bayramda herkesin elini öpüp haşlık alıcam ve parayı elmaya yatıracam..:jeyyar:
canım sana cevap veren oldumu bilmiyorum ama bu yarışmada diyete harfiyen uyulacak sadece kendi aramızda değil başka bir siteylede yarışıyoruz yüzümüz kara çıkmasınElma diyeti ben de inanilmaz kabizlik yaptı. Bunu daha önce de paylaşmiştim. Hipotroit hastasiyim zaten vardı problemim iyice çoğaldı. Bu nedenle yarışa elma diyeti ile katilmasak olurmu diye soracaktim. Elma diyeti yarışmanın bir şartımı?
Yazer, Sıla hadi cevap verin bakalim::)))
Selam arkadaşlar ben bugün kendime yeni bir tartı aldım.Eski tartımm meğersee beni kandırıyormuş akannehir bendee niyee kilo veremiyorum diyip duruyordum.. :smiley-cool:
neysee inşallah bundan sonra bende verdiğim kiloları yazarım sizee nasılsa ramazanı bitirdik.
Bayram ertesi kilolar verilince umarım hepimiz birer manken edası ile etrafda dolaşırız.
Sevgi ile kalınnnn... opuyorumnanaktan
kızlar günaydın ben de tartıldım kaçamaklarla beraber 87 yim 2 kilo vermişim. elma yemeye devam
günaaaaydın ciciiiiim opuyorumnanaktanGÜNAYDIN ELMA ŞEKERLERİİİopuyorumnanaktan
günaaaaydın ciciiiiim opuyorumnanaktan
slm sekerler... kac haftadir takip ediyorum sizleri..
bu hafta bende yaptim elma diyetini ama arada kacamaklarda oldu tabiki. 2 kilo verdim..:lepi: cok mutluyum. 58 kilodan 56 kiloya düstüm ama hedefim 50. benide yaziverin kardeslerim listeye.. 23 eylülden itibaren tam gaz devam. öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?