evet canım mesela ben tutuyorumm
yazer,aşkprest saresu ..tutanlar var canımm
hayırdır niye sordun canımm:uhm::uhm:
elma dıyetını orucluyken nasıl yapıyorsunuz pekı canım bahsedermısın bıraz.. CADIARZU
İyiii geceler kızlar yarış hmm heyecan verici ramazanda bu diete devam edemedim ama almadımda normalde kilo alırdım benide listeye eklermisiniz bende varım yani bayramdan sonra :sm_cool::sm_cool:
iyi geceler hatunlar bu akşamda misafirim vardı ve güllaçta yedim ama söz çok su içcem 1 arkadaşımız kaçamak yapsanızda çok su içinki yağa çevirmesin demiş öyle yapcam ama bayram sonrası kimse tutamaz beni arifede dahil hep dışarlardayım artık olmicek 3 gün daha elma olayı yiyemiyomda karnım tok olduğu için neyse öpüldünüz çıtırlar
günaydın kızlar
emziren anneleri merak ediyorum nasıl dayanıyorlar bu diyete??... yani tek gıda alınıyor tamam elma cildi güzelleştirir ama sadece elma kas kaybına yol açmaz mı??
günaydın canımŞeniz.nasıl gidiyor diyet..:jeyyar:.tartıda değişiklik varmı..:uhm:
günaydin elma citirlari
ohhh dün gecede yatim sporumu acayip ter attim sonra sabah kaldim yaptim gine sporumu kahvaltimi yaptim hem tv ye heme buraya bakoorummm:hulya:
offffffffff ben evde yapamıyorum ya bi tembellik çok üşeniyorum ama yürüyüş yapıyorum hergün yarım saat
yok inmeden aLmıycam daha
sewgiLim biLe şok oLdu o pantoLon üstümde görünce
kabine girerken boşuna deneme oLmıycak diyodu
bi çıktımm
aşkımmmm süpersinnnnnn dediiiopuyorumnanaktan
nasıL mutLuyum anLatamam yaaaasositososito
vavvvvvvv ablam süpersin..sporda yaptınmı daha çabuk kurtulacaksın kilolardan..
azimli hatunsunnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım böyle kilo verenleri görüpte kendimde vermiş gibi oluyorumm..
dahada mutlu olcaz canımm.23 eylülden sonra yağları çözecez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?