arada olur öle kaçamaklar arkadaşım,,, sıkma canını
kızlar ya bu elma diyeti gerçekten işe yarıyo mu benm tartım yok o yüzden bi ara baya yedim elma ama kilo verip veremediğimi bilmiyodum 4 kg vermişim ama onun sayesindemi bilmiyorum tekrardan başlasam mı acaba ama ben öğlenleride çok azda olsa ekmeksiz yemeğimi yiyorum yinede işe yarar mı acaba
yok tatlım kaçamak şimdilik yapmadım,, umarım yapmamda ..
bayrama kadar 10 kilo vermek istiyorum tabi sabredersem ve kacamak yapmassam
tatlım umudunu kırmak istemem ama bayrama 20 gün var, inşallah verirsinde , nasıl 10 kilo vercen ? bence biraz daha az kiloyu hedef alırsan, hedefine ulaşman kolay olur ve seni teşvik eder gibi geliyor bana,, yada tarihini uzatabilirsin..
bu arada kızlar pazar yemeğimi düzgünce yiycem (gerçi kesin ben yine kontrol altında tutarımbi rahat rahat yiyemiyorum yaaa )
pazartesi vicdan çorbasıyla devam edicem ........ 1 hafta boyunca ekmek yok , galeta takviyeli olarak;
sabahları (naneli) 1 domates , 1 salatalık , 4 zeytin , az peynir
4 bardak yeşilçay
öğlenleri vicdan çorbası
akşam çorba ve sebze yemeği
nasıl ?
selam kizlar bende yarindan itibaren araniza katiliyorum 10 kilo fazlam var onu vermek istiyorum elma tam benlik en sevdigim meyvedir onun cicin yememde hic sorun yasamiyacagim kahvaltida var sabah daha ne isterim süper olacak muhakkak kilolari vermem lazimmmmm birbirimizede destek olalim süper kilo verenler var baska kim kac kilo verdi yazarsaniz sevinirim bilgimiz olsun hem yaptiginiz sporlar hareketler hepsini yazalim bakalim ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?