ii geceler elma güselleriiiopuyorumnanaktan
selam canlarim iyi geceler nasilsiniz
ARDA ALYA canikom sana iyi yolculuklar diliyorum canim tatilin tadini cikar şakkıdı
bizide unutup kilo alma haaaaaa yerimseniben
kendine iyi bak insallah geldiginde bizide seni zayif halimizle karsilariz demii kaydirigubbakcemile3
nasıl artabilir canım her gittiğin yerde tatlı yeme sakın ayyyy çok yedim tatlı de sakın kafanda başla bu işe ne demek kilo almak sakın tatlım
ins cnm ins ama sunu acikda diyeyim kilo cokda umrumda degil valla tr geliyorum ya yerim valla ama ölcülü bi kac kilo alsamda gelince tam gaz devam zaten sorun yok yani aksitoo:hulya:
leloş cnm beni lisdeye ekleyin dmeisin ama kilonu ideal kilonu yazmamisin askitoo onu da ekle isdersen isminin basina öptüm
arda- alya sen türkiyede ne kadar kalacaksın :) sen geldiğinde biz zayıflamış olacağız dimiiii kaydirigubbakcemile2:dance: ay sevindirik oldum. hoş sen döndüğünde biz daha yarışda olacağız ama olsun belki bir 5 kilo veririz
cnm yazıyım hemen 66 kiloyla başladım 3 günde 2 kilo verdim 64 üm şuan ideal kilom 58
hihoyyyt
eferim kiz sanaa :lepi:alkisalkisalkis
kızz ramazandan önce 2 kilo verediydim ramazandada hiç almadım :sm_cool:
kızlar 15 günde verdim 1 kiloyu sağlıklı bir şekilde sporda yaptım.. öğlen
acıktığımda paso elma yedim.akşam yemeğimi yedim..1 saatde yürüyüş tamamdır..şuan 54
kiloyum delikafadulden
ya ben nası vericem ben de mi yapsam elma diyeti
ya nolur yardımcı olun kızlar yaa
165 boyum 71 kilom üstelik şimdi de hamileyim galiba tabi tam emin değilim test bile yapmak istemiyorum çünkü önce fazlalıklarımı atmam lazımdı napım ben bi akıl verin ilk aylarda diyetten bişiolur mu kine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?