Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

H.amis arkadasımm üzülmee reglin bitene kadarda tartılma ve devam et.. regl döneminde insanın kilo vermesi çok yavaşlıyor bittiktek sonraki haftaa hızlı hızlı vereceksinn emin oll pes etmee tam gaz dvm ben ilk gün tartıldım dahada tartılmıyorum 1 hafta geçsin bakalımm önümüzde bayrammm off yaaa nasıl dayanacağımm o tatlılaraa yemekleree:çok üzgünüm:

bayram boyunca vermeye devam edermiyim aldığım kota sığabilirmiyim yaa senağlama

arkadaşlar bayramdan sonra bende başlayacagım bu diiyete çok kafama yattı bbenide eklermisiniz listeye teşekkürler

silamm ben geldim sen gitmisin bebem
bugunde gelmicekmsin
özlerim ben seni yaff

:gitme::gitme::gitme: özlermiş hayırsız :umursamaz: ölüyom ben hastalıktanhiç arayıp sordugun yok tlf ararım acmazsın msj yollarım cvp vermezsin küstüm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:a015::a015::a015:

slm kıslar.bende bugün dişçiye gittim 2 gündür elma yiyemiyorum...benimki hiçbişe yememe diyeti oldu yhaaa:gitme::sinifsinif:

kızlar ben listeye kilo mu eklemedim şuan 77,700 ama bayramda artabilir o nedenle çarşamba sabahı listeye kilomu eklemeyi düşünüyorum
şuan diyet e devam edenler yarın tartılacak
mısınız

selam kızlar 4 günde aç karnına tartılınca 2 kilo vermişim tok kesin 1 kilo çıkar tartılmıyorum o yüzden sabah gene tartılırım memnunum ben süper gidiyor

bi kiloda bende gitmis ama pek memnun oldugum söylenemez diyetimin 4üncü günü ve bir kilo ben normal diyetimlede bir haftada bir kilo verebilyiodum zaten hemde yiyerek:S

bi kiloda bende gitmis ama pek memnun oldugum söylenemez diyetimin 4üncü günü ve bir kilo ben normal diyetimlede bir haftada bir kilo verebilyiodum zaten hemde yiyerek:S

valla elma feci tok yutuyo beni mesela bugün bitmişti ve alamadım onun yerine cacık içtim salata yedim bitek akşama doğru ve açlık hissettim elmayla tıka basa şiş oluyorum ben

kızlar ben listeye kilo mu eklemedim şuan 77,700 ama bayramda artabilir o nedenle çarşamba sabahı listeye kilomu eklemeyi düşünüyorum
şuan diyet e devam edenler yarın tartılacak
mısınız

nasıl ertabilir canım her gittiğin yerde tatlı yeme sakın ayyyy çok yedim tatlı de sakın kafanda başla bu işe ne demek kilo almak sakın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…