merhaba
benimde bugün 2. günüm. 15 kg vermem lazım. şimdilik iyi gidiyor. diyetimiz hakkında konuşalım :)
cok sevindim ozaman beraber yapalim benim de ilk olarak 10 kilo vermem lazim 71 kiloyum 60 olursam süper olacak yarin basliyorum bende iki gündür 5 günde 5 kilo diyetini yapiyordum ama hice bana göre gelmedi en azindan sabah kahvaltisi var bunun ve ben elmasiz yapamam muhakkak yerim budah süper olacak benim icin diger sayfalara göz attim deminde baya kilo verenler var ama biraz zaman gecince kilo alanlar varmi kimse yazmamis bakalim verelim bi diyoruz koruruz kilolarimizi diyoruz ama hadi hayirlisi ilk etepta ben bi 5 kilo versem süper olacagim motive sonrada bir 5 kilodaha oh oh süper yaniiii insallah gider
dorstikocum seninle beraber yapalim iki hafta ne dersin hafta sonlari biraz gevsetebilirz mola vermis olur vücdumuz ama hafta ici full diyet hic kacamaksiz yapariz varmisin iki haftaya beraberrr[/QUO
o halde ilk hedef 5 kilo :))
ben bayrama kadar sıkı gitmeyi planlamıştım. bayram tatilinde ister istemez bozacağız
neyse yarın sende başla, yön veririz duruma göre..
bu arada benim boy 170cm. 81.5 kiloydum pazartesi. bu kiloları bir kaç ayda aldığım için çabuk verebileceğimi düşünüyorum. umduğum gibi olmazsa çok üzülürüm.
o halde ilk hedef 5 kilo :))
ben bayrama kadar sıkı gitmeyi planlamıştım. bayram tatilinde ister istemez bozacağız
neyse yarın sende başla, yön veririz duruma göre..
bu arada benim boy 170cm. 81.5 kiloydum pazartesi. bu kiloları bir kaç ayda aldığım için çabuk verebileceğimi düşünüyorum. umduğum gibi olmazsa çok üzülürüm.
bu sayfa neden terk edilmiş gibi duruyor :)
bir zamanlar çok takipçisi varmış...
bilmiyorum ama bizden baska ugrayan yok gibi duruyo herkes kilolari verdi kayoldu sanirim arada ugrayip hallerini yazsalaryaaaaa
bnde wermek istiyorummmm
selam garden sende hosgeldin aramiza benimde ilk gününm bakalim neler olacak sen önceki yaptiginda elma diyetini nekadar kilo vemristin geri aldinmi bu diyeti yaptiktansonra hani sok diyetlerden sonra geri aliniyo hemen diyolarya acaba sen hemen aldinmi yoksa sürdümü kilo koruman
merhaba bende sizin aranıza katılmak istiyorumm 78 kiloyum yarın başlıcammmm :)
qarden
merhaba,bence yarın degil bugün başla,öğlen yemegini ye ve sonrasında akşam elma ye:)
Pekala ozaman bu akşam elmayla başlıyorummmm sen ne zaman başladınn verdinmi hiç kilo ?? :)
merhaba bende sizin aranıza katılmak istiyorumm 78 kiloyum yarın başlıcammmm :)
merhaba,senınde diyetın hayırlı olsun:)
ben geçen yıl yine ekim ayında 20siydi sanırım o aralar 5-6 gün yapmıştım
29 ekıme nişanım vardı ve biraz acil zayflamak adına şok diyet yapmak istiyodum..
açıkçası o ara tartılmadım yada tartıldım net rakamı hatırlamıyorum,ama ciddi bi değişim olmuştu görenlerde öyle diyodu
nişan olduktan sonra yemeklere saldırınca geri aldım tabiki 2 haftada falan..
ama bence bu diyetin bellı aralıklarla yapılması lazım ve diger zamanlarda da normal diyete devam etmek gerekıyor..
benim şimdiki planım cumada dahil elma diyeti,haftasonu normal diyet,önümüzdekı haftaiçi yine elma diyeti,o haftasonu yıne normal diyet ve bayramdan öncekı 3 gün yıne elma diyeti
açıkçası bi 7 kılo fala hedeflıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?