beni görsen hiçte süper demezsin :jeyyar:
canim boyun kac acaba
ya bu verilen kilolar doğrumu ya şok oldum ben 5 kilo veremiyorum bayadır siz 1haftada vermişiniz bende size katılıyorum bayrama 1hafta var ve 4-5kilo verebilsem kardır kızlar bende geldim elma yemeye bu arada 1ayda kaç verdiniz msjları çok takip edemedim biriniz örnek verirse sevinirim
ya bu verilen kilolar doğrumu ya şok oldum ben 5 kilo veremiyorum bayadır siz 1haftada vermişiniz bende size katılıyorum bayrama 1hafta var ve 4-5kilo verebilsem kardır kızlar bende geldim elma yemeye bu arada 1ayda kaç verdiniz msjları çok takip edemedim biriniz örnek verirse sevinirim
1,55 canım :gitme: yaş ta 20
Canim hosgeldin, bende yeniyim aslinda ama takip ettigim kadariyla 10 günde on kilo veren oldu, benim simdi ücüncü günüm ve 3 kilo gitti canim!
Kesinlikle tavsiye ediyorum... alkisalkisalkis
Sevgilerle....
Askperest
[/
canim gercekten üc günde üc kilomu verdin ay ben bunlari görünce dahada mutlu oluyorummm
Canim hosgeldin, bende yeniyim aslinda ama takip ettigim kadariyla 10 günde on kilo veren oldu, benim simdi ücüncü günüm ve 3 kilo gitti canim!
Kesinlikle tavsiye ediyorum... alkisalkisalkis
Sevgilerle....
Askperest
eliittt sorunumuz aynıydı hergün diyeti yapıp akşam yiyordum hem de ne yeme ama kafamçokkarıştı bugün başladım yaptım akşamda hiç bozmadım kendi ellerimle babamlara lahmacun ısıttım tost makinesinde ama koklamadım bile zemuszemus ki canım çekmesin bayz le birlikte bende başlamış oldum 3 ümüz devam edelim işte ben ayın 23 ünde gidiyorum o zamana kadar yapacam ve burda olacam ne dersin :ecrin_bebek: var mısın benle ve bizle
[/COLOR][/FONT][/
canim gercekten üc günde üc kilomu verdin ay ben bunlari görünce dahada mutlu oluyorummm
canım hoşbulduk ne güzel inşallah bende veririm ve paylaşırım:teytey:
canım bende 27 sinde gıdıyorum ozamana kadar 5 6 kılo vermem lazım aksamları gerekırsee dısaarıı cıkcam bozmamak ıcın egvet varım amaa kesınlıkle kcamak olmamalıı olursaa verılmıo valla
ben nete giriyorum akşam yemeklerinde :jeyyar: zaten akşam yemeğinde bişey yemezsem tamam bozmuyorum daha sonra :dance:
oleeeyyy beee 4 kİŞİ olduk aynı gÜn baŞlayaannn hamİŞ bayz luİse ve elİt288 destek olan olacak bİzİmle yapan halen devam eden herkesten destekk beklİyorum Vee herkese desteĞİm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?