Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

biraz önce pazardan geldim tam 10 kilo elma almışım yeşil yeşil :) eşim yoruldu taşımaktan e adam bilio beni ayda bi kez meyve zor yerdim şimdi günde 1 kilo. yarın sabahı bekliyorumm bakalım kaç gramcık gitmiş? 80.6 ile başladım. bu arada bişe sorcam ben günde 6 7 kupa yeşil çay içiyorum seviyorum yani. çaya bi sınır varmı bu diyette

bende bugün 10 kilocuk elma aldım hayatımda bu kadar çok elma yememiştim canım ben günde 1 bardak içiyordum diyete tam uymak için 3 4 bardağa çıkardım diyete zararı olacağını sanmam ama sexy daha iyi bilir

heh tamam şimdi oldu sanırım sende eğtmesin..

doğru liselerde falan sorumluluk sınavları oluyor .kurtarma sınavları..öğretmenlerde erken başlıyor göreve..kolay gelsin arkadaşım ozaman..yürüyüşün nekadar sürcek.

hadi bakalım sende kızınla aynı al servisi neyapalım böyle kurtarcaz kendimiziopuyorumnanaktan

maden suyunun zararı demek varmış.sexy sölemişti dimi..ozaman yeşil çay içelim:içelim:

kalyon ne kısmetli hatunsun kız sen..yazın 2kere çıkmış bende ..nasıl böle bişey oldu valla anlamadım...

geldim canikom şimdide sen yoksun..karşılaşırız kız

o merdeivenden yap aşkitom çünkü basenlere baya faydası var..

ben mesela en sevdiğim şarkıları açıyom zamanın nasıl geçtiğini anlamıyom sporsuz bu kilolarda gitmiyor bilesinyerimseniben
ardamı öp:ecrin_bebek:Şeniz

suya hasret geçti..açlık hiç hissetmiyorum..

ramazanda belki az kilo vercem ama.ramazan diyetine devam etçem orucu bırakamam çünkü..

senin nasıl geçti canım:uhm:

haklısın ramazanda normal günlere göre az kilo vereceğiz ama olsun bizde yavaş yavaş ilerleriz benim bayrama kadar hedefim 63 yani 8 kilo diyetimin 2. haftasındayım her haftaya 2 kilo düşüyor bakalım başarabilecekmiyim

sıla sen ramazandan önce haftada 5 kilo veriyordun değilmi demekki sen kolay kilo verebiliyorsun ben çok zor kilo verebiliyorum bakksana sexy kiloları eridi gitti doğumlarda hormonlar değişiyormuş haliyle kilo vermekte zorlaşıyormuş işte ben onlardan oldum artık

selam kızlar! ben sabahları yapılması gereken kahvaltıyı yapmıyorum sadece elma yiyorum iki gündür. kahvaltı yapmak şart mı? bana zor geliyor..

selam kızlar! ben sabahları yapılması gereken kahvaltıyı yapmıyorum sadece elma yiyorum iki gündür. kahvaltı yapmak şart mı? bana zor geliyor..

bende sahurda sade elma yiyorum nette anlatılan elma diyetinde kahvaltı yok demekki yenmeye biliyor sexy başlarda oradanda araştıra bilirsiniz diye belirtmişti kahvaltı saatinde elmalarını yiyorsun değil mi

sılacım ramazanda nasıl uyguluyorsun
kılo almamak vermek ıcın ne yapıosunuz yaaa

dicercim kalyoncumda cevaplamış ama bende tekrar yazayım

ramazanda iftarda 1 kase çorba salata
sahurda 1 2 dilim kepek ekmeği peynir zeytin az tabi
iftarda ve sahurda toplam 1 kilo elma yiyeceksin
3litre su ,3 4 bardak yeşil çay kolay gelsin

bende sahurda sade elma yiyorum nette anlatılan elma diyetinde kahvaltı yok demekki yenmeye biliyor sexy başlarda oradanda araştıra bilirsiniz diye belirtmişti kahvaltı saatinde elmalarını yiyorsun değil mi

kahvaltıda elma yiyorum ama ben zaten vegan oldugum için hayvansal hiçbir ürün ve hayvan eti yemiyorum.. kahvaltı yapsamda sadece kepek ekmegi yiyebilirm,onu da pek sevmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…