Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende geçenlerde öyle düşünmüştüm ama saçma olduğunu farkettim evet onların metabolizması farklı yakıyolar bizde aynı yerdik eşim zayıf aynen ama ben evdeyim ve gündüzde yiyodum tabi o ise bazen geçiştiriyodu yani eşlerimizin yediğinin yarısını yemeliyiz ki kilo almayalım vermek içinse aç kalıcaz:)))))))))))))

ablacım öncelikle seni kocamannnnnnnn tebrik ederimmŞenizŞeniz
çünkü profiline baktım ablamızsın sen bizim.valla helal sana bu azim bu hırs harika inşallah bizde senin gibi oluruz senin yaşına geldiğinde..a.s.
ablam ilk günlerde tabi olcak küçük kaçamaklar ama sonradan olmayacaktır çünkü..tartıdaki güzel rakamlar seni kaçamak yapmamaya da alıştırcak
bak bugünkü pohça kepek ekmek yerine olmuş mesela..
sevgiler ablacım 23 de de yarışımız var ozman dahada motive olcaz hırslancaz..

lmaz: hadi pide yedin et niye yiyosun hadi onu yedin tatlı niye yiyosun o azıcıklar kilo olarak geri dönüyor canım kendini tut istediğini giyeceğini düşün hadi canım bundan sonra kaçırmak yok vereliniortak

daisy 13................. 89/89/65

dais tatlım senide ekliyorum..23 de yarış başlıyor ..ogüne kadar kilonda bir değişklik olursa

23/ün sabahı bildir bize tamammı tatlım..

evet listemiz..yazer hanım ve arda hanım nerelerdesiniz...
yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
sıla 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
pelince<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<66/66/55
meyram======================90/88/60
miyavmiii
sun_shine
luise---------------------------------78--77--65
yancy-------------------------------92--89--65
cimcime21---------------------------53,300 / 46
lookfor
pardon
askperest
katre26
yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
SELMAT.......................................71.9/60
daarkness
kiymet_ay
sadeceask
birefsane
sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
gunicen
zemus
CULDA------------------------------------76/73/58
begumgul --------------------------------77/65/55
bayyz.......................................79.5/78.4/65
CENİFERR LOPEZ...................81./81/65.

kızlar çokk kötüyüm ben başaramıcam galiba mafoldumben dayanamıyorum yaa.. kendime aynada gördükçe aglıyorum moralim bozuluyo gidip bişeyler yiyorum bundan 2 sene önce 20 kilo weren ben 5 kilo fazlalıgımı aylardr veremiyorum ve dahada kilo alıyorum senağlama hala başlayamadım diyete bide akşam yemek yeme alışkanlığı edindim. normalde 6dan sonra bişe yemem ama gece yatmadan acayip midem kazınıyo gidip bişeyler atıştırıyorum biliyorum çok kilo aldırır ama yapamıyorum işte :çok üzgünüm: nezman kendime söz geçirebilcem ben yaa :mymeka:

emziren anneleri merak ediyorum nasıl dayanıyorlar bu diyete??... yani tek gıda alınıyor tamam elma cildi güzelleştirir ama sadece elma kas kaybına yol açmaz mı??

Elma diyeti ben de inanilmaz kabizlik yaptı. Bunu daha önce de paylaşmiştim. Hipotroit hastasiyim zaten vardı problemim iyice çoğaldı. Bu nedenle yarışa elma diyeti ile katilmasak olurmu diye soracaktim. Elma diyeti yarışmanın bir şartımı?

Yazer, Sıla hadi cevap verin bakalim::)))

arkadaşlar dün öğrendiğim bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum.Tuvalete gittiğimizde (küçük için)35 kalori yaktığımızı biliyormusunuz?Bende dün öğrendim ve çok şaşırıdm.Günde kaç defa gittiğimi düşündüm hemen.Bir defada 35 kalori gitmesi ne güzel değilmi?Çok su çip çok çok sık sık tuvalete gitmek istedim hemen.

canım benim çiçek unu dene istersen sende...
süper bişiii :1hug:

canım bende çok atıştırırdım ama 3gündür sadece elma yiyorum ve hiç acıkmıyorum birde benim oğlum var evde mecbur abur cubur oluyor sana söyliyim acıkan karnın değil beynin önce ona söz geçir derim ve zayıfları kıskan hatta şimdilik nefret et :))))))))) canım öğlenleri sebze yemeği ye madem ama akşam sakın dayan biraz

selamm kizlar herkese basarilar dilerim zayiflayanan lari tebrik ederim bayramdan sonra ins bende sizlerle yola cikiyorum yalniz benim bi sorum varmenopoz olan insanlara bi zarari olurmu böyle arkadaslar varsa edindikleri bilgiyi paylasabilirlermi acaba40 kilo vermem lazim yolum uzun bayrami bekliyorum herkese selammmmmmmmmmm

kızlar şimdi dişçiden geldimm.dedim tartılyımm bi kilo daha vermişimm 67 oldumzemuszemusdedim hemen arkadaşlarımla paylaşyım ama daha sadece bi elma yedimmmmafoldumben

Canım benimde eşim oruçta benden 2-3 misli fazla yediği halde 5 kilo verdi. Erkeklerin kas yapısı daha fazla olduğu için çok kolay kilo veriyorlar. Onun için kendinde hata arama.. :1rolleyes:

öğrendiğim başka bir bilgiyide paylaşayım sizinle.hani arada kendimizi tutamayıp kaçırıyoruz ya.bu gibi durumlarda "ammmann nasılsa bozuldu" deyip diyeti bırakmak yerine çok çok su içmemiz lazımmış.çünkü vücudumuza aldığımız fazla kalorilerin yağa çevrilip depolanması 24 saat sürüyormuş.bu 24 saat içinde depolanmasına mahal vermeden çok su içerek metabolizmamızı harekete geçirirsek depolanma gerçekleşmiyormuş.Aslını isterseniz zaten diyeti anlamı budur.kaçamaklara rağmen bırakmamak,devam etmek,pes etmemek.şimdi biraz bisiklete bineceğim.cuma günü tartımı bildicm.2 gün kaldı.

yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
sıla 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
pelince<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<66/66/55
meyram======================90/88/60
miyavmiii
sun_shine
luise---------------------------------78--77--65
yancy-------------------------------92--89--65
cimcime21---------------------------53,300 / 46
lookfor
pardon------------------------------------------71/-/60
askperest
katre26
yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
SELMAT.......................................71.9/60
daarkness
kiymet_ay
sadeceask
birefsane
sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
gunicen
zemus
CULDA------------------------------------76/73/58
begumgul --------------------------------77/65/55
bayyz.......................................79.5/78.4/65
CENıFERR LOPEZ...................81./81/65.

Ben sanırım bayramdan sonra daha sağlıklı yapabileceğim.. şimdi sabahları yürüyemiyorum.. ama bayramdan sonra haftaya inşallah her sabah en az 1.5 saat yürüyeceğim.. kesinlikle başaracağım.. ve istediğim kiloya ineceğim "58" ya da en kötü 60 :lepi:
görüşmek üzere kızlar..
sevgimle kalın..

meraba kızlar şimdi yemek yaptım bizimkiler iftar açtılar yemek yiyorlar bende burdayım kaçamak yok asla dün ufak bi tane yapmıştım ama bugün 2 saat yürüdüm elma dışında hiç bişey yemedim zemuszemus şimdide leslie ile yürüyeyim diyorum kızlar ne dersiniz boş durmaktan iyidir demi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…