Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kalyoncum evet bende ramazandan önce haftada 5kilo vermiştim..bende aslında kolay kilo verenlerden değilim yıllarca kilo muhabbetim vardır.benim 93 ten 83 e düşmem
zannedersem taze kiloydu üstümdeki ondan gitti..
çünkü benimde şu an 8aylık bir bebişim var hamişliğe 80 kiloyla başlamıştım ben

80 kadar düşmem bukadar çabuk oldu diyom asıl zorlu kilolar bundan sonra..
şansımıza ramazan girdi.artık ramazandan sonra tam gaz olcam..

seninle aynıyız sanırım mücadelemizi bırakmıcaz .öyle şanslıyız başımızda sexybebk var o bizi hiç bırakmıcak..bu topikteki herkes çıtı r olarak ayrılcak.

inşallah istediğin hedefe bayrama kadar ulaşırsın.

kızlarr ben ugrayamadım hıcc bazı problemlerım var seyy benn regl oldum oyuzden tartılmadımm elmayıdaa bıraktımmm gunlercee yeemk yemedımm cuma gnuu solıcem kılomu:gitme:

kızlar hepinize merhabalar
ben zayıflamaya yardımcı bir ilaç kulannarak biraz kilo vermiştim burda da bir grubada dahil olmuştum amma tatile çıktım ilk hafta bozmadım ama ikinci hafta diyetimi bozdum peşine bide hastalık geçirdim ay sen ben verdiğim tüm kiloları al 105 kilo oldum mu arkadaşlar ..ilacıda bıraktım faydasını görmediğimden değil çok susatan bi ilaç (elma krom) o yüzden ramazan diye ilacı bıraktım neyse ben habire kadınlar klubünde dolanıyorum ki nedeniş şudur burda çok güzel zayıflayanlar var.. neyse bende tekrardan elma diyetinize başladım 105 kilo ile başladım 4 günde 102.5 e düştüm önceki başladığımda 100'ü görmüştüm ama neyse .. kızlar bu diyete başladım bende iyi gidio hatta elma yiyemiyecek hale geliyorum inanın ama zorluyorum .. iftarda çorba salata sahurda da kepekli ekmeğe tost yapıyorum ve çorba yiyorum bu cuma tartıldığımda 102.5 tim bakalım önümüzdeki cuma ne olcak kızlar..
sılanın gelininin verdiği kiloyu okuduğumda resmen şokum şaştı
ayrıca sare arkadaşımızdı sanırım bi linkler vermiş ay kızlar o lesli ile yürümek acayip terletiyo ve çok zevkli durmadan yürüyosun 45 dakikada harika ve çok zevkli ben iftardan sonra yapıyorum onu ramazan çıksın sabah akşam yapıcam 3 mil 4800 metre yapıyor arkadaşlar bence internetten araştırın derim ... diyetin yanına süper gider ben 2 gündür lesliyide yapıyorum cuma günü inşallah tartılıp sölerim ama ben iftardan hemen önce tartılıyorum yani sabah kilomu yazmam
listeye alın almayın farketmez kızlar ama sexiycim ay allah senden razı olsun cağnım ...
kızlar bazen çok yazarım bazen az kusuruma bakmayın ama başka gelip okuyanlar, kaç kişi kilo vermiş, kaçkişi devam etmiş diye bakıp hevesleniyolar.. mesela sexy, sıla, akrep, sonracıma karpuzdiliminin felan demeyimleri beni acayip gaza getirdi ..
ramazan ramazan Allah sizden razı oldun hepinizin yanaklardan mıncırdım :sımsıkısarılan smiley:

Son düzenleme:
yaklaşık 1 haftadır yazılanları okuyorum ve sonunda bende denemeye karar verdim.hatta şu anda yeşil çayımı içiyorum. doğumdan sonra 4 ayda 92den 76ya düşmeyi başardım ama kilom resmen sabitlendi mafoldumben az yesemde ne kadar dikkat edip spor yapsamda inemiyorum :1no2: kafama fazla taktım sanırım.
gerçekten süper kilolar verilmiş.elmalarımı bugün aldım ve başlıyorum.şu anki kilom az önce tartıldım 77 hedefim 65.bayrama kadar 3-4 kilo gitse yetecek.bu kilolarla kendimi çok mutsuz hissediyorum.inşallah bendede işe yarar.gelişmeleri yazıcam.listeye eklerseniz eminim daha bi gaza gelirim kaydirigubbakcemile2

3 gündür sahurda kahvaltı yapmayı tamamen kestim ve sadece yeşil elma yiyorum.. Bugün iyice arttırdım 4 tane yedim.. Ama iftarda yiyemiyorum kızlar ne yalan söyleyeyim.. Halbüki yemek pişirmiyorum sadece çorba pişiriyorum. Bu akşam eşim güzel bir salata yaptı bende her zaman ki gibi çorbayı pişirdim..(hazır çorba değil, kendim pişiriyorum) Neyse 1 er dilim pide ile çorba salata yedik, şiştik.. kaydirigubbakcemile3
Elmalara yer kalmadı.. Ama sahurda hiçbirşey yemeden elmaları yiyorum böylece o kadar çok zorlanmamış oluyorum.. Cuma akşamı iftar öncesi tartılıcam bakalım kilo verebilecek miyim.. Yalnız yeşil çay sadece 1 bardak içiyorum.. Suyu da içebildiğim kadar içiyorum..

kızlar bu gün 4. günüm müthiş bi incelme hissediyorum........................................................cuma tartılacam ama.......

Ramazanda nasıl uygulandıĞını bİrİ Özet geÇebİlİr mİ o kadar sayfayı okumayı gÖzÜm almıyo

ramazanda iftarda 1 kase çorba salata
sahurda 1 2 dilim kepek ekmeği peynir zeytin az tabi
iftarda ve sahurda toplam 1 kilo elma yiyeceksin
3litre su ,3 4 bardak yeşil çay
bu şekilde uygulanıyormuş a.s

yazercim yazını okurken çok mutlu oldum canım.

ne mutlu bize önce sexy sonra ben ve gelinimiz seni gaza getirip bu diyete başlatmışız..

şuna inanki bir insan yeterki bişeyi istesin,o gerçekten oluyor ..

bak gelinimiz şu an 87 ye düştü bu hafta 3 kilo daha verdi.

inanki sende güzel kilolar vereceksin canım.çok azimli gördüm seni canım başarılar diliyorum cumaya güzel kilolar vermen dileğiyle.sendende allah razı olsun..

günaydın güzellerim..elmalarla dahada güzelleşçez kızlar cilde çok faydalı bu elmalar..

ya bide artık yeşil elmada bulmak zorlaşıyor stokmu yapsak ne derin donduruculara..

nasılız bakalım nasıl geçiyor diyetimiz..

bende birazdan 15dakikalım spor yapacam ,önce size bir bakayım dedim..

selamlar
sahurda bır adet seftalıır adet elma ve domates yedım kızlar
su ıctım sımdık ıı acıkmadım hala ama cok susadım uhuhuhuhuhu

slm kızlar,hepinize kolay gelsin.
ben de siize katılcm cuma günü,sizlerin ve sexynin desteğiyle ben de baya bi kilo vermek istiyorum.

sexy kilomu ve ulaşmak istediğim kiloyu buraya yazmamı söylemiş
utanarak ve üzülerek söylüyorum ki şuanki kilom : 78,5 ,hedefim : 65(rahat bi 10 yıldır 65 i görmedm biraz uzak gibi bana ama,sizlerin desteği ve azmimle başarabilirim gibibme de geliyo bakalım görcez :))

herkese sağlıklı ve çıtır günler :)

kızlar günaydın kahvaltı yapmadım daha bi yazılanlara baktım şimdi kahvaltımı edip yeşilçayımı içecem sizler nasılsınız nasıl gidiyor deneyimlerimizi daha çok paylaşalım ya birbirimizden başka destekçimiz yok bizim unutmayalım kaydirigubbakcemile5 sexycim sende yoksun artık eskisi kadar ya özletiyorsun valla kendini spor için tavsiyelerinize ihtiyacım var bu arada hihoyyyt çok öptüm herkesi
hadi çıtır olacaz az kaldı zemuszemus

hamiscim sen hergün 1 kilo mı yiyosun bugün benim 2.günümde 1,5 kilomu yemem lazım yoksa bi kilo yesem olurmu dün 1 kilo elma yedim 4 bardak yeşil çay 3 litrede su içtimm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…