafif şekilde. çokda uyguladım sayılmaz yaniii.

selam arkadaşlar ben tekrar burdayım daha öncede yapmıştım bu diyeti şidi tekrar çıkıyorum sizlerle yola desteğinizi bekliyorum regl döneminde olduğum için en son tartıdaki kiloma göre çıkacağım yola sabah itibariyle başlıyorum tekrar herkese kolaylıklar diliyorum :)

daha önce söylediğim gibi , kilomda çok değişiklik yok 60 çıkyorum.. yani 1,5 kilo vermişim, vücudumda şekle girdi..
neden burada yazdıkları gibi 3 / 5 kilo vermedim anlamadım,, her söyleneni yaptım
neyse yaaa. bunada şükür, diyet bitii ..
herkesi öptm,

selam kizlar bende yarindan itibaren araniza katiliyorum 10 kilo fazlam var onu vermek istiyorum elma tam benlik en sevdigim meyvedir onun cicin yememde hic sorun yasamiyacagim kahvaltida var sabah daha ne isterim süper olacak muhakkak kilolari vermem lazimmmmm birbirimizede destek olalim süper kilo verenler var baska kim kac kilo verdi yazarsaniz sevinirim bilgimiz olsun hem yaptiginiz sporlar hareketler hepsini yazalim bakalim ne olcak

merhaba
benimde bugün 2. günüm. 15 kg vermem lazım. şimdilik iyi gidiyor. diyetimiz hakkında konuşalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…