biraz önce pazardan geldim tam 10 kilo elma almışım yeşil yeşil :) eşim yoruldu taşımaktan e adam bilio beni ayda bi kez meyve zor yerdim şimdi günde 1 kilo. yarın sabahı bekliyorumm bakalım kaç gramcık gitmiş? 80.6 ile başladım. bu arada bişe sorcam ben günde 6 7 kupa yeşil çay içiyorum seviyorum yani. çaya bi sınır varmı bu diyette
öğretmenler 1 Eylülde göreve başlıyorlar okulda oturup geliyoruz görevlendirme olursa onları yapıyoruz öğrencilerde 24 eylülde başlıyorlar
bende bundan sonra kızımla aynı servisi alayım iyi fikirmiş arada kaynamaya çalışayım bende geçen hafta maden suyu içtim içilmemesi gerekiyormuş bu hafta maden suyu yok yeşil çay var bu arada sporunuda yapmışsın daha ne olsun
öğretmenler 1 Eylülde göreve başlıyorlar okulda oturup geliyoruz görevlendirme olursa onları yapıyoruz öğrencilerde 24 eylülde başlıyorlar
bende bundan sonra kızımla aynı servisi alayım iyi fikirmiş arada kaynamaya çalışayım bende geçen hafta maden suyu içtim içilmemesi gerekiyormuş bu hafta maden suyu yok yeşil çay var bu arada sporunuda yapmışsın daha ne olsun
kızlar bugününüz nasıl geçti anlatın bakem
kızlar yalnız yesıl cayın fazlası da zararlıymıs
bırde ramazanda nasıl uyguluyorsunuz
slmlar millet
aaa silamm gelmis ama ben yokdum offf
nese ins karsilasirz da sohbettimizi ederiz gine askitooo
bu arada o merdivenmi deniyo ne bi alet varya ilk koydugun aynisi bende var almisdim 2 sene önce en fazla 3 kere yapmismdir kaydirigubbakcemile3 nese ise yariyosa bende yapim bariii
suya hasret geçti..açlık hiç hissetmiyorum..
ramazanda belki az kilo vercem ama.ramazan diyetine devam etçem orucu bırakamam çünkü..
senin nasıl geçti canım:uhm:
sılacım ramazanda nasıl uyguluyorsun
kılo almamak vermek ıcın ne yapıosunuz yaaa
selam kızlar! ben sabahları yapılması gereken kahvaltıyı yapmıyorum sadece elma yiyorum iki gündür. kahvaltı yapmak şart mı? bana zor geliyor..
sılacım ramazanda nasıl uyguluyorsun
kılo almamak vermek ıcın ne yapıosunuz yaaa
bende sahurda sade elma yiyorum nette anlatılan elma diyetinde kahvaltı yok demekki yenmeye biliyor sexy başlarda oradanda araştıra bilirsiniz diye belirtmişti kahvaltı saatinde elmalarını yiyorsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?