Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende kendimi listeye ekledim ins su 10 11 kiloyudu vericem kisa bir sürede yarin hemen basliyorum umarim ise yarar bendede

lelos yok benim sağlıkla ilgili evhamlarım oldu dr falan kafamı rahatlatayım diye uğraşıyorum ufaktan dikkat ediyorum azcık verdim ama salı günü efora gireyim hayırlısı ile ondan sonra gör sen beni

lelos yok benim sağlıkla ilgili evhamlarım oldu dr falan kafamı rahatlatayım diye uğraşıyorum ufaktan dikkat ediyorum azcık verdim ama salı günü efora gireyim hayırlısı ile ondan sonra gör sen beni

Geçmişolsun cnm önce saglık aman dikkatli ol ben bayramdan sonra harfi harfine yapıcam bu diyeti kafaya koydum ama 2 haftadan fazla yapmam heralde saglık açısından uygun oldugunu düşünmüyorum

Herkeze iyi gecelerr kaydirigubbakcemile5 benim bir huyum varkii sayfayı olduğu yerden değil en son bıraktığım yerden açıp son sayfaya kadar kimler neler yazmış neler paylaşmış diye okuyarak gelmek aramıza yeni arkadaşlar katılmış onlara hoşgeldiniz diyorum..

Bazı itiraflar edilmiş sengözlerimebaksanab isim vererek tekrar tekrar deşifre etmek istemiyorum.Konuyu tekrar gündeme getirip başlığın kapanmasını hiç istemiyorum...
Hatasız kul olmaz diyorum.Her ne olursa olsun ben bir kez daha bizi elma diyeti ile tanışıtıran
sevgili arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.... opuyorumnanaktan 14 gün sonra onu burda tekrar aramızda görmeyi umut ediyorum.Hatta istiyorum bizleri ayaklandıran motive eden arkadaşımın bizleri bırakmayacağını diliyorum kim ne derse desin verdiğimiz kilolarda onun payı büyük konuyu açmayın diyen arkadaşlarımdanda ÖZÜR diliyorum konuyu tekrar gündeme getirdiğim için birimiz hepimiz hepimiz birimiz için opuyorumnanaktan

vee diyorumkii karanfilli suyumu içtim elma işleminide bitirdim sıra sahurdaki tostuma geldi.
Rabbim bize yardımcı olsun.Şu kiloları veriyim başka bişi istemiyorumm...
Hepinizi öpüyorum sevgi ile kalın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar herkes kaçamak peşinde ha
onuda yeyim mi bunuda yeyim mi bi durun da, bi hafta bi yapak da ondan sonra zaten kendimizi nasıl hissettiğimizi anlarız ona göre bi öğün şunu yaparız bi öğün bunu yaparız deriz ..
herkes kafasına göre şunuda ekliyim aman buda olsun derse oo bende pasta seviom lıght ürünlerdenbi pasta yapar bi dilim götürürüm ...
her kafadan bi ses çıkıyo serbestlik oldukça bu iş uzar diyim.
acıkırsanız dayanamazsanız marul kıvırcık felan yersiniz çiğ sebze herzaman iyi..
elmanın içinde bisürü vitamin var pelince kollestrolüm düştü diyen arkadaş sen değilmiydin ..
canım ciğerlerim lütfen diyete harfiyen riayet edelim..
diyete riayet eden arkadaşlar çok güzel verdi bakınız arda alya bakınız sıla55 bakınız akrep

cağnım amiiiiin diyorum
herşey çok güzel olacak inşallah kaydirigubbakcemile5

günaydın elmacı güzelleri

aramıza yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum

hadi bakalım diyete devam karşılığını alacaksınız ..kaçamak yok unutmayın..

günaydın yazerimŞeniz
kesinlikle kaçamak yok tabi lmaz:diyetin anlamı kalmaz çünküa.s
kaçamak olmucakki verilen kiloları görelim dimia.s
diyetimiz kesinlikle kilo verdiriyor örnekleri bizleriz zaten..
eylül 23sabahı hepimiz kilolarımız yazark yeni llisteyi oluşturalım yarışımız başlıyor çünkü:dance:
bu yarış sayesinde dahada çok gaza gelcez ve kilolardan daha çabuk kurtulcaz gibime geliyor.
hay aklınla bin yaşa emi sen yazerŞeniziyiki bu yarışı düşündünalkisalkisalkis
üptüm seni balımŞenizŞeniz:1hug:

günaydın elmacı güzelleri

aramıza yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum

hadi bakalım diyete devam karşılığını alacaksınız ..kaçamak yok unutmayın..

günaydın canım ben dün akşam gördüm ve katıldım 3bardak suyumu içtim kahvaltı yapmadım ve öğlen elma almaya çıkıcam ve başlıcam

günaydin sla bugün benim ilk diyet günüm

günaydım canımŞenizbaşarılar diliyorum sana .kesinlikle kilo vereceksina.s

ben direk elma ile basliyacagim güne cünkü kalvalti yapmak icin müsait degilim

canım niye yapmıyosun kahvaltı..yapsan iyi olur bak erkende kalkmışsın..

bu diyette kahvaltıyda ihtiyacımız var.

ya arkadaslar benim bir sorunumda suanda iste oldugum icin fazla su icemiyorum malum her dakika tuvalete gitmek lazim 3 iltreyi aksam icsem olurmumafoldumben

günaydın canım ben dün akşam gördüm ve katıldım 3bardak suyumu içtim kahvaltı yapmadım ve öğlen elma almaya çıkıcam ve başlıcam

günaydın tatlımŞeniz

sende hoşgeldin aramızaa.s.

sanırım elma yok şu an evde..

suyunu içmişsin hadi bakim kahvaltını yap

yeşil çayını iç sonra hemen elma almaya git

başarılar canım..kesinlikle kilo vereceksinyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…