sıla sen ramazandan önce haftada 5 kilo veriyordun değilmi demekki sen kolay kilo verebiliyorsun ben çok zor kilo verebiliyorum bakksana sexy kiloları eridi gitti doğumlarda hormonlar değişiyormuş haliyle kilo vermekte zorlaşıyormuş işte ben onlardan oldum artık
haklısın ramazanda normal günlere göre az kilo vereceğiz ama olsun bizde yavaş yavaş ilerleriz benim bayrama kadar hedefim 63 yani 8 kilo diyetimin 2. haftasındayım her haftaya 2 kilo düşüyor bakalım başarabilecekmiyim
balısmıs 17 kilondan nasıl kurtuldun
kızlar bu gün 4. günüm müthiş bi incelme hissediyorum........................................................cuma tartılacam ama.......
Ramazanda nasıl uygulandıĞını bİrİ Özet geÇebİlİr mİ o kadar sayfayı okumayı gÖzÜm almıyo
ramazanda iftarda 1 kase çorba salata
sahurda 1 2 dilim kepek ekmeği peynir zeytin az tabi
iftarda ve sahurda toplam 1 kilo elma yiyeceksin
3litre su ,3 4 bardak yeşil çay
bu şekilde uygulanıyormuş a.s
balismis nasıl gidiyor
kızlar hepinize merhabalar
ben zayıflamaya yardımcı bir ilaç kulannarak biraz kilo vermiştim burda da bir grubada dahil olmuştum amma tatile çıktım ilk hafta bozmadım ama ikinci hafta diyetimi bozdum peşine bide hastalık geçirdim ay sen ben verdiğim tüm kiloları al 105 kilo oldum mu arkadaşlar ..ilacıda bıraktım faydasını görmediğimden değil çok susatan bi ilaç (elma krom) o yüzden ramazan diye ilacı bıraktım neyse ben habire kadınlar klubünde dolanıyorum ki nedeniş şudur burda çok güzel zayıflayanlar var.. neyse bende tekrardan elma diyetinize başladım 105 kilo ile başladım 4 günde 102.5 e düştüm önceki başladığımda 100'ü görmüştüm ama neyse .. kızlar bu diyete başladım bende iyi gidio hatta elma yiyemiyecek hale geliyorum inanın ama zorluyorum .. iftarda çorba salata sahurda da kepekli ekmeğe tost yapıyorum ve çorba yiyorum bu cuma tartıldığımda 102.5 tim bakalım önümüzdeki cuma ne olcak kızlar..
sılanın gelininin verdiği kiloyu okuduğumda resmen şokum şaştı
ayrıca sare arkadaşımızdı sanırım bi linkler vermiş ay kızlar o lesli ile yürümek acayip terletiyo ve çok zevkli durmadan yürüyosun 45 dakikada harika ve çok zevkli ben iftardan sonra yapıyorum onu ramazan çıksın sabah akşam yapıcam 3 mil 4800 metre yapıyor arkadaşlar bence internetten araştırın derim ... diyetin yanına süper gider ben 2 gündür lesliyide yapıyorum cuma günü inşallah tartılıp sölerim ama ben iftardan hemen önce tartılıyorum yani sabah kilomu yazmam
listeye alın almayın farketmez kızlar ama sexiycim ay allah senden razı olsun cağnım ...
kızlar bazen çok yazarım bazen az kusuruma bakmayın ama başka gelip okuyanlar, kaç kişi kilo vermiş, kaçkişi devam etmiş diye bakıp hevesleniyolar.. mesela sexy, sıla, akrep, sonracıma karpuzdiliminin felan demeyimleri beni acayip gaza getirdi ..
ramazan ramazan Allah sizden razı oldun hepinizin yanaklardan mıncırdım :sımsıkısarılan smiley:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?