aynen yaa aksam yemegınee dayanmıssam gerısı onemlı deıll bugun bırsuru cıg nkoftee aldfım yedımmmm:kedi: halbukıı aksama kdrr hepsınee uymustum :) helee o sımsıcak ramazan poıdesıı susamlıı hıc dayanamıyrmm ama 1 haftada olsa dayanıcamm vee en onemlısı erken yatıp erken kalkmak
oleeeyyy beee 4 kİŞİ olduk aynı gÜn baŞlayaannn hamİŞ bayz luİse ve elİt288 destek olan olacak bİzİmle yapan halen devam eden herkesten destekk beklİyorum Vee herkese desteĞİm:)
bacım istersen fazla detaya girme karnım gurulduyor burda ama mutfağa gitmiyorum o derece yani kafamçokkarıştı
Kızlar bişey sorucam bu %100 elma suları var ya onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?. Bir ara ben kolayı çok içiyorum diye elma suyu almaya başlamıştım. 1 ay falan sürekli elma suyu içtim. Bir günde en az 1 kutu içiyordum. Sonra sen zayıfladın falan demeye başladı çevrem. O zaman bir arkadaşıma demiştim bişey yapmadım sadece kolayı bırakmak için elma suyu içiyorum diye ilk o söylemişti elma sirkesi zayıflatıyor elma suyundan zayıflamışsındır diye. Olabilir mi elma suyu içsek faydası olur mu ki
bende yarın başlıyorum canım sabah tartılcam ve arife gününe kadar bakalım nolcak vereliniortak
oleeeyyy beee 4 kİŞİ olduk aynı gÜn baŞlayaannn hamİŞ bayz luİse ve elİt288 destek olan olacak bİzİmle yapan halen devam eden herkesten destekk beklİyorum Vee herkese desteĞİm:)
yemın edelımmı yemın bozulmazz hem kacamak yapmak yok diee kacamak yaparsak cok utanalımlmaz::kedi:laelaelaelaelae
Kızlar bişey sorucam bu %100 elma suları var ya onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?. Bir ara ben kolayı çok içiyorum diye elma suyu almaya başlamıştım. 1 ay falan sürekli elma suyu içtim. Bir günde en az 1 kutu içiyordum. Sonra sen zayıfladın falan demeye başladı çevrem. O zaman bir arkadaşıma demiştim bişey yapmadım sadece kolayı bırakmak için elma suyu içiyorum diye ilk o söylemişti elma sirkesi zayıflatıyor elma suyundan zayıflamışsındır diye. Olabilir mi elma suyu içsek faydası olur mu ki
ewet ewet 4 kişiyiz haftaya pazartesi tartılacaz ben bugünden başladım hiç kaçamak yapmadım ve sporumuda yaptım devamım yani hihoyyyt kaydirigubbakcemile2
kaçamak yapanlar o vitrinlerde görüp beğenipte içine giremedikleri kıyafetlere hiç giremesinler oldu mu yapmayın kaçamak cicişler yaaa opuyorumnanaktan
bu dıyet bıttıkten sonra baslaa elma suyunaa normal yıy-eceklşerınlee elma suyu ıc ıste formunu korrsun kola cok kılo yapıo
canım bütün kiloyu bu kola yüzünden aldım zaten günde 2,5 litre içiyordum. 1 haftadır içmiyorum daha da içmem artık
zemuszemus Evet canim, gitti 3 kilo, 81 le basladim, 78 kiloyum simdi! sositososito
Ilk gün cok zorlancaksin, ama ilk günü atlatirsan inan bana gerisi corap sökügü gibi geliyor... :sm_cool:
ama hıc kacamak yapmadın degılmı tek bir parca bıleee
YAA ASLINDAA BU DIYETLEE 1 KASE CORBA VE BIRAZ YOGURT BİZİM İÇİN FAYDALI DIYE DUSUNUYRUM KILO VERMEMIZDE ENGEL OLURMUKİ
AŞkperest corba nasıl analtrmısın
belki haftada 5 kilo değilde 3 kilo verdirir ama ben sadece elma yiyebileceğimi sanmıyorum. Arada buna benzer bir çorba yada börülce haşlayıp limonla yiyebilirim yada salata gibi kalorisi düşük şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?