Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam kıslar ben bişi sormak istiyorum bende bu diyeti yapıorum harfiyen herşeye uyuyorum ama sadece akşamları ekmeksiz 1,2 kaşık sebze yemeği we salata yiyorum bide gün içinde şekersiz nescafe,elma suyu felan içiorum bu şekilde yapıpta kilo werebilen warmı bende werebilirmiyim acaba çok kilom yok 3 kilo felan:uhm:

canim tabi ama spor da yap ve bizim kadar vermezsin yani 1/0,5 degilde 250 gram falan verirsin gunde opuyorumnanaktan

sexyyyyy 61e mi düştün anaaaaaaa bize yetişti hatunnn biz daha yerimizde sayalımm tebrik ediyorumm

ay sizin gelininize binlerce kez maşallah bende tartılmamak için kendimi zor tutuyorum cumayı hasretlen çekiyorum ayol
babam sen akşam bi tepsi kadayıf tatlısı getir ama kızlar elimi sürmedim sürmem yasakkelime
elma yiyorum, yeşilçay içiyorum, suyumuda içiyorum ooohhh süper..
bide lesliyle yürüyorum çok eğlenceli babam dün geldi ben o sporu yapıyorum dedi kızım sen bunu hep yapsan ooo incecik olursun bir senede bir seneye kalmadan işi halletcem ve çok şaşırtcam inşallah kaydirigubbakcemile2
iftarda da aynen devam zemuszemus

şahanesiniz ya gaza geldim. ramazanda çok zor oluyo ama elimden geldiğince diyet dışına çıkmıcam artık..

vallahi verilen kiloları duydukça ağzıma hiçbişey götürmüyorum ekstradan.veremezsin diyenlere inat bu elma diyetiyle kurtulucam inşallah fazlalıklardan. burası çok motive etti beni. sağolasın SEXY cim opuyorumnanaktan

kızlar şimdi bizde yemek yiyorlar bende yememek için pc başına geldim bozmayacam bu diyeti asla lmaz:

iftar için eşime çok güzel bişi yaptım ama ben yemicem.1 çatal hakkım var çünkü 16 aylık bebişim emiyor hala beni. oda gözüm kalmasın diye kaydirigubbakcemile3

kızlar bn de bugün yaptım bu diyeti.sonunda hiç kaçamaksız hem de.. sabah 1 dilim ekmek,1 çay bardağı süt,1 salatalık ve 3 zeytin yedim sonra da 2 saatte bir elma işte. yeşil çayım yok,onun yerine saat başı su içmeye çalıştım. afedersniz wc den çıkamadım yaa =) walla çok rahatım hiç aç değilim.. umarım devam edebilirimm..

3 gundur 350 sayfanin ucde birini okudum kizlar. Kesinlikle gaza gelmis durumdayim. Bugun gittim ilk is yesil elma aldim. Yarindan itibaren basliyorum. Sexybebek`in de resimlerini gorunce inanamadim.
Yaklasik 2 aydir yediklerimi kisiyorum ve sevdigim tum abur cuburlardan vazgectim, toplamda 5-6 kilo anca verdim. Dogumdan sonraki kilolari verdim ama oncesinde takildim kaldim. Haftada 4 gunde pilates yapiyorum. Cuma gunu bende sonucu yazarim. Su imzama kilomu yazmayi becerebilirsem :) opuyorumnanaktan

hadi bakalım cnm. bn de denedim imzamı yapmayı ama oldu mu bakayım :S

Bende bugun elma aldim, ama hergun bir kilo elma alamicam cunku esim calsmio kolu yuzunden demistim ya yani elimden geldigi kadar yapicam, umarim bende yapabilir ve verebilirim

merhaba kızlar ..
iftarı yaptık çorbamı salatamı 1k.ekmeğimi yedim..2tanede yeşil elmamı yedim veeee 2ci yeşil çayımı içiyorum..

Bende bugun elma aldim, ama hergun bir kilo elma alamicam cunku esim calsmio kolu yuzunden demistim ya yani elimden geldigi kadar yapicam, umarim bende yapabilir ve verebilirim

canım geçmiş olsun eşine..inşallah çabuk iyileşir kolu..

sende yapabildiğin kadar yap canım faydasını göreceksin..hepimiz çok güzel sonuçlar aldık..

herkese merhabalar ben uc gundur yapiyorum sabahlari iki dilim kepek ekmegi biraz peynir domates ki en tost yada sandvic seklinde tuketiyorum ve butun gun yesil elma, bugun ucuncu gunum tartida pek bir degisiklik olmadi yesil cayda en az uc kupa iciyorum yalniz hepiniz iki saatte bir yenecek diyorsunuz ben aklima geldikce yiyorum ama aksam sekizden sonra yemiyorum mesela, bir program mi gerekiyor bir yerde yanlis mi yapiyorum... bu arada hepinizi tebrik ediyorum iradenizi cidden kutluyorum ... birde nerde yanlis yaptigimi cevaplarsaniz cok mutlu olurum tesekkur ediyorum simdiden...

bende elma yiyorum şimdik yanında yeşilçaycaazım 1 ltrilik şişemide doldurdum iftarda da bi lt su içtim bide sahurda içerim gari
bide spor yaptım 4.800 metre yürüdüm ooooh yandaaaa hobareey tey tey hihoyyyt

peki siz kac saatte bir yiyorsunuz iki saatte ir mi diyecegim su anda ramazan ve oruc tutuyorsunuz sanirim ben ne yapmaliyim bu durumda yanlis yapmiyorumdur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…