slm kizlar sabahdan beri kafaya takdim esimle ayni seyleri yiyoruz yalniz o kola cok iciyor arti sigarada adam tig gibi bide ustune 5 kilo vermis kesin bende bir sorun var gerci doktora gidip butun testleri yaptirdim hersey normal hani bir yerde birsey ciksa ona aticam butun sucu oda yok anacim nerde hata yapiyorum henuz bulamadim
Her aksam 5 ile 8 e kadar arkadasımla dinlenmeden voleybol macı yapıyoruz baya terlıyourm o arada, gunduzleri ise muzik dinleyerek dans edip, fitness yapıyorum..
İyiyim canım.. Dün katıldım bende.. bende elma yemeye devam ediyorum ama akşam biraz gizlice atıştırdımbugünde sabah çocuklara poğaça yapmıştım sıcak sıcak dayanamadım bir tane yedim fakat kepek ekmeğini onun yerine yemedim.. inşallah tamamen başaracağım..
kızlar selam en son pazartesi 13 de yazmışım dün tek giremedim 56 sayfa doldurmuşunuz ben bunları nasıl okim ya süpersiniz tam 2 günde bu saat gibi girmiştim neyse gece okurum artık en çok paylaşım bu topikte var sanırım kızlar neyse kızlar dün kaçırdım biraz misafir ağırladım ve pideyle pilavda ettde yedim çünkü artık son günleri pide göremezsin ye dediler bende yedim azda yaptığım tatlıdan ama çok az neyse pazartesi 79 olmuştum 7 de tam bir haftada 2 .100 vermiş oldum yani neyse kaçtım çok işim var dışarlardayım herkese kolay gelsin
daisy 13................. 89/89/65
Elma diyeti ben de inanilmaz kabizlik yaptı. Bunu daha önce de paylaşmiştim. Hipotroit hastasiyim zaten vardı problemim iyice çoğaldı. Bu nedenle yarışa elma diyeti ile katilmasak olurmu diye soracaktim. Elma diyeti yarışmanın bir şartımı?
Yazer, Sıla hadi cevap verin bakalim::)))
kızlar çokk kötüyüm ben başaramıcam galiba mafoldumben dayanamıyorum yaa.. Kendime aynada gördükçe aglıyorum moralim bozuluyo gidip bişeyler yiyorum bundan 2 sene önce 20 kilo weren ben 5 kilo fazlalıgımı aylardr veremiyorum ve dahada kilo alıyorum senağlama hala başlayamadım diyete bide akşam yemek yeme alışkanlığı edindim. Normalde 6dan sonra bişe yemem ama gece yatmadan acayip midem kazınıyo gidip bişeyler atıştırıyorum biliyorum çok kilo aldırır ama yapamıyorum işte :çok üzgünüm: Nezman kendime söz geçirebilcem ben yaa :mymeka:
canım benim çiçek unu dene istersen sende...
süper bişiii :1hug:
slm kizlar sabahdan beri kafaya takdim esimle ayni seyleri yiyoruz yalniz o kola cok iciyor arti sigarada adam tig gibi bide ustune 5 kilo vermis kesin bende bir sorun var gerci doktora gidip butun testleri yaptirdim hersey normal hani bir yerde birsey ciksa ona aticam butun sucu oda yok anacim nerde hata yapiyorum henuz bulamadim
ablacım öncelikle seni kocamannnnnnnn tebrik ederimmŞenizŞeniz
çünkü profiline baktım ablamızsın sen bizim.valla helal sana bu azim bu hırs harika inşallah bizde senin gibi oluruz senin yaşına geldiğinde..a.s.
ablam ilk günlerde tabi olcak küçük kaçamaklar ama sonradan olmayacaktır çünkü..tartıdaki güzel rakamlar seni kaçamak yapmamaya da alıştırcak
bak bugünkü pohça kepek ekmek yerine olmuş mesela..
sevgiler ablacım 23 de de yarışımız var ozman dahada motive olcaz hırslancaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?