cnm kilon ne güzelmiş ya 56 bnm hedefimm:kedi:2 kilo vermişsin tebrikler cnmhoşgeldin aramızaa:1hug:
hosbulduk canim sagol.. benim boyum 1.58 o yüzden ideal kilom 50. her hafta 2 kilo versem ne güzel olur hem ben cok spor yapiyorum baya ise yariyo.opuyorumnanaktan
merhaba arkadaslar
ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim
ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti
1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi
ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim
sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine
ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar
gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc
bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:
merhaba kızlar nasıl gidyor diyetiniz...
günlük ne kadar yeniyor kızlar diyetin nasıl yapıldığı ile bilgi veririmisiniz..
cnm geçmiş sayfalarda var ama tekrar edim birinci gün 1 kg yeşil elma ekşi olacak ama 2 saate bir yenecek,3 bardak yeşilçay ve max. 3 lt su.2.gün elmayı 1.5 kgye çıkar,3.gün 2 kg ye.sonra tekrar 1kg 1.5 kg ve 2 kg böle devam ediyor yanında birazda spor yap cnm eminim faydasını göreceksinnkaydirigubbakcemile2kolay gelsinopuyorumnanaktan
Yazeeerr şekeriiimm biz 23 ünde tartılıp kaydedicez canım siz niye erkenden yazıyorsunuz? Daha 5 gün var, hiç oynama olmazmı ki onu düşündüm.
Herkese başarılar dilerim kızlaarr.. sengözlerimebaksanab
evet cnm boyuna göre 50 iyi bnmde boy 1.65 her hafta böle gidersen 4 kilo bile verirsin cnm spor gerçekten işe yarıokaydirigubbakcemile2zemuszemusneler yapıosun
sositososito
ben sabah 20 dakika taebo yapiyorum 15 dakika pilates yapiyorum ve sonra yarim saat yürüyorum. isten cikinca yani aksam saat altida tekrar yarim saat yürüyorum salatami yiyorum ve sonra tekrar yaklasik yarim saat taebo yapiyorum. ise yariyo vücudum cok sikilasti.süprizzzzz
canım hazırlık yapıyoruz herkes o günde yeniliycek kilolarını herkes ne alemde bilelim dedik sizi kontrol ettimde 34 sayfa yazmışsınız ayol burda günde 10 sayfa uçup gidiyor..
kaptan şenlendir sayfanızı kaydirigubbakcemile3
evet bugün 5inci günüm ve tartildim az önce 71.900 'le elma diyetine baslamisdim pazartesi arada biraz kacamaklarim oldu hic spor yapmadim bu hafta ve 70.600
1.300 vermisim:sinifsinif:bakalim yarin ve pazarda devam edicem pazar günü tekrar yazarim bir degisilik olursazemuszemus kilo veren herkezi tebrik ediyorum zemuszemus
arkadasim bende 1 hafta diyet yapip 1 kilo yada 800 gr verince pat diye birakiyorum 1 haftada verdigimi 1 gunde aliyorum doktora sormustum yavas yavas verilen kilolar yagdan demisti ama benim yaglar balon gibi sanirsam azicik ici doldumu geri geliyor ama artik birakmayacam eli masali yazercim var anam ben ondan korkuma veririm kiloyu bozarsak yandik rakiplerde var savas alanini birakip gitmek turklere yakismaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?