canım ben daha yeniyim yaptığımı anlatayım yanlışsa arkadaşlar beni de uyarsınlar..peki siz kac saatte bir yiyorsunuz iki saatte ir mi diyecegim su anda ramazan ve oruc tutuyorsunuz sanirim ben ne yapmaliyim bu durumda yanlis yapmiyorumdur umarim
canım diyet gruplarını aç orda sabit konuda yazıo resimlende anlatmışlar bi bak istersen yerimsenibenkızlar su kılo göstergesını nasıl yapıyoruz bana bı anlatırmısınız
sahur ve iftar menüsü koymuşlar önceki sayfalara bak istersen ben oruç tuttuğum için menüye riayet ediyorumama corba ve salata yememek lazim diye biliyorum ben ?
evet canım ondan oluyo. geçen hafta ben de regldim gram veremedim. reglmin bittiği ertesi gün -iftar daveti yüzünden diyeti bozmama rağmen- 1kilo eksildiğimi gördüm çok farkediyo..of kıslar ya 4 gündür listeye düzenli uyuyorum sadece akşamları ekmeksiz 1,2 kaşık yemek yiyorum tartıldım biraz önce dayanamadım hiç kilo wermemişimmmm:gitme: regl zamanımdayım ondanmıkii o yüzden zaten oruç tutmayıp diyeti yapıodumm
aynen tarif ettiğin elma sırnaşık şey yeşil elma ..sincik yesil elma bildigimiz disi yemyesil eksimsi olan kitir kitir dimi
annem bana yok öyle diildir ham mi ne öyl bisey dedi tam olgunlasmamis elmadir dedi
suan ramazandan dolayi zaten yapamamda
bide bakindim bulamadim
ki en sevdigim elmadir bu yesil elma mevsimimi diil nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?