meraba kızlar şimdi yemek yaptım bizimkiler iftar açtılar yemek yiyorlar bende burdayım kaçamak yok asla dün ufak bi tane yapmıştım ama bugün 2 saat yürüdüm elma dışında hiç bişey yemedim zemuszemus şimdide leslie ile yürüyeyim diyorum kızlar ne dersiniz boş durmaktan iyidir demi opuyorumnanaktan
seLam tatLışLarımmmmmopuyorumnanaktan
bugun hiç giremedim sabahtan beri sewgiLimLe aLışwerişteydikk..
55 kiLoya inmeden hiç bişey aLmıycam diyodum ama o güzeLim kıyafetLeri görünce dayanamadımmkaydirigubbakcemile2
weee o kadr mutLuymkiiiiiizemuszemus
normLde kotta 33 beden giyerden bugun 28 beden bi kot pantoLon aLdımmmkaydirigubbakcemile2
çok mutLuyummmmmm:sm_cool:
ooo süpersin tatölim yaa bravo al kiz ne olucak ama fazla alma biliyosun daha cok zayiflicaz kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2kızlaaaaaaar nabüüüüünüüüz bakeeeeeem
burda ahkam kesmeyi özlemişim ayol yemeeeyin kaçamak etmeyiiin
kızlar size bi haberim var bu arada
ben bu hafta elma diyetini yapmadım yediklerime dikkat ettim elmadan sıkılmayayım diye bir hafta araydı yani
yediklerimde şöleydi
iftarda genelde çorba salata sebze yemeği..
sahurdada ya çorba ya tost yedim..
bugün iftardan önce tarıldım 700 gramımı vermişim 99.700 düm (bu alttaki cetvelde virgülden sonrası yazmiyde )
velhasılı kelam elma diyetini bırakınca dikkatli olduktan sonra kilo alınmıyo
maşallah deyin nan kaydirigubbakcemile2
kızlar bayrama yaklaştımız bu enfes neşeli şen şakrak günlerde azcık geliom ama napim anam yemek davetiydi bayram alışverişiydi ıvırdı zıvırdı yetişemiyorum ki hayır bende kaça bölinim yani
Ben sanırım bayramdan sonra daha sağlıklı yapabileceğim.. şimdi sabahları yürüyemiyorum.. ama bayramdan sonra haftaya inşallah her sabah en az 1.5 saat yürüyeceğim.. kesinlikle başaracağım.. ve istediğim kiloya ineceğim "58" ya da en kötü 60 :lepi:
görüşmek üzere kızlar..
sevgimle kalın..
seLam tatLışLarımmmmmopuyorumnanaktan
bugun hiç giremedim sabahtan beri sewgiLimLe aLışwerişteydikk..
55 kiLoya inmeden hiç bişey aLmıycam diyodum ama o güzeLim kıyafetLeri görünce dayanamadımmkaydirigubbakcemile2
weee o kadr mutLuymkiiiiiizemuszemus
normLde kotta 33 beden giyerden bugun 28 beden bi kot pantoLon aLdımmm sewgiLim biLe şok oLdukaydirigubbakcemile2
biraz zorLayarak giydim ama 1-2 hafta sonra boL biLe geLcek inanıyorumm
çok mutLuyummmmmm:sm_cool:
Elma diyeti ben de inanilmaz kabizlik yaptı. Bunu daha önce de paylaşmiştim. Hipotroit hastasiyim zaten vardı problemim iyice çoğaldı. Bu nedenle yarışa elma diyeti ile katilmasak olurmu diye soracaktim. Elma diyeti yarışmanın bir şartımı?
Yazer, Sıla hadi cevap verin bakalim::)))
slmlar elmaci fistiklarii
nasilsiniz nasil gidiyo diet?
:hulya:
Selam arkadaslar, bende coktan beri yazamiyorum, özledim sizleri,
bende biraktim elmalari (simdilik tabi 23nde tam gaz devam) kizlar bir gram almadim inanirmisiniz.
Yapamadim diyeti saglik konusu felan dedim simdi elmanin sirasi degil.... :1no2:
Hadi ben öpüyorum sizleriiii..... opuyorumnanaktan
yok inmeden aLmıycam daha
sewgiLim biLe şok oLdu o pantoLon üstümde görünce
kabine girerken boşuna deneme oLmıycak diyodu
bi çıktımm
aşkımmmm süpersinnnnnn dediiiopuyorumnanaktan
nasıL mutLuyum anLatamam yaaaasositososito
kaydirigubbakcemile2kızlaaaaaaar nabüüüüünüüüz bakeeeeeem
burda ahkam kesmeyi özlemişim ayol yemeeeyin kaçamak etmeyiiin
kızlar size bi haberim var bu arada
ben bu hafta elma diyetini yapmadım yediklerime dikkat ettim elmadan sıkılmayayım diye bir hafta araydı yani
yediklerimde şöleydi
iftarda genelde çorba salata sebze yemeği..
sahurdada ya çorba ya tost yedim..
bugün iftardan önce tarıldım 700 gramımı vermişim 99.700 düm (bu alttaki cetvelde virgülden sonrası yazmiyde )
velhasılı kelam elma diyetini bırakınca dikkatli olduktan sonra kilo alınmıyo
maşallah deyin nan kaydirigubbakcemile2
kızlar bayrama yaklaştımız bu enfes neşeli şen şakrak günlerde azcık geliom ama napim anam yemek davetiydi bayram alışverişiydi ıvırdı zıvırdı yetişemiyorum ki hayır bende kaça bölinim yani
askitomm yapmadim daha sporumu dizi seyrediyorum sonra yacam askitoooo
Kızlar aranızda oruc tutan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?