Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hamiş düşüncelerin düşüncelerimin tercümanı gibi olmuş kız seni çıkar beni ekle sonucu ikiye bölsen bile içimden geçenler bunlardı ..
okulda fesfut mesfut yeme alırım anahtarını sonra
yanında elma felan ye yap işte bişeyler du bakalım herşey güzel olacak olmazsada bi şekilde olduracaz ihiiii
:1hug:

İyi geceler ben tattinik yapmaya gidiyorum.Rüyamdada turna görecekmişim:ecrin_bebek:
zahmet olacak ama
ay insan sevgilisine söylemiyo ben mürettabatıma söylüyom hangi kaptan uyuda rüyanda turna gör diyo :1rolleyes:
kaydirigubbakcemile3

kızlar yarın baslayalım ben yarın baslıycam nıye beklıyoruz kı 23 unu????

canım sen başla yarın sanki kolundan tutuyoz yavrum bende yarın hafif hafif başlıcam
ama bayram bitsin herkesin bi bahanesi ortadan kalksın diye böyle yaptık kalablık ailelere mensup arkadaşlar var aramızda geleni gideni olur elmasını yiyemez o yüzden tamgaz 23 eylülde başlıyoruz kaydirigubbakcemile2
ama sen ben yapabiliom dersen başla 23 ünde kilo bildirimini güncelle emi guzum :1hug:

yemem bacım yemem gittim orda ne biçim kilo aldım ama artık daha dikkat ederim yurtta arkadaşlarla yürüyyüşe filan da gidecem girerim yinede ara sıra topiğe olmadı size özelden mesaj bırakırım sana burcuma sılama arda ya opuyorumnanaktan

bgun son kez bu kılo ıle uyuyorum karralıyım bozmıcammm hepımız fıstıkkk gıbı olucaz kızlarr :)))ıyıkı varsınız......

23 eylül de başlayıp 24 kasım a kadar yapsak işte bitti istediğimiz kilodayız... ve hiç bozmadan biz bu diyeti 2 ay yapabiliriz.... biz başaracağızzzzzzzzzzzzzzzzhihoyyyt

kızlar iyi geceler çıkıyorum şimdilik öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

amanin neler olmus burda oku oku bitiremedim be.. ama ne olursa olsun devam edicez arkadaslar. ben bugün accuk cok kacirdim tatlilari falan ama olsun yaww ben sali basliyorum tekrar...

öncelikle bütün arkadaşlarımın ramazan bayramını kutlarımmm​

şekerler bugün burda ne olmuş oku oku anca bitirdim bendea.s

bu arada sexybebek arkadaşımız gelmiş hoşgelmişşa.s.

ben kısaca fikrimi söylüyorumm..bu diyeti bize tanıştıran sexybebk arkadaşımız

ama onun yokluğunda yarışma organizasyonunu ayarlayanda yazer arkadaşımız..

iki arkadaşımıda çok seviyorummmŞenizŞeniz

ikiside zayıflama ve zayıflatmak için uğraşıyorlar bizimle..

bence gruplara ayrılmaya gerek sexybebek veya yazerin grubu diye..bugün bayram ikiside uzlaşsın bugün bayram barışma olsun müslümanlıkta küslük olmaz.burda hepimiz tek gurup olalım..

szdeki arkadaşlarlada çarşambaya yarışa başlıyalımm..

szdeki arkadaşlarda sexybebek arkadaşımız var diye bizimle yarış yapmak istemiyolarsa kendileri bilir..

ozaman bizde toplamda 40 kişiyiz..ikiye böler 20-20 iki gurup yaparız..ve yarışmamıza

kendi aramızda devam ederiz..

bu arada sexy bebk arkadaşımız bir mesajında beni görenler var diye yazmışşş..

evet geçen hafta bu sorunlar yaşanırken bir gece kendisinle msnde görüştüm resimlerini ve kendisini gördümm..ban kimseye sölememi istememişti ve bende kimseye sölemedim..ve farkındaysanız hepte savundummm..

bu arkadaşımızın ne yaptığı değilde bizimle motive ettiği önemli arkadaşlar ve hala diyorum ben bu diyetle onla tanıştım ve 10 kilo verdim..yazer arkadaşımızda yarışmayı başlattı ..ikiiside çok değerli benim için..bence ikiiside birleşsin birlikten kuvvet doğar grubumumuza diytimize sexbebekimize ve yazerimize bakıp yarışmamıza başlayalımm..

iyi geceler sevgiler kızlar....

sonuç ne olursa olsun ben diyetimi yapacağımm ve kilolarımı vereceğimmm...

opuyorumnanaktan
kizlar selam iyi bayramlar öpüyorum yanaklarinizdan
ya burda neler olmus kizlar yarismaya bir gün kaldi kaptan kim olacak simdi bizde bilelim yani .......
insallah bi sonuca varirsiniz kizlar kim olursa olsun ben zayiflayimda kaydirigubbakcemile3

kızlar ben geçen yıl sabahları kahvaltıdan önce bir ekşi elma yiyodum sonra su içiyodum.sonrasında kahvaltımı yapıp yemeğimi yiyodum çok fazla yiyen biri değilimdir zaten.gün içerisindede bir iki elma yedim sonra 4 ayda 6 kilo vermiştim.sizin gibi yapmadım yani elma diyetini.benimki yanlışmış anladığım kadarıyla ama verdim kilo yani işe yaradı.gerçi sonrasında hamile kaldım verdiğim kiloların pek bi faydası olmadı bana.şimdi doğumdan sonra gene başlayacam bu elma diyetine ama gene eskisi gibi yapcam çünkü emzirme döneminde rejim falan yapılmaz malum.
size kolay gelsin demek istedim bu diyet işe yarıyor kesinlikle kolay gelsin kızlaaaar

kizlar ben burdayim isteyen baska topik acar o sizin bileceniz birsey ama ben burdayim isteyen kalir isteyen kalmaz zaten amacim sz yaris falan degil bunuda bilin burda her hafta cuma gunu tartiliyorduk o amaclan dedim yoksa yaris falan seyimde degil
ozaman yazar yeni topik ac kim yarismak istiyorsa alirsin canim bukadar bende geri cumaya alacam kizlari tartiya kim burda kalirsa
konu kapandi ok benimlen kalanlar bana yazarlar bende ona gore liste yaparim ama iki liste ayni topikde olmaz arap saci olur onun icin kizlar karar siz verin kim kimde kalacak

selam kızlar öncelikle hepinizin ramazan bayramı mübarek olsunn
bende sayfaları okudum resim o kadar önemli değil sexy arkadaşımız açıklamış zaten nedenlerini bu kadar üstüne gidilmesi çok yanlış.. bence konu daha fazla uzamasın hepimizi üzüyo bu durum.. bu diyeti bizlerle tanıştıran sexy arkadaşımız organize eden yazer arkadaşımız bugüne kadar ayrı gruplar olmadan güzel bi şekilde birbirimize destek vererek yürüttük şimdi dağılmaya gerek yok diye düşünüyorum..konu kapansın biz diyetimize devam edelim en güzeli bu bence..

iyi geceler hepinize şekerlerrr...

cok güzel diyorsun bazi arkadaslari sen tanitmis olabilirsin elma diyetine ama bazilarida baska yerlerden biliyorlardir
sen giderken ne demistin bana artik ihtiyaciniz yok simdi gelipte yok kaptaniniz benim yok söyle böyle demene bence hic gerek yok
bizim güvenimizi sarsiltin bi kere bu bu kadar kolay olmamali gelipte hemen kaptan benim demek
ayrica cok güzel motive ediyorsun bunun cin tesekürler ama artik sahsen benim güvenim yok sana tatlim
yok efendim 1 ay önce cekilmiste yok buda 3 gün öncede
ya takimin basinda motive icin dur yada takimimizi bozma
herkez 23 ünü heyecanla beklerken bi anda bozma keyfimizi
topik senin olabilir ama tapulu malinda degil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…