Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

lmaz:mafoldumben
cnm verirsin bence sıkı yap sporla beraber hiç üzülme şeker.verecez kilolarıııııııkaydirigubbakcemile5zemuszemus

saol canım o zaman benıde yazın ıkı gündür evdeyım cok canım sıkkın sureklı cıkolata yedım durdum bende elma dıyetıne baslıyorum yarından ıtıbaren her gun yazıcam buraya :)9
her gun yuruyus yapıcam kızlar bende ıncecıkk olmak ıstıyorum((
ama benım sğpor yapmaya pek vakdım olmuyor ancak ısden cıkdıkdan sonra yuruyus yapabılırım oda olur dımı :)
ben hazır yesıl cay aldım lımonlu bırde yesıl elma bulmak zor normal elma yesekde zayıflarmıyız hıc bozmadan devam kızlarr ne gusel böyle hep beraber olunca ınsan ınanıo ben her pzt baslar her carsamba bozardım((

besıktass supersın o kadar ıyı geldınız kıkızlarrrr cok soalun.
sımdı sabahları kepeklı tost
ıkı saatte bır elma bol bol su yesıl cay ..
yesıl elma yerıne tatlı elma yesek olur mu bırde arada lıgt yada zero kola ıcsek olurmu:))
bırde kac kg verılıo tahmınnen :)
ya gaza geldım kızlar hep beraber olunca bu ıs daha ıyı oluo sanırım kımseyede rejımdeyım demıcem:)))
bır sız bılceksınız:))

bozmucaz cnm kaçamak yapsan bile yapmaa amaaaklava:bırakmak yokk devammm.bende çok spor yapmıorm ama biraz yürüyüş evde normal çay getir kahve getir onu yap bunu yap falankaydirigubbakcemile3insan yoruluo bu dietle 5 günde 3 kg verdim.bu takımdaki arkadaşların büyük etkisi var.birbirimize moral veriorzz.sende işten çıkışta yürü şekerimm.yeşil çay iç.içmek istersen ben sirkeli su falanda içiormmm.kendine inan yeter.BAŞARACAZZkaydirigubbakcemile5

besıktasss supersınnn ..
evt yarın sabah baslıoz ama galıba kızlar ıkı gruba ayrılmıssınız bende ır gruba katılmak ıstıyorum..
bu yarısda bende varım...kaydirigubbakcemile3

Yazer aç bi topik canım sende yarışacak arkadaşlar orda buluşsun en iyisi bu olacak sanırım.Burda kalmak isteyen kalsın yarışmak ve seni kaptan görmek isteyenlerde oraya gelsin.Olsun bitsin Kokoca kk bi topikte sen aç.Polimikler bitsin.

Son düzenleme:

Yazer aç bi topik canım sende yarışacak arkadaşlar orda buluşsun en iyisi bu olacak sanırım

Hay ağzın bal yesin kııızz.. Bende bunu dedim ama kızlar olmaz demişti.. Topik başlığı elma diyeti olmasın da sz kk yarışı olsun mesela. kaydirigubbakcemile2

yahu bende şaşaırdım nerde yarışıoruzzz:gitme:noldu bizee.eylülcüm seni listeye yazıcam ama şimdi kaç kilosun hedefin nee şekerim

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yazercim daima yanındayım
sexybebek deki deneyim sendeki motive etme başarısı birde bunlar yan yana olsa çok güzel olacak biz yarış kararını senle aldık sen bizim sz deki temsilcimizsin hihoyyyt sexybebek de bize deneyimlerini aktaracak sz yerle bir olacak hadi sexybebek bir özür mayetinde seni uzlaşmaya bekliyoruz
bende siyah olmasada lacivert takım ile yayın sunmuş gibi hissettim be kendimi sırnaşık şey

1)sila 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
2. yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
3.pelince<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<66/66/55
4.meyram======================90/88/60
5.miyavmiii ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 78 / - / 55
6.sun_shine_______________________69/68/53
7.luise---------------------------------78--77--65
8.yancy-------------------------------92--89--65
9.cimcime21---------------------------53,300 / 46
10.lookfor
11.pardon------------------------------------------71/-/60
12.askperest>>>>>>>>>>>>>>>>>>>81/78/55
13.katre26
14.yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
15.SELMAT.......................................71 .9/60
16.daarkness.....................................6 1/54
17.kiymet_ay
18.sadeceask
19.birefsane
20.sersoy79
21.melek81
22.sera81
23.besiktas...................................70/67/58
24.burcum24
25.gunicen
26.zemus
27.CULDA------------------------------------76/73/58
28.begumgul --------------------------------77/65/55
29.bayyz.......................................79. 5/78.4/65
30.CENIFERR LOPEZ...................81./78,5/65.
31.daisy 13................. 89/89/65
32.lelos..........................66/64/58
33.nice15
34.Hella...............57/50
35.persembe.................................70/69/60
36.sanmur06.....................58/56/50
37.adanur.........................103/97/60
38.melzeyit......................78/?/65[/QUOTE]
39.eylüll81.......................85/85/70
cnm boyunda ne güzelmiş zayıflayınca filinta gibi olacaksınnnzemuszemus

kızlar ınanamıyorum supersınız ne kadar zayıflamıssınız gercekden :)))
hergun payşlasıcam bundan sonraa...
buarada besıktas sen super motıve edıyorsun :))

kızlar ınanamıyorum supersınız ne kadar zayıflamıssınız gercekden :)))
hergun payşlasıcam bundan sonraa...
buarada besıktas sen super motıve edıyorsun :))

tatlım burda beni de çook ii motive ediolar.bende bişeler yapmaya çalışıormm.bundan sonra beraberzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

mantıklı yerimseniben ama biz burada da uzlaşma içinde yarışabiliriz dimiiiiiiiiii-tatlicadiarzu-

Canım, ben kaptanı Yazer olan bir yarışma istiyorum ve sz kaptanı benim. Takımımı kurdum 2 gün kala karşıma başkası çıkıp yarışımıza sahip çıkamaz.

Başka topik açılsın orada yarışalım bizde, Yazer gibi takım kaptanı dürüst bir arkadaşımla karşılıklı yarışmaktan onur duyarım ve siz arkadaşlarımla tabii. Şeniz kaydirigubbakcemile5

Valla ben çokta konuşmakta istemiyorum seksiyle bu durumlar olmadan öncede bir muhabbet ortamımız vardı.Şimdi şu durumda kaptanlık falan hepsi hikaye ama yarışma organizasyonuda yazere ait seksi yokken oluşmuş bir durum bu.Burda seksinin destek verip yarış kaptanı olarak yazeri tanıması gerekiyor.Kaldıki her ne sebeple olursa olsun bir incinmişlik yaşamamıza sebep oldu.Ve kendini bir miktar geri planda tutması gerekiyor.Birde şu var ben şimdi nasıl inanıcam seksinin bu kadar zamanda bu kiloyu verdiğine bize yazdıklarını deneyip tecrübe ettiğine yazdıkları her diyetle uğraşanın bildikleri aslında sabah aç karnına limonlu su iç sonra açken spor yap yağların yansın.Bunları biliyoruz bunları söyleyen ağız motive edici ağız olmalı.Bu imajı malesef kaybetti seksi.Lütfen luzumsuz polimiklere girmeyelim.Buda hoş olmuyor ve kk yönetimi topiği kapatabilir

doğru diyorsun konuyu başkası başlatmış olabilir ama sz--kk yarışmasına biz yazer le başladık ve onla devam etmek istiyoruz ama olayı sexybebek i de kırmadan halletmeliyiz ( hoş o bizi çok kırdı veya şaşırttı oda ayrı mesele de hiç o konuya girmeyeceğim )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…