ben 85 kglıyım:kedi: ve ekımın ıkıncı haftasına kadar 6 kg vermem lazım en az 2 haftada yani ((8
yaaa arkadaslar beni duyan kımse yokmu:sm_confused:
cnm verirsin bence sıkı yap sporla beraber hiç üzülme şeker.verecez kilolarıııııııkaydirigubbakcemile5zemuszemus
lmaz:mafoldumben
saol canım o zaman benıde yazın ıkı gündür evdeyım cok canım sıkkın sureklı cıkolata yedım durdum bende elma dıyetıne baslıyorum yarından ıtıbaren her gun yazıcam buraya :)9
her gun yuruyus yapıcam kızlar bende ıncecıkk olmak ıstıyorum((
ama benım sğpor yapmaya pek vakdım olmuyor ancak ısden cıkdıkdan sonra yuruyus yapabılırım oda olur dımı :)
ben hazır yesıl cay aldım lımonlu bırde yesıl elma bulmak zor normal elma yesekde zayıflarmıyız hıc bozmadan devam kızlarr ne gusel böyle hep beraber olunca ınsan ınanıo ben her pzt baslar her carsamba bozardım((
besıktass supersın o kadar ıyı geldınız kıkızlarrrr cok soalun.
sımdı sabahları kepeklı tost
ıkı saatte bır elma bol bol su yesıl cay ..
yesıl elma yerıne tatlı elma yesek olur mu bırde arada lıgt yada zero kola ıcsek olurmu:))
bırde kac kg verılıo tahmınnen :)
ya gaza geldım kızlar hep beraber olunca bu ıs daha ıyı oluo sanırım kımseyede rejımdeyım demıcem:)))
bır sız bılceksınız:))[/QUOTE
ya tatlım bende ekşi yeşil elma bulamıorm.aldığım elmalar yeşil ama tatlımsı onlardan yiyorum yinede kilo verdim.bende kimseye dietteyim demiormopuyorumnanaktan
Yazer aç bi topik canım sende yarışacak arkadaşlar orda buluşsun en iyisi bu olacak sanırım
kaptanlık umrumda değil açıkcası kaptan olmasam bile ben diyeceğimi yine derim ama insanların bazı prensipleri ve kuralları vardır güven sarsan insanların güvenlerini yeniden kazanmalarını isterler..
sanırım bunu yaşıyoruz burada .. burnu kaf dağında unutulmuş bir bünyenin açıklamarı demekki arkadaşlara yeterli gelmiyor bunu burda çözmek lazım ....
bu yarışmayı ilk başlattığımda burda kaptan olmak bile yoktu aklımda
tekniyetim daha çok motive olmaktı..
kilo en belalı dert .. heleki benim gibi 100 kiloysan. kilosu 80 olan içinde öyle tabi..
ben hergün bu yarışı nasıl daha zevkli hale getiririm diye düşünüyorum ..
evde elmanın çiğ halini bozmadan tarifler yapıyorum hergün elma yiycez. bunu keyifle hale getirelim diye ..
kaptan olmasam bunu yapmıcam mı ? yapıcam tabiki ..
günlük tutalım dedim ne yediğimizi bilelim diye ..
.....................................
eğer gruptan birileri çıkıyorsa onların inançlarını ve kurallarını sorgulayamazsınız.. ama destek olabilirsiniz ..
sexy iyi güzel 53 oldum diyorsun msnden arkadaşlarada fotomu gösterdim diyorsun .. (hala inanmayanlar var buna rağmen benimse umrumda değil resimlerin sılaya ve ardaya inanıyorum en başta kendimde verdim bu diyetle ve hatta bıraktıktan sonrada almadım)
ille yüzünü göstermek zorunda değilsin arkadaşım bence yüzünü kapat ve kendini akla ama kendi kararın tabi .. sen şimdi yine kimseyi ilgilendirmez diyebilirsin.. Amenna
sadece grubumu dağıtma alttarafı yarışma onların sebepleri haklı onlara saygı duymanı ehemmiyetnen rica ederim ..
bu arada üzerimde siyah takım elbise varmışta kalın çerçeveli gözlüklerimnen yayın sunmuşum gibi hissettim amma ciddi konuştum haa
kızlar sonuç ne olursa olsun bir kişi için değil genel için hareket edin sizde ..
bu arada birşey daha herşey belli kurallar kafaya göre değişmesin işte orda devreye girer ve kızarım haaalmaz:
kızlar übtüm yanaklardan kavga yok cıssss kavga etmeden gidin bi 20 mekik çekin gelin emi kaydirigubbakcemile2
yahu bende şaşaırdım nerde yarışıoruzzz:gitme:noldu bizee.eylülcüm seni listeye yazıcam ama şimdi kaç kilosun hedefin nee şekerim
Hay ağzın bal yesin kııızz.. Bende bunu dedim ama kızlar olmaz demişti.. Topik başlığı elma diyeti olmasın da sz kk yarışı olsun mesela. kaydirigubbakcemile2
kızlar ınanamıyorum supersınız ne kadar zayıflamıssınız gercekden :)))
hergun payşlasıcam bundan sonraa...
buarada besıktas sen super motıve edıyorsun :))
mantıklı yerimseniben ama biz burada da uzlaşma içinde yarışabiliriz dimiiiiiiiiii-tatlicadiarzu-
Canım, ben kaptanı Yazer olan bir yarışma istiyorum ve sz kaptanı benim. Takımımı kurdum 2 gün kala karşıma başkası çıkıp yarışımıza sahip çıkamaz.
Başka topik açılsın orada yarışalım bizde, Yazer gibi takım kaptanı dürüst bir arkadaşımla karşılıklı yarışmaktan onur duyarım ve siz arkadaşlarımla tabii. Şeniz kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?