Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canim lutfen bozulmazsin daha cok hirslan lutfen sen iki hafta disini sik spor da yap ve bu diyeti yap bayramda citir olacaksin valla hem okadarda kilon yok topu topu 16 kilo neki be askolsun bunun icinmi uzuluyorsun lmaz: hadi bebis goster sunlara iki hafta sonra sok olacaklar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3zemuszemus

super kiz valla iki haftada 16 kilo gayet iy 4 haftada toplam 25 olur giden kilo valla super zemuszemus

sporun etkisiyle oda güzel kilo veriyor..korkarım benide geçecek o kiloda..

KIZ DELI BIRAKIRMIYIM YA ASKOLSUN SONUNA KADAR ZAYIFLATACAM SIZI opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canımsın yaaaaŞenizkurban olurum sanaŞeniz sensiz zaten burayı asla düşünemem ben bitanemmm:1hug::1hug:

sıla oruç ile spor yapabiliyor musun

kalyoncum..yok canım yapamıyorum spor..oruçluyken olmuyor..

evde sabah çok erken saate uyanıyorum 3çocuğum var onlarla uğraşırken,ev işi

spora zaman kalmıyor.ama ramazan sonrası .aralıklarla kısada olsa spor yapıcam.

spor yapsaydım daha çok kilo verriridim ben bu hafta..ama ben yinede mutluyum ..1kilo verdim..

sexy haklısın canım daha çok hırslanmam lazım alay edenlere inat gidecek bu kilolar sen bu diyete inandığın ve başkalarına faydalı olabilmek içn açtın bu topiği sen yolun sonuna geldin artık sıra bizlerde diyete devam

sılam 2 sıpada bende var oruç ile bende kendimi halsiz hissediyorum okul salı günü başlıyor yürüyerek gelip gitmeyi düşünüyorum 1 kiloda güzel sakın yanlış anlama ama bir sorum olacak geçen hafta sen kaçamak yaptın mı davetlerde mecbur kaçamak oluyor değil mi

gel canım gel sende yap diyetimizi..

iki gündür okuyorum çok gaza geldim bugün başladım :) kahvaltıda yarım dilim ekmek sabahtan beri 3 kupa yeşil çay 2 elma ve 2 lt bitirdiğim suyumla aranızdyım. şimdiye kadar baya bi kilo verdim ama bu diyet benim sirkeden daha gzel. o neydi öle içiç midem kalkmıştı yaa

ya ben meyvayı pek sevmem .ama gittim yeşil elma aldım pazardan hemde taze yeni dalından topmuş.
iştahla aldım elime ama ekşi ayy yiyemiyorum zorluyorum gendimi..
ben bu diyete başlamadımda..
az yiyip araları yeşil elmayla kapatmayı düşünmüştüm...
diyetten kına geldi yaa..
Ramazan bitsin yapmaya çalışıcam bakalım..

selamlar arkadaşlar herkesin 30 ağustos zafer bayramını kutluyorum turkbayragi diyet nasıl gidiyor ben devam ediyorum inşallah verecem ama spor nasıl yapabiliriz evde ya bi yol gösteren olsa çok sevinecem biri bana yardım edermi -tatlicadiarzu-

az önce gaza geldim tam 15 dakika spor yaptımm..

önce saresu arkadaşımızın bize verdiği programlardan 5dakikalık olanı yaptımm..

sonra 5dkika bunu

sonrda 5 dakika bunu

akşamada yapabilirsem koşu bandında yürüyeceğim..eğer yürüyemessemde yine böle 15 dakikalık spor yaparım..

nasılım kızlar eh ramazanda bu kadar oluyor..

allah bağışlasın yavrularını canım:1hug:evet okul iyi bak hergün yürüyüş çıkmış sana.

yanlız merak ettim ne okulu bu tarihte:uhm:..okullar eylül 26da açılcaktı sanırım.CADIARZU

canım ben sadece ramazanın ilk günü iftarda küçük bir kaçamak yapmıştım başka yapmadım..

iftara gittiğim zamanda sadece çorba ve salata yedim..

tabağıma yine yemek kondu fakat ben yemedim ,küçük kızım var ona hep yedirdim kendi öğünlerimi..bana dediler sen ye çocuğada ayrı koyarız.ben ramazan dolasıyla çok şiştim dedim yemedim.daha sonra alırım dedim hep ama sonra almadım..ama siyah çay içtim tabi şekersiz..

öğretmenler 1 Eylülde göreve başlıyorlar okulda oturup geliyoruz görevlendirme olursa onları yapıyoruz öğrencilerde 24 eylülde başlıyorlar

bende bundan sonra kızımla aynı servisi alayım iyi fikirmiş arada kaynamaya çalışayım bende geçen hafta maden suyu içtim içilmemesi gerekiyormuş bu hafta maden suyu yok yeşil çay var bu arada sporunuda yapmışsın daha ne olsun

Arkadaslar simdi bi toplayalim

KIM NERKADAR VERDI
eminim bi cok arkadaslarimiz merak edioyrdur ve sonuclardan dolayi cok motive olcaktir:)

kızlar bana bişe oluo karnım gurk gruk otuyo bu elmalar bişe yaptı bana tuvaletten cıkamıorm super yha kabızlık varsdı oda gitti artık daha rahat kılo verbılırm:):)

bnde varım kızlar
ramazanda nasıl uygulayacagız
benıde yazın bugun ıtıbarıyle tartıldım 62 kıloyum boyum 168
50 kıloya kadar ınek hedefım
hadı hayırlısı
gecen sene en son 52 yı buldum bakalım bu sene nasıl olacak

kızlar benide o zaman beninide yazınn :) kilo 75 boy 163 bende sexy bebek senin gibi ve dige arkdaşlar gibi zayıflamak istiyorum bugün başladım

slmlar millet

30 AGUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNN...turkbayragi

Herkesde iyi gidiyo snirim diyet hepimize eferim zemuszemus

aaa silamm gelmis ama ben yokdum offf
nese ins karsilasirz da sohbettimizi ederiz gine askitooo
bu arada o merdivenmi deniyo ne bi alet varya ilk koydugun aynisi bende var almisdim 2 sene önce en fazla 3 kere yapmismdir kaydirigubbakcemile3 nese ise yariyosa bende yapim bariii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…