Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba
benimde bugün 2. günüm. 15 kg vermem lazım. şimdilik iyi gidiyor. diyetimiz hakkında konuşalım :)

cok sevindim ozaman beraber yapalim benim de ilk olarak 10 kilo vermem lazim 71 kiloyum 60 olursam süper olacak yarin basliyorum bende iki gündür 5 günde 5 kilo diyetini yapiyordum ama hice bana göre gelmedi en azindan sabah kahvaltisi var bunun ve ben elmasiz yapamam muhakkak yerim budah süper olacak benim icin diger sayfalara göz attim deminde baya kilo verenler var ama biraz zaman gecince kilo alanlar varmi kimse yazmamis bakalim verelim bi diyoruz koruruz kilolarimizi diyoruz ama hadi hayirlisi ilk etepta ben bi 5 kilo versem süper olacagim motive sonrada bir 5 kilodaha oh oh süper yaniiii insallah gider

dorstikocum seninle beraber yapalim iki hafta ne dersin hafta sonlari biraz gevsetebilirz mola vermis olur vücdumuz ama hafta ici full diyet hic kacamaksiz yapariz varmisin iki haftaya beraberrr

tamam canim bayrama kadar hic bozmadan güzelce gidiyoruz ozaman bende 165 boyundayim senin boyun iyiymis senle ben ikimizde 10 kilo verirsek boyumuza göre süper oluruz canim yarin buruya yazacagim kahvaltidan itibaren hergün bildirim ne yedigimi yazacagim bide en basta sayfanin arakdas bi hareket videosu paylasmis onlari indirdim yapabilirsem onu yapacagim toplam 1 saat oda insallah yaparim olmazsa zumba dansi yapmayi seviyorum onu yapmaya devam

dorstiko nasil geciyo diyet bugün ücüncü günün olmasi lazim kilo verdinmi hic tartildinmi yada zorlanma felan varmiii

günaydın!
bugün üçüncü günüm :) diğer iki güne göre daha iyi hissediyorum. diyete alışmaya başladım. ilk gün resmen aç gezdim, erkenden uyudum. dün arkadaşların yoğun ısrarıyla 1 kaşık kısır yedim. akşam 18.30 da palamut ızgara ve salata yedim. balık çoook iyi geldi. bugün de protein almayı düşünüyorum.
kilo verdim mi bilmiyorum. çünkü hassas tartımın hassasiyeti ile ilgili şüphelerim var. bu sabah önce 82.2 sonra da 80.0 gösterdi. bir kaç kilo vermiş olabilirim ama karnımda bir şişkinlik var. yeni bir tartı almalıyım.

günaydın hanımlar.
geçen sene yıne bu zamanlar 1 haftalık bi elma diyeti deneyimim olmuştu
şimdi tekrar yapmak istedim.
pazartesi başlanan diyetlerin uğursuzluguna ınanıyorum,pat diye başladıgımda daha iyi sonuc alıyorum
salı günü öğlen yemek yedikten sonra beynimi kitledim ve o an başladım.ara olarak ve akşamda elma yedım.
dün 2,günümdü gayet iyi geçti.elma diyetine artı olarak 45dk yürüyüşte yaptım.
c.tesi sabahına kadar elma dıyetı,haftasonu sebze ve etlı normal diyet.
önümüzdekı haftaiçi pazartesi-cuma arası tekrar elma diyeti yapıcam...
midemın indiğini hissediyorum ama dayanamayıp tartıldıgımda ibreyi çok oynatamadıgımı gördüm.umarım c.tesii sabahına kadar değişir.çok umutluyum bu 3 günden..
3 gün hiç aksatmadan yapıpta sonuc alan varmı şöyle 2-3 kılo oalrak.

selam garden sende hosgeldin aramiza benimde ilk gününm bakalim neler olacak sen önceki yaptiginda elma diyetini nekadar kilo vemristin geri aldinmi bu diyeti yaptiktansonra hani sok diyetlerden sonra geri aliniyo hemen diyolarya acaba sen hemen aldinmi yoksa sürdümü kilo koruman

kahvaltimi yaptim peynirli tost yedim yaninda 8 tane zeytin üc kücük domates yedim suan tika basa doluyum diye bilirim yanimada su aldim arada iciyorum dokuzu biyerde cayimida demledim az sonrada onu icecegim oh mis gibiii git sin kilolar

merhaba,senınde diyetın hayırlı olsun:)
ben geçen yıl yine ekim ayında 20siydi sanırım o aralar 5-6 gün yapmıştım
29 ekıme nişanım vardı ve biraz acil zayflamak adına şok diyet yapmak istiyodum..
açıkçası o ara tartılmadım yada tartıldım net rakamı hatırlamıyorum,ama ciddi bi değişim olmuştu görenlerde öyle diyodu
nişan olduktan sonra yemeklere saldırınca geri aldım tabiki 2 haftada falan..

ama bence bu diyetin bellı aralıklarla yapılması lazım ve diger zamanlarda da normal diyete devam etmek gerekıyor..
benim şimdiki planım cumada dahil elma diyeti,haftasonu normal diyet,önümüzdekı haftaiçi yine elma diyeti,o haftasonu yıne normal diyet ve bayramdan öncekı 3 gün yıne elma diyeti
açıkçası bi 7 kılo fala hedeflıyorum,

qarden
merhaba,bence yarın degil bugün başla,öğlen yemegini ye ve sonrasında akşam elma ye:)

Pekala ozaman bu akşam elmayla başlıyorummmm sen ne zaman başladınn verdinmi hiç kilo ?? :)

qarden
merhaba,bence yarın degil bugün başla,öğlen yemegini ye ve sonrasında akşam elma ye:)

Pekala ozaman bu akşam elmayla başlıyorummmm sen ne zaman başladınn verdinmi hiç kilo ?? :)

:) bende salı günü öğlen güzel bir makarna yedim.o günün son yemeğiydi gerisinde hep elma,salı öyle geçti
dün komple elma günüydü bugünde öyle,yarında öyle,c.tesi tartılcam bakalım ne olcak:)
açıkçası ben pazartesi şartlanmalarından yada yarın yaparım ertelemelerınden cok sonuc alamıyorum oyuzden gün ortasında başladım
böyle daha cok motive oldum.belkı sende öyle yapmak ıstersın dıye düşündüm..
pat diye başlanan diyetler pazartesilere göre daha başarılı:)

merhaba bende sizin aranıza katılmak istiyorumm 78 kiloyum yarın başlıcammmm :)

hos geldin aramiza crkn sevindim aramiza katilanlar cogaldikca yyalniz diyet yapilmiyo burda paylasimlar oldukca süper olur ben geliyorum bazen kimse bisey yazmamis insan morali bozuluyo muhabbet ettikce dahada güzel olacak ben suan elmami yiyorum sahane gidiyor

aslinda gercekten dikkat edilirsen diyetten sonra alinmaz kilo ama saldiriyoz biz iste ama insallah kilolari verebiliriz hafta sonuda benim kacamaklarim olur muhakkak esim evde oluyoo gezmelere felan gidiyoruz haliyle yeniyo bisey ler hafta sonlarini dikkat ederek hafta icide elma diyeti süper olacak su 10 kilo veriyim baska bisey istemiyorum

evet garden hafta ici baslanan diyetler daha iyi gidiyo sanki pazartesiler artik kilasik oluyo sali birakiliyo en iyisi ortada baslayip devam etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…