kızlar günaydın sabah uyandığımda regl olmuştum bugün tartıldım ama 4 günün sonunda vere vere 400 gram gitmiş benden mafoldumben neden böyle oluyor ya sporda diyette tam gaz yapıyorum ama bi türlü istediğim gibi veremiyorum :a015:
H.amis arkadasımm üzülmee reglin bitene kadarda tartılma ve devam et.. regl döneminde insanın kilo vermesi çok yavaşlıyor bittiktek sonraki haftaa hızlı hızlı vereceksinn emin oll pes etmee tam gaz dvm ben ilk gün tartıldım dahada tartılmıyorum 1 hafta geçsin bakalımm önümüzde bayrammm off yaaa nasıl dayanacağımm o tatlılaraa yemekleree:çok üzgünüm:
bende başlıyorum kızlar 23ünde benide yazın. 57 kiloyum 50 kilo olmak istiyorum.
silamm ben geldim sen gitmisin bebem
bugunde gelmicekmsin
özlerim ben seni yaff
slm kıslar.bende bugün dişçiye gittim 2 gündür elma yiyemiyorum...benimki hiçbişe yememe diyeti oldu yhaaa:gitme::sinifsinif:
rendele ve pişirmeyi dene olmaz mı ?
gecmiş olsun
slm kıslar.bende bugün dişçiye gittim 2 gündür elma yiyemiyorum...benimki hiçbişe yememe diyeti oldu yhaaa:gitme::sinifsinif:
rendele ve pişirmeyi dene olmaz mı ?
gecmiş olsun
saol cnmopuyorumnanaktanbende rendeledim püre gibi bişe oldu onu yiyorummkaydirigubbakcemile2daha doğrusu yemeye çalışıormzemuszemus
oh oh kızlar 1 kilo vermişim kaydirigubbakcemile5
bi kiloda bende gitmis ama pek memnun oldugum söylenemez diyetimin 4üncü günü ve bir kilo ben normal diyetimlede bir haftada bir kilo verebilyiodum zaten hemde yiyerek:S
kızlar ben listeye kilo mu eklemedim şuan 77,700 ama bayramda artabiliro nedenle çarşamba sabahı listeye kilomu eklemeyi düşünüyorum
şuan diyet e devam edenler yarın tartılacak
mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?