Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

önemli değil canım tabiki sağlık daha önemli bak eğer sancın gene geçmezse NUROFEN diye bi ilaç var hap normal ağrı kesici ama biliyorsunki ağrı kesiciler sancıyı kesince adet kanamasını da kesiyor ama bu ilaç kanamayı kesmeyip sancıyı kesiyor bunu da söyleyeyim dedim benim çok sancılı geçiyorda acınızı anlıyorum yani bu ilacı kullanıyorum iyi geliyor opuyorumnanaktan

EVET KIZLAR HAMIS DOGRU DIYOR VE HATTA YENI BIRSEY BULDUM GECE YATMADAN 10 DAKA ZIPLAYIN AMA DURMADAN SONRA YATIN TABI 24/3 ARASI YAG YAKIYOR VUCUT VE YATMADAN ONCE ZIPLAYIN 80% YAG GIDIYOR HABERINIZ OLSUN opuyorumnanaktan

sexybebek hoşgeldin canım çok özlemiştim seni opuyorumnanaktan

sexycim ya yürüyüş yapacam bide mekik çekeyim diyorum zıplamayı da yapacam ama senin dediğin herşey çok doğru ve faydalı bebeğimmm zemuszemus

[B]hoşbulduk canlar,teşekkür ederim bu hoş karşılamanız için
biz yeni gelenlr de sizler gibi olcz görün bak :))[/B]

sexycim demin arkadaşa söyledim sana da bi sorayım dedim ben kahvaltıyı yaptıktan sonra her 2 saatte bir elma yiyorum ve yeşilçayımı suyumu da içiyorum akşam 8 e kadar ama 1 kilo tutup tutmadığını bilmiyorum yediğim elmaların pazardan alıp buzdolabının çekmecesine döküp 2 saatte bi yiyorum işte doğrudur değil mi canişimm hihoyyyt

selam kızlar bu topiği geçen hafta keşfettim ve bayıldım hepiniz süpersiniz ben 72.7 kiloydum hafif kaçamak yaptığım halde iyi gidiyor bu arada ben form çayıda içiyorum bi tane su elmalar ve yeşil çay hepsi ok yapıyorum bakalım ne olacak ona göre cuma listeye alırsanız sevinirim hedefim 60 yani 12 kilo nasıl vereceğim hiç bilmiyorum ha bu arada 1 saat yürüyüş ve 20 dk step aletine biniyorum inanılmaz motive ediyorsunuz şimdiden hepinize çok teşekkürler kızlarrrrrrrrrrr

kızlar ramazanda oruçla birlikte bu diyeti uygulayınca kaç kilo verdiniz...
cevaplarınızı bekliyorum. ben ramazandan önce malesef bırakmak zorunda kaldım bu diyeti.
şimdi başlamak istiyorum ama kararsız kaldım. çok zor kilo veren biri oluğum için herkes 10 verse ben 1 kilo anca verebiliyorum da...

sexy seni bulduğum iyi oldu.. canım den aralıksız mı yaptın???
bıraktın mı diyeti hiç??
neler oldu anlt bakiiimm

canim boyle dusunmican iste birakinca gerimi alirim diye birsey yok
tabiki birakinca geri eskisi gibi yiyemezsin az ve sik beslenmmek lazim ve sporrrrrr benim arkadasim normal yiyor ve spor ve 4 kilo daha verdi

evet canim her iki saatde bir elma yenecek dogru opuyorumnanaktan

aylarca sadece elma. sexybebek sen 61 e böle mi düştün.yahu ben hayatta dayanamam aylarca sadece elma.valla başaran varsa bravoo.benim de en az 8 kg daha vermem lazım.şöle bişi geldi aklıma ara öğünlerde acıktıkça yesem ben bu elmayı sizde ki kadar olmasa da faydası olur mu acaba

ya kıslarrr ben bu regl öncesi olduğundan mı nedir 2 gündür hiççç uyamadım diyete:gitme:napcam ben :gitme:

angel 34 aslında bende elma dışında ya ızgara balık 1 parça yada sebze yemeği yiyorum ekmeksiz tabiki yani bence yediğin şeylere bağlı kalorisi yüksek şeyler yiyorsan yeme bence.......................

canim ne yapiyorsam sizede soyliyorum ve veridigim bilgiler cok yerinde yeterki gitsin kilolar gelsin citirlar kaydirigubbakcemile5

sağol canim biliyorum allah razı olsun senden çok öptüm meleğimizsin bizim ya opuyorumnanaktan

sexycimmm bi resim daha istiyorummm senden lüüüfennnnnnnn
motive et bizi canımcımmmm
95 den 61 e tekrar bi yolculuğa çıkart bizi...............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…