Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

peki siz kac saatte bir yiyorsunuz iki saatte ir mi diyecegim su anda ramazan ve oruc tutuyorsunuz sanirim ben ne yapmaliyim bu durumda yanlis yapmiyorumdur umarim
canım ben daha yeniyim yaptığımı anlatayım yanlışsa arkadaşlar beni de uyarsınlar..
çorba ve salata yedikten sonra sofradan kalkıyorum saatte bir elma yiyorum ben sahura kadar uyumuyorum çünkü takriben 6 yada 7 elma yiyorum ... bide yeşil çayımı demlikte demliyorum gidip gelip içiyorum sahurdan sonrada yemeğin üzerine bi bardak muhakkak içiyorum oda toplamda en fazla beş bardak yapıyor ..
cuma tartılacam bende geçen cuma 102.5 tim bakalım bu cuma ne olcak CADIARZU

of kıslar ya 4 gündür listeye düzenli uyuyorum sadece akşamları ekmeksiz 1,2 kaşık yemek yiyorum tartıldım biraz önce dayanamadım hiç kilo wermemişimmmm:gitme: regl zamanımdayım ondanmıkii o yüzden zaten oruç tutmayıp diyeti yapıodumm

evet canım ondan oluyo. geçen hafta ben de regldim gram veremedim. reglmin bittiği ertesi gün -iftar daveti yüzünden diyeti bozmama rağmen- 1kilo eksildiğimi gördüm çok farkediyo..

sincik yesil elma bildigimiz disi yemyesil eksimsi olan kitir kitir dimi
annem bana yok öyle diildir ham mi ne öyl bisey dedi tam olgunlasmamis elmadir dedi
suan ramazandan dolayi zaten yapamamda
bide bakindim bulamadim
ki en sevdigim elmadir bu yesil elma mevsimimi diil nedir

aynen tarif ettiğin elma sırnaşık şey yeşil elma ..

kızlar sahurda iki dilim kepek ekmeğe tost ve çorba içtim peşine elma ve yeşilçay içtim şakkıdı
şu cuma gelsede bi tartılsam
kızlar iftarda annem ile kız kardeşim bana destek olmak için sadece çorba ve salata yiyoruz ama sahurda babam ve erkek kardeşimiçin yemekler hazırlıyorum bi gün peynirli pide bigün ıspanaklı kol böreği nebilim daha değişik şeylerde yaptığım oluyor inanın tadlarına bile bakmıyorum bu diyet zaferlen sonuçlancak inşallah :Saruboceq:
tey tey hobareeey:teytey:

Kızlar ben 59 başlamıştım. 56 oldum =))) Arada bilgilendiriyorum burayı ama tam olarak elma ile vermedim. Meyve ağırlıklı besleniyorm, az yiyorum kızlar =))) (Okullar kapandığında 63 kiloydum ayrıcaa =))) ) 2 ay oldu nerdeyse yehhuu X))

günaydın güzellerrr çıkmıcam dedim ama dayanamadım. eşimin sakladığı tartıyı buldum hihihi süper bişe bu diyetttt seni seviyorummm sexybebek

günaydınlaarr =) kahvaltı yerine şimdilik 1 elma yedim. biraz da peynir fln yicem birazdan iyice proteinsiz kalmamak için. walla 2. günüm de ii geçer inş. sizlere de başarılar kızlar tam gaz devaamm =)

kilo cetvelimi de yapabilsem çok ii olcaktı ama nyse ..

günaydın kızlar, bende dün başladım ama tam anlamıyla yapamıyorum oruç sebebiyle
ama yediklerim dikkat ediyorum,sahurda zaten canım bişey istemiyor zorla 2 lokma ekmek yedim
yeşil çay içtm 1 lma yedim,akşam sahurda biraz ekmezsiz yemeklerden 1,5 elma ve yine yeşil çay falan içtm.şimdilik bukadar oluyo benim.

hıı bide sabah spor yaptım yarım saat hızlı tempo yürüyüş,10-15 dk.kadar belediye aletlerinden yaptm.
ben de cumayı bekliyorum sabırsızlıkla.
inş.hepimiz süper sonuçlar alcaz.

ne güzel cnm. birden gitmesini beklemek hata olur ztn. mümkünse cumaya kadar tartılma derim sana. şurda 3 gün war ztn dimi ama? gayet iyiymiş ya fazla yememişsin. kendini üzme sıkıntı da yapma. sanki diyette değil de normalde de öyle besleniyormuşsun gibi düşün. yoksa stresten midir nedir az gidiyo.üstüne üstlük çok az yesen de sanki kilo almışsıın gibi hissediyo insan. devam cnm =)

overandover sağol tatlım desteğin için...
evet tüm dediklerine aynen katılıyorum canım stres yok,diyetteyim fikri yok,hep pozitif hep dikkatli ve gayet rahatız dimi ama :)

dediğin gibi cuma tartılcm akşam eve gidince ama c.tesi sabah bildirebilirim size evde net yok benim ondan.hepimize kolay gelsin,bol ve sağlıklı kilo vermeler

günaydın arkadaşlar..

nasılız bugün..

şimdi şu geçmişi bir okuyayım ben..dün okuyamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…