anam lookfor meksika biberi hapıda ne kıs aboooooo neler var neler demekki o hap ne işe yarıyoki bacum
Evet, bende Sun_Shine gibi düsüyüyorum, acaba simdi devammi etsem (nede olsa iki günde 2 kilo verdim) , yoksa diyorum 23ünümü beklesem.
Arda-Alya arkadasim sen ne diyorsun bu duruma tatlim? :uhm: :uhm::uhm:
kızlar bir bardak süt içtim annemin ısrarıyla bozmuş sayılır mıyım yaa
kızlar minareyi çalan kılıfını enfes biçimde uydurur modu
yarışmayı etkilemezsiniz grub olsadaburda asıl önemli olan kişisel menfaatler tabiki .. ama şunu söyeleyebilirim oruç tutuyorsanız az kilo veriliyo
bende yeşil çayı bıraktım mesela yarışmaya kadar spor yapıcam ki yapıyorumda bide iftarda çorba salata sahurda da peynirli kepek ekmeğe tost yiyorum ..
yani en azından dikkat edin bir haftada bir kilo almak yerine bir kilo verin emi yavrum emi kuzum emi gadasını aldııım
hadi bakim öperim gözlerden
nasılsınızz kızlarrrr
iyiz cnm sen?
canlarim bence siz devam edin diyetinize cünkü zaten verdiniz kilo ee kilo verirkende nie durdurasinizki kendinizi degilmi
zaten surda 1 haftami ne var yarisa ozamna kilo durumuz durmaz merak etmeyin hem siz yaris icin degil kendiniz icin vermelisiniz kilo bunuda unutmayin canlarimopuyorumnanaktan
ardam yavrim listede sen yoksun.bayramdan sonra geldiğinde gircen dimi..
bak türkiyede kilo almak yok yoksaklava: klava:
kızlar 1.gün geçti şükür ama ben hiç wc ye çıkamadım bu normal mi
bence deıl okadar suyu ıcıp dee nasıl tiştemı yapamadın :S cok ılgıınc ben 10 kere gdyrm nerdeyse
yok yok canım:) tişe çok çıkıyorum ama diğeri olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?