Herkes günaydın
Dün diyetim açısından kötü geçti davetteydik ev sahibi ye diye ısrar etti gazlı içeçek ve tatlı yedim yetmiyormuş gibi diyet yapıyorum da diyemedim diyetten bahsedince sürekli insanın kilosu irdeleniyor zaten zayıf hanımlar durup durup yok 58 kiloyum yok 48 kiloyum dedi durdular üstüne yetmezmiş gibi moraliniz bozulsunda yemeyin gibi laflar ettiler durdular ben vermek için aylardır uğraşıyorum söyleyenlerde misafir doğru dürüst tanımıyorum eşimin iş arkadaşlarının eşler ay kısaca gıcık ettiler beni
super kiz valla iki haftada 16 kilo gayet iy 4 haftada toplam 25 olur giden kilo valla super zemuszemus
KIZ DELI BIRAKIRMIYIM YA ASKOLSUN SONUNA KADAR ZAYIFLATACAM SIZI opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
sıla oruç ile spor yapabiliyor musun
elma sirkesinden bıktımbenide alın aranızaaa
elma sirkesinden bıktımbenide alın aranızaaa[/QU
aramıza hoşgeldin canım
gel canım gel sende yap diyetimizi..
elma sirkesinden bıktımbenide alın aranızaaa[/QU
aramıza hoşgeldin canım
hb :kedi:
sılam 2 sıpada bende var oruç ile bende kendimi halsiz hissediyorum okul salı günü başlıyor yürüyerek gelip gitmeyi düşünüyorum 1 kiloda güzel sakın yanlış anlama ama bir sorum olacak geçen hafta sen kaçamak yaptın mı davetlerde mecbur kaçamak oluyor değil mi
allah bağışlasın yavrularını canım:1hug:evet okul iyi bak hergün yürüyüş çıkmış sana.
yanlız merak ettim ne okulu bu tarihte:uhm:..okullar eylül 26da açılcaktı sanırım.CADIARZU
canım ben sadece ramazanın ilk günü iftarda küçük bir kaçamak yapmıştım başka yapmadım..
iftara gittiğim zamanda sadece çorba ve salata yedim..
eden
tabağıma yine yemek kondu fakat ben yemedim ,küçük kızım var ona hep yedirdim kendi öğünlerimi..bana dediler sen ye çocuğada ayrı koyarız.ben ramazan dolasıyla çok şiştim dedim yemedim.daha sonra alırım dedim hep ama sonra almadım..ama siyah çay içtim tabi şekersiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?