Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Selam arkadaşlar ben bugün kendime yeni bir tartı aldım.Eski tartımm meğersee beni kandırıyormuş akannehir bendee niyee kilo veremiyorum diyip duruyordum.. :smiley-cool:
neysee inşallah bundan sonra bende verdiğim kiloları yazarım sizee nasılsa ramazanı bitirdik.
Bayram ertesi kilolar verilince umarım hepimiz birer manken edası ile etrafda dolaşırız.
Sevgi ile kalınnnn... opuyorumnanaktan

kızlar bu szde yapanlarında haftada 5-5 gidio valla yarışa acaip motive olmuşlar amman bırakmayın ipleri elden ..
kaçgündür yokum bişe demiyorum ahvalinizden de haberim yok amman guzularım aman canlarım ciğerlerim amman herkes tam gaz devam

arkadaşlar günün ilk kilo bildirimini ben yapayım.evet 11. günüm bugün.kaçamaklarımla beraber 2,5 kilo vermiş durumdayım.bence çok iyi.aynen devam ediyorum.lüffen yeni kilo durumumu listeye ekleyin.
bu arada herkeze iyi bayramlar

yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
sıla 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
pelince<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<66/66/55
meyram======================90/88/60
miyavmiii
sun_shine
luise---------------------------------78--77--65
yancy-------------------------------92--89--65
cimcime21---------------------------53,300 / 46
lookfor
pardon------------------------------------------71/-/60
askperest
katre26
yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
SELMAT.......................................71.9/60
daarkness
kiymet_ay
sadeceask
birefsane
sersoy79
melek81
sera81
beşiktaş
burcum24
gunicen
zemus
CULDA------------------------------------76/73/58
begumgul --------------------------------77/65/55
bayyz.......................................79.5/78.4/65
CENİFERR LOPEZ...................81./78,5/65.
daisy 13................. 89/89/65
leloş..........................66/64/58
nice15
Hella...............57/50

canım sana cevap veren oldumu bilmiyorum ama bu yarışmada diyete harfiyen uyulacak sadece kendi aramızda değil başka bir siteylede yarışıyoruz yüzümüz kara çıkmasın
kabızlık içinde ;
canım debridat al kabızlık ve ishali düzenleyen bir ilaç
bağırsak çalışmasını düzenliyor eczanene sor al ben bi ara 10 gün çıkamamıştım düşün debridat beni kurtardı hatta seyahata çıktığımda yanımdan eksik etmem hava değişiminden dolayı ya isal ya kabız olursun ya onu düzenliyo reçetesiz de satılıyor ayrıca ..
umarım faydalı olurum

Son düzenleme:

desene diyete aynı noktadan başlamışız bende dün dijital baskül aldım gram bile atlamak istemiyorum . ama benim evdeki de aynı kiloyu gösteriyo yaklaşık 78immirmirmirmir

Gunaydin kizlarr
kilo verenleri tebrik ediyorumm
darisi basimizaa
bayramda bende yarisa katilmak istiorum ama uzun sureli yapmak istemiorum
bi haftaligina olabiliosa yazabilirsiniz benide
bebegim var halsiz dusmekten korkuorum :S
opuorum hepinizii

slm sekerler... kac haftadir takip ediyorum sizleri..

bu hafta bende yaptim elma diyetini ama arada kacamaklarda oldu tabiki. 2 kilo verdim..:lepi: cok mutluyum. 58 kilodan 56 kiloya düstüm ama hedefim 50. benide yaziverin kardeslerim listeye.. 23 eylülden itibaren tam gaz devam. öpüyorum hepinizi

cnm kilon ne güzelmiş ya 56 bnm hedefimm:kedi:2 kilo vermişsin tebrikler cnmhoşgeldin aramızaa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…