herseyy süperr askimm sen hic merak etmee
valla rejimde süper gidiyo ve sporumda bomba gibi gidiyooo su regl bitsinde bomba patlaticam inss
EVET KIZLAR HAMIS DOGRU DIYOR VE HATTA YENI BIRSEY BULDUM GECE YATMADAN 10 DAKA ZIPLAYIN AMA DURMADAN SONRA YATIN TABI 24/3 ARASI YAG YAKIYOR VUCUT VE YATMADAN ONCE ZIPLAYIN 80% YAG GIDIYOR HABERINIZ OLSUN opuyorumnanaktan
KIZLAR BEN GELDIMMMMM ONCE SUNU SOYLIM BEN GELIYORUM AMA BU ARALAR PEK YAZMIYORSUNUZ ONUDA ANLIYORUM RAMAZANDAN DOLAYI
AMA BEN GELIYORUM KIZLAR VE BUTUN MSJ LARI OKUDUM KIZLAR COK GUZEL HEM KIZLAR BEN OLMAYINCA SILA VAR ARDA VAR ONLAR BASTAN BELLI BENIMLEN ONLARADA HERSEYI SORABILIRSIN BENIM KORUCU MELEKLERIM ONLAR zemuszemus BIRI DAHA VAR PELINCE AMA SUAN RAHATSIZ YAKINDA O DA GELIR BIDE KIZLAR BANA OZELDEN YAZANLAR COK VAR ONLARADA YETISMEYE CALISIYORUM EYER TAKILDINIGINIZ BIR DURUM OLURSA BANA SEXY DIYE YAZIN BEN HEMEN YETISIRIM VALLA kaydirigubbakcemile5
kızlar bende bu aralar boşum günde en az 5 6 defa giriyorum siteye her defasında yazamasamda diyete son gaz devam inş. cumaya kadar kaçamak yok ha gayret
slm kızlar,hepinize kolay gelsin.
ben de siize katılcm cuma günü,sizlerin ve sexynin desteğiyle ben de baya bi kilo vermek istiyorum.
sexy kilomu ve ulaşmak istediğim kiloyu buraya yazmamı söylemiş
utanarak ve üzülerek söylüyorum ki şuanki kilom : 78,5 ,hedefim : 65(rahat bi 10 yıldır 65 i görmedm biraz uzak gibi bana ama,sizlerin desteği ve azmimle başarabilirim gibibme de geliyo bakalım görcez :))
herkese sağlıklı ve çıtır günler :)
selamlar
sahurda bır adet seftalıır adet elma ve domates yedım kızlar
su ıctım sımdık ıı acıkmadım hala ama cok susadım uhuhuhuhuhu
vallahi verilen kiloları duydukça ağzıma hiçbişey götürmüyorum ekstradan.veremezsin diyenlere inat bu elma diyetiyle kurtulucam inşallah fazlalıklardan. burası çok motive etti beni. sağolasın SEXY cim opuyorumnanaktan
ay sizin gelininize binlerce kez maşallah bende tartılmamak için kendimi zor tutuyorum cumayı hasretlen çekiyorum ayol
babam sen akşam bi tepsi kadayıf tatlısı getir ama kızlar elimi sürmedim sürmem yasakkelime
elma yiyorum, yeşilçay içiyorum, suyumuda içiyorum ooohhh süper..
bide lesliyle yürüyorum çok eğlenceli babam dün geldi ben o sporu yapıyorum dedi kızım sen bunu hep yapsan ooo incecik olursun bir senede bir seneye kalmadan işi halletcem ve çok şaşırtcam inşallahkaydirigubbakcemile2
iftarda da aynen devam zemuszemus
ya kıslarrr ben bu regl öncesi olduğundan mı nedir 2 gündür hiççç uyamadım diyete:gitme:napcam ben :gitme:
aylarca sadece elma. sexybebek sen 61 e böle mi düştün.yahu ben hayatta dayanamam aylarca sadece elma.valla başaran varsa bravoo.benim de en az 8 kg daha vermem lazım.şöle bişi geldi aklıma ara öğünlerde acıktıkça yesem ben bu elmayı sizde ki kadar olmasa da faydası olur mu acaba
kızlar ramazanda oruçla birlikte bu diyeti uygulayınca kaç kilo verdiniz...
cevaplarınızı bekliyorum. ben ramazandan önce malesef bırakmak zorunda kaldım bu diyeti.
şimdi başlamak istiyorum ama kararsız kaldım. çok zor kilo veren biri oluğum için herkes 10 verse ben 1 kilo anca verebiliyorum da...
günaydın sılacım gayet iyiyiz valla
şahsen ben kendimi bomba gibi hissediyorum.alkisalkisalkis
diyet de gayet yolunda şükür, daha da iyi olck inş.
sen de iyisindir inş.
günaydın güzellerrr çıkmıcam dedim ama dayanamadım. eşimin sakladığı tartıyı buldum hihihi süper bişe bu diyetttt seni seviyorummm sexybebek
sincik yesil elma bildigimiz disi yemyesil eksimsi olan kitir kitir dimi
annem bana yok öyle diildir ham mi ne öyl bisey dedi tam olgunlasmamis elmadir dedi
suan ramazandan dolayi zaten yapamamda
bide bakindim bulamadim
ki en sevdigim elmadir bu yesil elma mevsimimi diil nedir
ama corba ve salata yememek lazim diye biliyorum ben ?
ben ramazan diyeti olarak yapıyorum canım,senin nasıldı?
Yarın yemeğe davetliyiz böyle olunca sinir oluyorum nekadar az da yesem düzenim bozuluyo(
ben de kilo çizelgesi yapayım bari,becerebilirsem :))
bi yerlerde anlatıyolardı sankim arayım bulayım
Gunaydin kizlar
Ben Leslie'nin yuruyus programlarini indirdim DVDsini yaptim ama oynatinca windows media player'de muzik olarak caliyor ve goruntu yok pfff
Neyi yanlis yaptim? Biri bana yardimci olabilirmi?
Tesekkurlerrr
canım bir önceki sayfada gördüm yazını ramazan diyeti yapıyomuşsun.
Bende şu an ramazan diyeti yapıyorum.15dakikalık.2 sean spor yapıyorum ama daha dün 1 bugün 2yani
sende dün spor yapmışsın..tebrikler spora devam et bence.
Ben ramazan diyetinde az verdim.ama bünyeden bünyeye değişir canım sen sporuda hergün kesin yap.
Davetlerde dikkat et canım çorba ve salata ye ..
Eğer çocugun varsa servisini onunla paylaş.yememek adına artık.
Davetlerde zor oluyor yememek çünkü çok ısrar oluyor.
Canım kilo çizelgeside diyet grupları topinde püsküüt arkadaşımız tarif etmiş öyle yap.
Yapınca da htpp le başlayan yerden png biten yere kopyala sonra imzana yapıştır.
sabah doktora gıttım faranjit olmusum yaa,bırakın elma yemeyı su bıle ıcemıyorum yutkunamıyom gecmıyo bugazımdancok acı cekıyom coooooooooooook
Codecs den dolayi olabilir. Windows media player desteklemiyordur. "Windows Essentials Media Codec Pack" yaz bulabilirsin nette. Bir dene bunu. Ya da ben videolari quick playerla calistiriyorum windows acmazsa. Umarim ise yarar.
sabah doktora gıttım faranjit olmusum yaa,bırakın elma yemeyı su bıle ıcemıyorum yutkunamıyom gecmıyo bugazımdancok acı cekıyom coooooooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?