Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

İyiii geceler kızlar yarış hmm heyecan verici ramazanda bu diete devam edemedim ama almadımda normalde kilo alırdım benide listeye eklermisiniz bende varım yani bayramdan sonra :sm_cool::sm_cool:

iyi geceler hatunlar bu akşamda misafirim vardı ve güllaçta yedim ama söz çok su içcem 1 arkadaşımız kaçamak yapsanızda çok su içinki yağa çevirmesin demiş öyle yapcam ama bayram sonrası kimse tutamaz beni arifede dahil hep dışarlardayım artık olmicek 3 gün daha elma olayı yiyemiyomda karnım tok olduğu için neyse öpüldünüz çıtırlar

elma dıyetını orucluyken nasıl yapıyorsunuz pekı canım bahsedermısın bıraz.. CADIARZU

charm canım.dün gece bu mesajının cevabını vermek istedim ama kkda sayfalar hep eror veriyordu..
şimdi cevaplıyorum tatlım..
bu diyeti ..iftarda 1dilim k.ekmek.1kase istediğimiz çorba.ve domates salata yiyorduk.
sonra saat 10 a kadar 3iri elma 2yeşil çay ve bol su içiyoruz..
sahurda ise.1dilim k.ekmek.1k.kutusu peynir .2-3 zeytin.domates salata.1haşlanmış yumurta..yumurta yemediğimiz gcelerde 1dilim slam yada sosiste olabiliyordu..ve ardından 2tane yine yeşil elma yeşil çay ve su..böyleydi ramazan diyeti..
fakat ramazan diyeti çoğu kişiye öncelikle bana kilo verdirmedi..
bu diyetin normal olanı gündüz yapılanı güzel kilo verdiriyor..

İyiii geceler kızlar yarış hmm heyecan verici ramazanda bu diete devam edemedim ama almadımda normalde kilo alırdım benide listeye eklermisiniz bende varım yani bayramdan sonra :sm_cool::sm_cool:

tamam leloşçum senide yazıyoruz listeye..23 eylül öğleye kadar tatlım kilonu bize yazarsın..

kıymetçim bak şimdi kaçamaklar yapıyon ..hadi affediyoz ama.bayramdan sonra yok kaçamak falan ona göre haaklava:klava:​

kızlar ben kaçar..listeye adını yazdırmak isteyen koopyala yapıştır yapsınn..bugün bende buralarda olamıyacağım çok işlerim var
küçükkızımın okuluna toplantıya gitçem ..gelcem çarşıya çıkcam ..sonra evdeki işlerimi halletçem ..akşamda iftarda olacağım başka yerde..

zaten arda ve yazer arkadaşımız buralarda olur ..onlar yardımcı olurlar..öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın..kaçamak yapmayın...

yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
sıla 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
pelince<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<66/66/55
meyram======================90/88/60
miyavmiii
sun_shine
luise---------------------------------78--77--65
yancy-------------------------------92--89--65
cimcime21---------------------------53,300 / 46
lookfor
pardon------------------------------------------71/-/60
askperest
katre26
yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
SELMAT.......................................71.9/60
daarkness
kiymet_ay
sadeceask
birefsane
sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
gunicen
zemus
CULDA------------------------------------76/73/58
begumgul --------------------------------77/65/55
bayyz.......................................79.5/78.4/65
CENİFERR LOPEZ...................81./81/65.
daisy 13................. 89/89/65
leloş..........................

emziren anneleri merak ediyorum nasıl dayanıyorlar bu diyete??... yani tek gıda alınıyor tamam elma cildi güzelleştirir ama sadece elma kas kaybına yol açmaz mı??

bayanlar cevap veren olmamış?? tekrar soruyorum emziren anneler nasıl yapıyorsunuz bu diyeti sütünüzü etkilemiyor mu???

günaydın canımŞeniz.nasıl gidiyor diyet..:jeyyar:.tartıda değişiklik varmı..:uhm:

1kg değişiklik var canım ama umutluyum şu an az olsada çünkü 2gün oruç tuttum akşam çorba içtim salata yedim ama asla kilo yapıcak bişey yemedim yalnız elma 2kilo yiyemedim bu arada bu elmalar batırcak bizi kilosu 4.5 tan günde 9 tl :)))))))))))))

günaydin elma citirlari
ohhh dün gecede yatim sporumu acayip ter attim sonra sabah kaldim yaptim gine sporumu kahvaltimi yaptim hem tv ye heme buraya bakoorummm:hulya:

offffffffff ben evde yapamıyorum ya bi tembellik çok üşeniyorum ama yürüyüş yapıyorum hergün yarım saat

yap tatlim yap spor cok ii oluyo zayiflamana yardimcii ve sikilasiyosun mesela benim sarklamrm vardi yavas yavas sikilasiyorum vallaa süper tavsiye ederimm sana askitoohihoyyyt

ayyyyy canım inşallah yaparım neyse evi toplıyım yeşil çayımı içip yürüyüşe çıkıyım oğlumu arabasına koyup görüşürüz kızlar kolay gele

slm kizlar birsey soracam bu elma diyetine 23 eylulde baslayip ideal kiloya gelinceye kadar mi yapacagiz bende anemilik var uzun sure zararli olurmuki cunku haplarimida kullanmiyorum kilo yapiyor diye

canim senin adina sevindim insallah bizde duyariz o sozleri cok ozledim zayif halimi

kızlar günaydın sabah uyandığımda regl olmuştum bugün tartıldım ama 4 günün sonunda vere vere 400 gram gitmiş benden mafoldumben neden böyle oluyor ya sporda diyette tam gaz yapıyorum ama bi türlü istediğim gibi veremiyorum :a015:

İNŞALLAHHHHHHHH opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…