Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya bu verilen kilolar doğrumu ya şok oldum ben 5 kilo veremiyorum bayadır siz 1haftada vermişiniz bende size katılıyorum bayrama 1hafta var ve 4-5kilo verebilsem kardır kızlar bende geldim elma yemeye bu arada 1ayda kaç verdiniz msjları çok takip edemedim biriniz örnek verirse sevinirim

selmat bende sok yasadigim icin yarin baslamaya karar verdim sende takil bize :hooray:

Canim hosgeldin, bende yeniyim aslinda ama takip ettigim kadariyla 10 günde on kilo veren oldu, benim simdi ücüncü günüm ve 3 kilo gitti canim!

Kesinlikle tavsiye ediyorum... alkisalkisalkis

Sevgilerle....
Askperest

Canim hosgeldin, bende yeniyim aslinda ama takip ettigim kadariyla 10 günde on kilo veren oldu, benim simdi ücüncü günüm ve 3 kilo gitti canim!

Kesinlikle tavsiye ediyorum... alkisalkisalkis

Sevgilerle....
Askperest

canım hoşbulduk ne güzel inşallah bende veririm ve paylaşırım:teytey:

hadi kizlar yarin görüsme:lepi:k üzere ilk diyet günümüzün nasil gectigini yarin konusuruz

[/COLOR][/FONT][/

canim gercekten üc günde üc kilomu verdin ay ben bunlari görünce dahada mutlu oluyorummm[/QUOTE]

zemuszemus Evet canim, gitti 3 kilo, 81 le basladim, 78 kiloyum simdi! sositososito

Ilk gün cok zorlancaksin, ama ilk günü atlatirsan inan bana gerisi corap sökügü gibi geliyor... :sm_cool:

canım bende 27 sinde gıdıyorum ozamana kadar 5 6 kılo vermem lazım aksamları gerekırsee dısaarıı cıkcam bozmamak ıcın egvet varım amaa kesınlıkle kcamak olmamalıı olursaa verılmıo valla

[/COLOR][/FONT][/

canim gercekten üc günde üc kilomu verdin ay ben bunlari görünce dahada mutlu oluyorummm

zemuszemus Evet canim, gitti 3 kilo, 81 le basladim, 78 kiloyum simdi! sositososito

Ilk gün cok zorlancaksin, ama ilk günü atlatirsan inan bana gerisi corap sökügü gibi geliyor... :sm_cool:

[/QUOTE]

ama hıc kacamak yapmadın degılmı tek bir parca bıleee

canım hoşbulduk ne güzel inşallah bende veririm ve paylaşırım:teytey:

Evet canim insallah sende verirsin, ve paylasirsin bizimle, inan bana baskalarini motive edebilirsin böylelikle... a.s

Bende Arda-Ayla , Sexybebek, sila 55, yazer ve bircok üyelerden motive olarak basladim... opuyorumnanaktan

Sende basarirsin insallah.

opuyorumnanaktan

Sevgiyle
Askperest

canım bende 27 sinde gıdıyorum ozamana kadar 5 6 kılo vermem lazım aksamları gerekırsee dısaarıı cıkcam bozmamak ıcın egvet varım amaa kesınlıkle kcamak olmamalıı olursaa verılmıo valla

ben nete giriyorum akşam yemeklerinde :jeyyar: zaten akşam yemeğinde bişey yemezsem tamam bozmuyorum daha sonra :dance:

ben nete giriyorum akşam yemeklerinde :jeyyar: zaten akşam yemeğinde bişey yemezsem tamam bozmuyorum daha sonra :dance:

aynen yaa aksam yemegınee dayanmıssam gerısı onemlı deıll bugun bırsuru cıg nkoftee aldfım yedımmmm:kedi: halbukıı aksama kdrr hepsınee uymustum :) helee o sımsıcak ramazan poıdesıı susamlıı hıc dayanamıyrmm ama 1 haftada olsa dayanıcamm vee en onemlısı erken yatıp erken kalkmak

oleeeyyy beee 4 kıŞı olduk aynı gÜn baŞlayaannn hamıŞ bayz luıse ve elıt288 destek olan olacak bızımle yapan halen devam eden herkesten destekk beklıyorum Vee herkese desteĞım:)

oleeeyyy beee 4 kİŞİ olduk aynı gÜn baŞlayaannn hamİŞ bayz luİse ve elİt288 destek olan olacak bİzİmle yapan halen devam eden herkesten destekk beklİyorum Vee herkese desteĞİm:)

yemın edelımmı yemın bozulmazz hem kacamak yapmak yok diee kacamak yaparsak cok utanalım lmaz::kedi:laelaelaelaelae

Kızlar bişey sorucam bu %100 elma suları var ya onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?. Bir ara ben kolayı çok içiyorum diye elma suyu almaya başlamıştım. 1 ay falan sürekli elma suyu içtim. Bir günde en az 1 kutu içiyordum. Sonra sen zayıfladın falan demeye başladı çevrem. O zaman bir arkadaşıma demiştim bişey yapmadım sadece kolayı bırakmak için elma suyu içiyorum diye ilk o söylemişti elma sirkesi zayıflatıyor elma suyundan zayıflamışsındır diye. Olabilir mi elma suyu içsek faydası olur mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…