HAMİS sagol canım sımdı ozaman bı nane lımon yapıyımda ıcıyım ben. bademcıklerımı kücükken aldırmıstık cok hastalnıyodum. troıt sorunumda var omu azdı acaba . şu sancım gecsınde dıyet felan düsünemem valla . herseyın bası saglık dıkkatlı olun kızlar emi (K) opuyorumnanaktan
canım ya geçen hafta bi oruç tuttum bi normal diyet yaptım sporda fazla yapmadım 2 kilo verdim toplamda ama sporda yapacam yani olmuyor sporsuz sexybebek fazla kilosu olmayanlar spor yapsın yoksa fazla veremez demişti doğru yani spor yapıyorum artık bende kaydirigubbakcemile2
sexybebek hoşgeldin canım çok özlemiştim seni opuyorumnanaktan
IYIM ASKIM IYIM SEN NASILSIN BEBIS HERSEY IYMI KIZzemuszemus
sexy seni bulduğum iyi oldu.. canım den aralıksız mı yaptın???
bıraktın mı diyeti hiç??
neler oldu anlt bakiiimm
sexycim ya yürüyüş yapacam bide mekik çekeyim diyorum zıplamayı da yapacam ama senin dediğin herşey çok doğru ve faydalı bebeğimmm zemuszemus
sexycim demin arkadaşa söyledim sana da bi sorayım dedim ben kahvaltıyı yaptıktan sonra her 2 saatte bir elma yiyorum ve yeşilçayımı suyumu da içiyorum akşam 8 e kadar ama 1 kilo tutup tutmadığını bilmiyorum yediğim elmaların pazardan alıp buzdolabının çekmecesine döküp 2 saatte bi yiyorum işte doğrudur değil mi canişimm hihoyyyt
bende aynen senin gibi inceldiğimi hissediyorum tartıya yansır mı bilemem
canim ne yapiyorsam sizede soyliyorum ve veridigim bilgiler cok yerinde yeterki gitsin kilolar gelsin citirlar kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?