Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

benide alın aranıza acilll kg vermem lazım şuan 110 kgdayım ve 55kg inmek istiyorum bana yardımcı olun nütfennnnnnnnnnnn

senın 58 kılo olman gerekıyorr kızlar bu aradaaa ınsanın gusell yagsızz kılosu boyundan 10 az olanmıss meselaa ben 1.60 boyum ıdealım 50 yagsıoz kılom yanı

evet canım fazlam 10 hatta 15 ama ilk hedefim 5 kilo 10gün süre verdim kendime şu 5giderse dünyalar benim olacak

gelll canım bızım arda-alya mızz var amaa sen tanısmısın onla

cnm ona inanma sen o delidir azcik kafadnda catlakdr benim arkadsm o alya o nun kizi ardada benimm oglumya oyle nick aldik bizde

leyn dilek olum gitt burda citti citti konuyusoz bozma topicimizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3alirim facani asagii:roflol::roflol:

Soru sordum yaaa cewap yokmuuuu elma dıyetıylee gundee bırazcık yogurt kacamak saylırmıı kılo vermeye engelmıdır

Merhaba arkdaşlar.Bende uzun zamandır takipçinizim.Diete başlayan ve devam eden arkadaşlara çok özeniyorum..Bende yarışmanıza katılmaya karar verdim.Şu anda 80 kg(doğum kilosu)artık emzirmediğim için diete hazır ve de nazır hissediyorum kendimi.Benide listeye dahil ederseniz çok mutlu olurumm.Sık sık yazmaya çalışacağım.

Arkadaşlar
Belki kilom çok fazla olmadığından diyeceklerimi kulak ardı edebilirsiniz ama ben yinede paylaşmak istiyorum.65 kiloyum ve hamilelik dışında ilk defa bu kiloyu gördüm ki doğumdan sonra uzun zaman 53 kilo dolaylarındaydım.Bu kilo 2 yıldır üstüme yapıştı.Hatta 69 lara çıktım anca buraya düştüm 2 yıldır kk'da bir o yana bir bu yana koşturdum ama bir türlü veremedim.Diyeceğim bende kilodan yana muzdaribim.Çok takıyorum vermek zorundayım.Fakat elma diyetini nette araştırmışsınızdır bu diyet şok diyet olarak kabul gören 6 günden fazla yapılmaması gereken bir diyet.Yapıldığında ne olur bunun sonuçlarını düşünmek gerekli çünkü sağlık mı zayıflık mı diye bir tercih yapma lüksüne sahip değiliz.Yeşil elma diyabet (şeker)hastalarının şekerini düşürmek için yedikleri favori bir meyve bunu yediğiniz sürece şeker düşüyor şeker düşünce insülin salgısı azalıyor bayanlarda kilo almaya neden olan iki unusur var insülin ve hormonlarımız.Beylerde sadece insülin.Oyüzden beyler bize oranla daha hızlı kilo veriyorlar.Neyse bu insülin çok azaldığında metabolizmayı dengesizleştiriyor.Ergen ve olgun yaşta başlayan diyabet öyküsünün en önemli nedenlerinden biri bu çeşit beslenmedir.Tek öğün yemek yiyen kişilerin büyük bölümü ileri yaşlarda şeker hastası olabiliyor ki biz tek öğünün yanına birde yeşil elma katmış oluyor.Buda diyeti uygularken başım dönmedi açlık hissetmiyorum başım ağrımıyor o zaman problem yok diye düşünebileceğimiz bir durum değil.Bir problem oluşursa bünyemizde bu aylar sonra ortaya çıkacak sinsi bir hastalık.Ben uzun süredir burdayım eskiler bilir.Ama ben kendimce yaparım dedim.
BENCE SABAH TOSTUMUZU YİYİP ÖĞLENLERİDE BİGÜN ZEYTİNYAĞLI BİGÜN ET VE TÜREVLERİ YİYEREK SONRASINDA AKŞAM YEMEYİ YEMEDEN 2 SAATTE BİR ELMAMIZI SUYUMUZU YEŞİLÇAYIMIZI TÜKETEREK KİLO VEREBİLİRİZ.BEN BU ŞEKİLDE YAPICAM.
Bunları daha önce dile getirmedim değil ama seksi o kadar sert bir şekilde eleştirileri uyarıları susturdu ki uzatmadım.Herkes bildiğini yaşar dedim.Elbette bende takıntı halinde kilo verme hayalleri yaşıyorum.Ama diyabete yakalanıp en sevdiğim şey olan tatlıdan ömür boyu mahrum kalmakta istemiyorum.Şeker hastalarının çoğu bilirsiniz oldukça kiloludur.
Neyse ne demek istediğimi sanırım anlatabilmişimdir.Amacım asla hevesinizi kırmak değil ama bildiklerimi paylaşmak istedim.Ayrıca yazer'ciğim bu şekilde kabul edersen yarışta bende varım canım.

elitt benim boyum 1.71 kilom 79.5 bakalımm bi hafta ne kadar vereceğiz hiç tartılmak yokk bi hafta içinde kaçamak yokk söz söz sözz:)

elitt benim boyum 1.71 kilom 79.5 bakalımm bi hafta ne kadar vereceğiz hiç tartılmak yokk bi hafta içinde kaçamak yokk söz söz sözz:)

benimde 1 60 boyum 59 kılom ben 1 hafta yapıcam kacamaksız öbür haftadaa ara öğünlerimde 1 2 tane elmaa yıcemm normal diyet yapcam saglıklı olandan

Yaa pelıncee dgru sÖlÜyorsun benım mıdemdee elmadan herhaldee asıtten Ünser gastrıt olustu mıde yaralanmasıı zmanlaa delınmeyee yol aÇıoo vee ben bu dıyetı yıne yapıcamm ama sadece 1 haftaa yapıcamm kacamaksızz sonraa ara ÖĞÜn olarak yıcem elmayı

merhaba kızlar nasıl gidiyo diyet ramazanda devam edemedim ben öncesinde 3 gün yapıp 2 kilo vermiştim ramazan boyu diyet yapmamama ragmen almadımda aynıyım 64 de yim pelince sen devam ediyonmu kızz aynı kilodasın hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…