Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

spor yapan arkadaşlar size bişey danışıcam. ben göbek eritmeyi mekikle hallediyorum ama basenlerde ne yapacam bilmiyorum. sinirlerimi bozmaya başladılar. siz neler yapıyorsunuz?

herseyy süperr askimm sen hic merak etmee
valla rejimde süper gidiyo ve sporumda bomba gibi gidiyooo su regl bitsinde bomba patlaticam inss

HADİ BAKALIM BOMBANI BEKLİYORUZ YAVRİMMMŞeniz
EVET KIZLAR HAMIS DOGRU DIYOR VE HATTA YENI BIRSEY BULDUM GECE YATMADAN 10 DAKA ZIPLAYIN AMA DURMADAN SONRA YATIN TABI 24/3 ARASI YAG YAKIYOR VUCUT VE YATMADAN ONCE ZIPLAYIN 80% YAG GIDIYOR HABERINIZ OLSUN opuyorumnanaktan

DÜN BU YAZINI OKUMUŞTUM .BENİ ALLAHIN KULU GECE YATARKEN ZIPLATAMAZDI SEN ZIPLATTIN HELAL OLSUN SANA..ŞenizSEN NEDERSEN HERŞEYİ YAPARIZ FISTIKŞeniz

EVET TATLIŞIM SEN OLMADIĞIN ZAMAN BÜTÜN SORULARA BİZDE YANIT VERİRİRZ..

kızlar bende bu aralar boşum günde en az 5 6 defa giriyorum siteye her defasında yazamasamda diyete son gaz devam inş. cumaya kadar kaçamak yok ha gayret

selamlar
sahurda bır adet seftalıır adet elma ve domates yedım kızlar
su ıctım sımdık ıı acıkmadım hala ama cok susadım uhuhuhuhuhu

HOŞGELDİNİZ KIZLAR..a.s.a.s.a.s.

günaydın sılacım gayet iyiyiz valla
şahsen ben kendimi bomba gibi hissediyorum.alkisalkisalkis
diyet de gayet yolunda şükür, daha da iyi olck inş.

sen de iyisindir inş.

HERKEZE İNAT DİYETE ELMAYA DEVAM ÇATLASIN HERKEZyerimseniben

YAZERCİM SENİN MUTLULUĞUNU ANLIYORUM CANIM ..HADİ BAKALIM CUMAYA BİZİ ŞAŞIRMANI BEKLİYORUZ İNAN SENDEN RAHAT BİR 8 KİLO GİTÇEK..
ya kıslarrr ben bu regl öncesi olduğundan mı nedir 2 gündür hiççç uyamadım diyete:gitme:napcam ben :gitme:

TEKRAR DEVAM PES ETMEK YOKKKKKKklava:

ARA ÖĞÜNLERDDE YENDİĞİNDE OLUR TABİ FAYDASI.

CANIM BEN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM..BU DİYETİ RAMAZANDA YAPTIĞIMDA SPOR YAPMADAN ...1 KİLO VERDİM..FAKAT RAMAZAN DAN ÖNCE YAPTIĞIMDA 2HAFTADA 10 KİLO VERMİŞTİM..

günaydın sılacım gayet iyiyiz valla
şahsen ben kendimi bomba gibi hissediyorum.alkisalkisalkis
diyet de gayet yolunda şükür, daha da iyi olck inş.

sen de iyisindir inş.

CANIM BENİM SAOL

BENDE SÜPERİM RAMAZANDA AZ KİLO GİDİYOR AMA BUNADA ŞÜKÜR DİYORUM ÇÜNKÜ,RAMAZANDA HEP KİLO ALIRDIM ŞİMDİ 1KİLO BİLE VERDİM,VERMEYEDE DEVAM EDİYORUM..

CANIM SEN RAMAZAN DİYETİ OLARAKMI YAPIYOSUN YOKSA NORMAL OLARAKMI..:uhm:

ben ramazan diyeti olarak yapıyorum canım,senin nasıldı?
yarın yemeğe davetliyiz böyle olunca sinir oluyorum nekadar az da yesem düzenim bozuluyo (

ben de kilo çizelgesi yapayım bari,becerebilirsem :))
bi yerlerde anlatıyolardı sankim arayım bulayım

günaydın güzellerrr çıkmıcam dedim ama dayanamadım. eşimin sakladığı tartıyı buldum hihihi süper bişe bu diyetttt seni seviyorummm sexybebek

TARTI YASAK AMA..BAK NE GÜZEL SONUÇ ALMAYA BAŞLAMIŞSIN CANIMalkisalkisalkis

RAMAZAN DİYETİNİ YAPABİLİRSİN ŞEKERİMŞeniz

AYRICA ŞU AN YEŞİL ELMALARIN MEVSİMİyerimseniben

ama corba ve salata yememek lazim diye biliyorum ben ?

RAMAZAN DİYETİNDE ÇORBA VE SALATA VAR CANIM..

canım bir önceki sayfada gördüm yazını ramazan diyeti yapıyomuşsun.

Bende şu an ramazan diyeti yapıyorum.15dakikalık.2 sean spor yapıyorum ama daha dün 1 bugün 2yani

sende dün spor yapmışsın..tebrikler spora devam et bence.

Ben ramazan diyetinde az verdim.ama bünyeden bünyeye değişir canım sen sporuda hergün kesin yap.

Davetlerde dikkat et canım çorba ve salata ye ..
Eğer çocugun varsa servisini onunla paylaş.yememek adına artık.
Davetlerde zor oluyor yememek çünkü çok ısrar oluyor.

Canım kilo çizelgeside diyet grupları topinde püsküüt arkadaşımız tarif etmiş öyle yap.

Yapınca da htpp le başlayan yerden png biten yere kopyala sonra imzana yapıştır.

[ı]kızlar ben kaÇar Şımdılık ..kaÇamakkkkkk YOK bol su yeŞıl Çay ve spora devamm

bayrama Çıtır olalımmm[/ı]

sabah doktora gıttım faranjit olmusum yaa,bırakın elma yemeyı su bıle ıcemıyorum yutkunamıyom gecmıyo bugazımdan cok acı cekıyom coooooooooooook

Gunaydin kizlar

Ben Leslie'nin yuruyus programlarini indirdim DVDsini yaptim ama oynatinca windows media player'de muzik olarak caliyor ve goruntu yok pfff
Neyi yanlis yaptim? Biri bana yardimci olabilirmi?

Tesekkurlerrr

Herkese merhabalar..
Kizlar diyetimin ilk resmi gunu inanilmaz mutluyum ve cok da umutlu. Sonunda istedigim seyleri giyebilecegim diye gaz veriyorum kendime. Hayatimin son 10 yilini balik etli olarak gecirdim. Spora cok useniyorum ama zorluyorum kendimi. Bende gece yapiyorum pilatesi, calistigim icin sabah anca kendimi toparliyorum.
Sizin de yazdiklarinizi okudukca bu is olacak diyorum. Son 6 yildir asamadigim 60 sinirinida asacagim.Herkese kolay gelsin. :1hug:

Gunaydin kizlar

Ben Leslie'nin yuruyus programlarini indirdim DVDsini yaptim ama oynatinca windows media player'de muzik olarak caliyor ve goruntu yok pfff
Neyi yanlis yaptim? Biri bana yardimci olabilirmi?

Tesekkurlerrr

Codecs den dolayi olabilir. Windows media player desteklemiyordur. "Windows Essentials Media Codec Pack" yaz bulabilirsin nette. Bir dene bunu. Ya da ben videolari quick playerla calistiriyorum windows acmazsa. Umarim ise yarar.

bugün 2.gün ve diyetim süper gidiyor gerçekten.hiç açlık hissi yok.ve aynen uyguluyorum umarım cumaya hepimiz tartıda fark görebiliriz :Saruboceq:

canıımm çok teşekkür ederim,yapmaya çalışcam yine çizelgemi,saol tatlım
çocuğum yok şekercim,3 haftalık evliyim daha :))

bi ara albümlerim bölümüne eklemek istiyorum düğün resimlerimi ama bakalım
eklersem söylerim görürsün beni:))

davette yemeği tutmayı nasıl becercem bilmiyorum,başarırım umarım.

güzelresim mrb.hoşgelmişsin sen dea.s.
aynı günde başlamışız,cuma görelim o muhteşem sonuçları dimi
kolay gelsin arkadaşım sana da,başarılar...

sabah doktora gıttım faranjit olmusum yaa,bırakın elma yemeyı su bıle ıcemıyorum yutkunamıyom gecmıyo bugazımdan cok acı cekıyom coooooooooooook

kıyamam sana,üzüldüm yaa ılık ılık çorba içmeye çalış canım.
çok geçmiş olsun tatlım,dikkat et kendşne yat dinlen

tatlım geçmiş olsunn. elma sirkesi için farenjite çok iiyi geliyor diyorlar. en azından antibiyotik almaktan daha iyidir. umarım geçer yakında a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…