Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar..annemle kardeşim geldi dün,tartım bozukmuş benim tartıldılar ve ikisi de 5 kilo fazla çıktı..ben aylardır yanlış tartılıyor olabilirim o yüzden bilemiyorum şu anki kilomu,düzgün bir tartıda tartılıp bakıcam klava: dün yazamadım ama bu hafta 5 kilo vermişim. hepinizi öptüm. opuyorumnanaktan

kızlarr ben geldimmzemuszemusbugün iftarda oldukça kalabalık misafirlerim vardı yaklaşık 15 kişi kadaryerimsenibeno yüzden bugün pek fazla diyetime uyamadım sanki bir de regl öncesi canım hep tatlı istiyor yaa ama yarından itibaren cumaya kadar asla kaçamak yokkkk sporda yapıcam inşallahhhhhhh cumaya 60lı rakamları ve küsuratlarını görmek istemiyorum artıkklmaz:

arkadaşlar bişey sorcam diyet güzelde bıraktıktan sonra aynı kiloları tekrar geri alırsak diye düşünüyorum bu diyeti bırakan ve aynı kiloyu muhafaza edenlerde varsa aranızda bilgilendiriseniz sevinirim birde ben şu anda bebek emziriyorum ama 85 kiloyum bende denesem olurmu acaba

bi arkdş daha vardı emziren. protein tüketimine dikkat edersen yapabilirsin sanırım.sexybebek öyle demişti. peynirini,ayranını,sütünü tüketmeyi unutma biraz dene bakalım.

günaydın kızlar..

zafer bayramınız kutlu olsun..

nasıl gidiyor kızlar diyet..

internette sorunu olduğu için giremedim canlarım ..

benim ramazan diyetim gayet güzel gidiyor ..

günaydın kızlar..

zafer bayramınız kutlu olsun..

nasıl gidiyor kızlar diyet..

internette sorunu olduğu için giremedim canlarım ..

benim ramazan diyetim gayet güzel gidiyor ..

canim bende tam sitem ediyordum sana iki gundur yoksun kimse de yazmiyor ,?

sana dun birsey sordum gelinin bu hafta kac kilo verdi diye sorsana merak ettim opuyorumnanaktan

canim bende tam sitem ediyordum sana iki gundur yoksun kimse de yazmiyor ,?

sana dun birsey sordum gelinin bu hafta kac kilo verdi diye sorsana merak ettim opuyorumnanaktan

canım benim sorunu görmedim..ama şimdi cevaplıyayım ..zaten ben yazacaktım onunla ilgili..
o bu hafta 3kilo daha vermiş...şimdi oldu 87..

anladim canim ben iyim kiz super gdiyor allah nasip ederse bayramda cittir olacam zemuszemuskaydirigubbakcemile2 tabi sizde pesimden geleceniz kaydirigubbakcemile3Şeniz

helal olsun sana fıstığımmŞeniztabiki arkandan geleceğizzayıflayınca yani hedefine ulaşınca sakın bizi bırakma oldumusenağlamasana çok alıştık ve çokkkk seviyoruz hep bizimle olŞeniz

Herkes günaydın

Dün diyetim açısından kötü geçti davetteydik ev sahibi ye diye ısrar etti gazlı içeçek ve tatlı yedim yetmiyormuş gibi diyet yapıyorum da diyemedim diyetten bahsedince sürekli insanın kilosu irdeleniyor zaten zayıf hanımlar durup durup yok 58 kiloyum yok 48 kiloyum dedi durdular üstüne yetmezmiş gibi moraliniz bozulsunda yemeyin gibi laflar ettiler durdular ben vermek için aylardır uğraşıyorum söyleyenlerde misafir doğru dürüst tanımıyorum eşimin iş arkadaşlarının eşler ay kısaca gıcık ettiler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…