kızlar merhabalar ilk önce hepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum regl olmam sebebiyle girmiyordum topiğe ama kilom aynı şu an hiç almadım herhalde regl olayı bitince gerçek kilomu görecem çünkü aşırı derecede şişlik var diyet devam yanibende annemde bi korseye benze iki tane şey verdi bana hani biz hep düşük bel kot giyiyoruz ya izi oluyor belimizde onu engellesin diye hemde sürekli giyince karnımızı şekle sokarmış valla eskiler bilir böyle işleri bende sizle paylaşayım dedim. zemuszemus
AYRICA KIZLAR SEXYBEBEĞİN BU KONUYU AÇIP DİYETİ BİZLE PAYLAŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR ETMİŞ ONUNLA İLGİLİ ÇIKAN ELEŞTİRİ YAZILARINA KARŞI ÇIKIP ONU HALEN SEVİP İNANDIĞIMI SÖYLEMİŞTİM(HER NE KADAR GÜVENİM SARSILMIŞ OLSADA ) SEXYBEBEĞİ SAVUNMUŞTUM HER KUL HATA YAPAR YANLIŞ YAPAR DİYE AMA ŞİMDİ GELİP Bİ ANDA BÖYLE YİNE ESKİSİ GİBİ KONUŞMAYA YAZMAYA BAŞLAYINCA AÇIKÇASI GÜVENİM SARSILMIŞTI HİÇ KALMADI ÇÜNKÜ ZAYIFLADI YADA ZAYIFLAMADI KENDİSİ VE ALLAHTAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ. :uhm: AMA SOMUT KANITLAR SUNUP HERŞEYİ ORTAYA KOYMALI.... a.s a.s.
YARIŞMA KONUSUNA GELİNCE DE YAZER VE SARESU ARKADAŞIMIZIN ORTAKLAŞA ORGANİZE ETTİĞİ Bİ PROJE BU VE YAZER K.K EKİBİNİN ZATEN İLK VE TEK KAPTANIYDI YANİ SEXYBEBEĞİN; SEXYBEBEK KAPTAN GERİ DÖNDÜ DİYEREK TAKIMIN BAŞINA GEÇMESİ SAÇMA BİŞEY YANİ SEXY YİNE BIRAKTIĞI EKİBİN KAPTANI OLABİLİR AMA BU TAKIMIN KAPTANI YAZER BANA GÖREDE YANİ BU FİKRİ SAVUNAN ARKADAŞLARIN TARAFINDAYIM BENDEalkisalkisalkis
NOT BAREMİ: HER SORU 10 PUANDIR kaydirigubbakcemile3
şaka şaka opuyorumnanaktan
KIZLAR NOTUM ŞU : ben zaten ayın 23 ünde okul için gidiyorum yoksa kalıp bu yarışta bende varım demek isterdim ama gitmek zorundayım bu yazıyı yazmakta ki amacım sadece nacizane fikirlerimi paylaşmaktı yazer arkadaşımla hiç konuşma fırsatım olmadı ona da diğer tüm arkadaşlara da sevgilerimi yolluyorum bugün bayram dı kızlar dargın olmayalım kimseyle a.s.
ARKADAŞLAR HEPİNİZ İNŞALLAH İDEAL KİLONUZA KAVUŞURSUNUZ opuyorumnanaktan
o zaman hoşgeldin aramıza datlım sen bilmezsin biz bazı olayları tatlıya bağlıcaz sen kafanı karıştırma aynen devam
zahmet olacak amaİyi geceler ben tattinik yapmaya gidiyorum.Rüyamdada turna görecekmişim:ecrin_bebek:
Hamişciğim sanada yeni eğitim öğretim yılı bol başarılar canımcım.
Shqiptare hoşgeldin karalıysan buyur sende canım.
kızlar yarın baslayalım ben yarın baslıycam nıye beklıyoruz kı 23 unu????
kızlar yarın baslayalım ben yarın baslıycam nıye beklıyoruz kı 23 unu????
hamiş düşüncelerin düşüncelerimin tercümanı gibi olmuş kız seni çıkar beni ekle sonucu ikiye bölsen bile içimden geçenler bunlardı ..
okulda fesfut mesfut yeme alırım anahtarını sonra
yanında elma felan ye yap işte bişeylerdu bakalım herşey güzel olacak olmazsada bi şekilde olduracaz ihiiii
:1hug:
kızlar iyi geceler çıkıyorum şimdilik öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
kizlar ben burdayim isteyen baska topik acar o sizin bileceniz birsey ama ben burdayim isteyen kalir isteyen kalmaz zaten amacim sz yaris falan degil bunuda bilin burda her hafta cuma gunu tartiliyorduk o amaclan dedim yoksa yaris falan seyimde degil
ozaman yazar yeni topik ac kim yarismak istiyorsa alirsin canim bukadar bende geri cumaya alacam kizlari tartiya kim burda kalirsa
konu kapandi ok benimlen kalanlar bana yazarlar bende ona gore liste yaparim ama iki liste ayni topikde olmaz arap saci olur onun icin kizlar karar siz verin kim kimde kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?