Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşım ltfn msjımı bir daha oku ben sonuç vermes sağlıksız demedim..elbette zayıflarsın elma değilde ,sadace karpuz yada sadece salatalık vs . gibi şeyler yesende zayıflarsın
ama demek istediğim haftalarca tek tip bir besinle beslenmek yanlış ..
bu şekilde yapılınca şok diyetin en şok şok hali oluyor vucudumuza yazık dimi yerimseniben
bendende sevgiler a.s.

Arkadasim, bende zaten sonuc vermez gibisine bir kelime kullandin demiyorum, ama su cümlen ,,bi kere bu tür tek çeşitli besinle yapılan diyetlerin en fazla 1 hafta yapılıp ara verilip tekrar yapılması gerekir nolur arkadaşlar siz inanıyormusunuz 7-8 hafta boyunca sadace elma ile beslenebiliceğine´´ ben katilmiyorum, örnek olarak benim kaynanam 2 ay boyunca sirf sütle karistirilan bir karisimla beslendi, yani olunca oluyor, ki zaten kahvaltida yapiyorsun.

Canim bu benim düsüncem, kesinlikle sende hakli olabilirsin ama olmuyor diye birsey yok, ve herkez kendi vücüdunu taniyor, yapabilirim diyenler yapiyor, yok ben kendime güvenmiyorum diyenler baska birsey kullaniyorlar veya deniyorlar.

Neyse canim ben sana zayiflama yolunda bol basarilar diliyorum. Umarim kisa zamanda istedigin kiloya kavusursun. opuyorumnanaktan

Yüregin sevgiyle kalsin!!! a.s.

Askperest

eliittt sorunumuz aynıydı hergün diyeti yapıp akşam yiyordum hem de ne yeme ama kafamçokkarıştı bugün başladım yaptım akşamda hiç bozmadım kendi ellerimle babamlara lahmacun ısıttım tost makinesinde ama koklamadım bile zemuszemus ki canım çekmesin bayz le birlikte bende başlamış oldum 3 ümüz devam edelim işte ben ayın 23 ünde gidiyorum o zamana kadar yapacam ve burda olacam ne dersin :ecrin_bebek: var mısın benle ve bizle

evet kizlar ya konuyu uzatmayalim biz yolumuza devam edelim oda zaten kendince sebebini acikladi dogru yada yanlis ne yapalim bundan sonra yapilacak birsey yok malesef yola devammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hamis yarin basliyacaksan bende varim seninle yarin baslamaya ne dersin bari bayrama kadar biraz kilo veririz:bbo:

bendeeee bendeeee zemuszemusyarından sonra baslıcam 10 kılo vermem lazım bole gıderse 1 ayda vrırım evet saglıksız gorunuo ama dıger dıyetlerde ole bnım acelem yok valla paşalar gıbı yaparım kahvaltımı 1 ayda dııl de 3 ayda verırım ole olur demiii?sositososito

hamis yarin basliyacaksan bende varim seninle yarin baslamaya ne dersin bari bayrama kadar biraz kilo veririz:bbo:

he kuzum veririz ama kaçamak yok ben kendimi altedene kadar çok çektim ama kaçamak yapmadan durabiliyorum artık yapalım dostum varım seninle opuyorumnanaktan

ay hadi insallah ya cok heycanlandimmmmmmmmmmmmmm birbirimizi motive ederiz hem hadi bayanlar siz nerdesiniz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…