Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hosbulduk canim sagol.. benim boyum 1.58 o yüzden ideal kilom 50. her hafta 2 kilo versem ne güzel olur hem ben cok spor yapiyorum baya ise yariyo.opuyorumnanaktan

evet cnm boyuna göre 50 iyi bnmde boy 1.65 her hafta böle gidersen 4 kilo bile verirsin cnm spor gerçekten işe yarıokaydirigubbakcemile2zemuszemusneler yapıosun
sositososito

arkadaşlar kabızlık çeken çoğu arkadaşa beşiktaşcım sende dinle önerimi söyleyeyim..
günlük sporunuzu yapmanız lazım kızlar ağır sporlarda yapın demiyorum şu lesliyle spor yapın 45 dakkanızı alır dizi izlerken oturun 100 mekik çekin hiç yatış pozisyondan kalkmadan ayaklarınızı göbeklerinize doğru çekin bırakın vücut bi hareket görsün kızlar bu aktivite kabızlığı önler bunları hiç yapamıyorsanız 15 dakika durduğunuz yerde yürüme hareketi yapın (olduğunuz yerde marş marş derlerdi okulda o hareket yani )

kızlar kabızlık için diğer öneriler
*sabah aç karnına 3 kayısı ve bir bardak ılık su için
* bitki çayları var kabızlık için bi yerden alıntıladım

Pırasa erik kiraz üzüm zeytinyağı ve şalgam kabızlığa iyi gelir.
Bakımlıyız.Com - Kabızlığa hangi bitkiler iyi gelir ?
Elma yemeklerden önce yenilince kabızlığı giderir.

Erik'in kurutulmuşu kabızlığa karşı iyi bir ilaçtır. Erikleri akşamdan ıslatıp sabah aç karnına yemek üzerine de suyunu içmek yararlı olur.

Fesleğen tohumları kaynatılarak içilirse kabızlığa iyi gelir. Frenk üzümü yapraklarından yapılan çay kabızlığa iyi gelir.

Gül yapraklarının dip kısmı kesilmeden reçel yapılırsa kabızlığa iyi gelir.

Ispanak hazmı kolaylaştırır kabızlığı önler.

Keten bağırsak cidarına etki ederek sindirimi hızlandırır. Bu nedenle son derece etkili ve sağlıklı bir müshil ilacıdır. Vücutta herhangi bir tahribat yapmadan kabızlığı önler.

Taze incir kabızlığı giderir. Kuru incirler akşamdan suya konup yumuşatılarak sabahleyin aç karnına yenirse bağırsakların faaliyetini arttırır.

kızlar ayrıca ekmek yemezsekde kabızlık yapar misal sabah kahvaltıda tost yapmıcam yemicem diyen arkadaşlar amman ekmeğinizi (kepekli) tüketin
hatta kabızlık çeken arkadaşlar öğlen ve akşamlarıda bir dilim kepekli ekmeklerini yesinler ...

amma benim en çok tavsiyem spordur kızlar sporunuzu yapın veeeeee kabızlığa nasıl çözüm olduğunu görünüz
yanaklardan öptüm kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar nasıl gidyor diyetiniz...

günlük ne kadar yeniyor kızlar diyetin nasıl yapıldığı ile bilgi veririmisiniz..

süperrrrrrrrrr yaaaaaaaaa

şaştım kaldı doğrusu..

merhaba kızlar nasıl gidyor diyetiniz...

günlük ne kadar yeniyor kızlar diyetin nasıl yapıldığı ile bilgi veririmisiniz..

cnm geçmiş sayfalarda var ama tekrar edim birinci gün 1 kg yeşil elma ekşi olacak ama 2 saate bir yenecek,3 bardak yeşilçay ve max. 3 lt su.2.gün elmayı 1.5 kgye çıkar,3.gün 2 kg ye.sonra tekrar 1kg 1.5 kg ve 2 kg böle devam ediyor yanında birazda spor yap cnm eminim faydasını göreceksinnkaydirigubbakcemile2kolay gelsinopuyorumnanaktan

Egzersizleri ihmal etmeyin
Egzersizlerinizi sabah kahvaltısından önce yaparsanız gece boyu harcayamadığınız enerji açığını kapatacak ve depolandığınız yağı eriteceksiniz. Akşam yemeği sonrası yapacağınız egzersiz ise bütün gün boyunca biriktirdiğiniz şekeri eritecek. Hatta uyuduğunuz sırada da vücuttaki yağ depolarından yakmaya başlayacak.

ıp atlayın
Bacaklar, kasların en çok biriktiği yerdir. Onları güçlendirmek, kalorileri daha iyi yakabilmek ve metabolizmayı hızlandırmak anlamına gelecektir. Kalça kaslarınızı güçlendirecek egzersiz yapmak da yararınıza. Hiçbir şey yapamıyorsanız, günde en az 15 dakika ip atlayın. Böylelikle 100 kaloriden fazlasını harcayacaksınız!

Tüm bunları kendinizi sıkmadan yapın. Unutmayın uzmanlar haftada bir kilo ve 6 haftada bir beden incelmenin ideal olduğunu söylüyor.

canım teşekkür ederimmmm

Yazeeerr şekeriiimm biz 23 ünde tartılıp kaydedicez canım siz niye erkenden yazıyorsunuz? Daha 5 gün var, hiç oynama olmazmı ki onu düşündüm.

Herkese başarılar dilerim kızlaarr.. sengözlerimebaksanab

canım hazırlık yapıyoruz herkes o günde yeniliycek kilolarını herkes ne alemde bilelim dedik sizi kontrol ettimde 34 sayfa yazmışsınız ayol burda günde 10 sayfa uçup gidiyor..
kaptan şenlendir sayfanızı kaydirigubbakcemile3

evet cnm boyuna göre 50 iyi bnmde boy 1.65 her hafta böle gidersen 4 kilo bile verirsin cnm spor gerçekten işe yarıokaydirigubbakcemile2zemuszemusneler yapıosun
sositososito

ben sabah 20 dakika taebo yapiyorum 15 dakika pilates yapiyorum ve sonra yarim saat yürüyorum. isten cikinca yani aksam saat altida tekrar yarim saat yürüyorum salatami yiyorum ve sonra tekrar yaklasik yarim saat taebo yapiyorum. ise yariyo vücudum cok sikilasti.süprizzzzz

ooo süpersin cnm

Şimdi henüz oruç bitmedi, diyeti uygulayan yok gibi birşey, mesaj sayısı az olabilir. Benim takımımdan beklediğim şey haftalık kilo bildiriminde çok iyi sonuçlar almak. sositososito Onun için fazla yazılıp yazılmaması sorun değil şikiriimm. şakkıdı

Hadi üptüüümm.. opuyorumnanaktan:asigim:

evet bugün 5inci günüm ve tartildim az önce 71.900 'le elma diyetine baslamisdim pazartesi arada biraz kacamaklarim oldu hic spor yapmadim bu hafta ve 70.600
1.300 vermisim:sinifsinif:bakalim yarin ve pazarda devam edicem pazar günü tekrar yazarim bir degisilik olursazemuszemus kilo veren herkezi tebrik ediyorum zemuszemus

arkadasim bende 1 hafta diyet yapip 1 kilo yada 800 gr verince pat diye birakiyorum 1 haftada verdigimi 1 gunde aliyorum doktora sormustum yavas yavas verilen kilolar yagdan demisti ama benim yaglar balon gibi sanirsam azicik ici doldumu geri geliyor ama artik birakmayacam eli masali yazercim var anam ben ondan korkuma veririm kiloyu bozarsak yandik rakiplerde var savas alanini birakip gitmek turklere yakismaz

canim ben 6 aydir diyetle her hafta bir kilo vererek toplam 26 kilo verdim:kedi: yani asla 1 kiloyu kücümsemiyorum ama son bir aydir kilo vermem durdugu icin vücudumu soklama amacli elma diyetine baslamisdim ve en az 3kilo veririm diye umut ediyodum ama saglik olsun ins 23 eylülde hepimiz istedigimiz kadar kilo verip yarisi kazanicazzemuszemus

ya sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Günlerdir pantolonlarım bol gelmeye başladı diye seviniyordum. Hani kilo vermek istiyorum diye bana mı öyle geliyor dedim, yaz başında beli sıktığı için giyemediğim bir pantolonumu eneim. Gün boyuda onunlaydım ve çok rahattım. Bu gazla tartıya çıktım bu gün sadece 1 kilo vermişim :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…