Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bal böcüklerim cevizli güllaçlarım ballı lokma tatlılarım opuyorumnanaktan
sonuç ne olursa olsun güzel bi yola başladık
takımınızı dağıtmayın inanın anlıyorum sexynin anlayış göstereceğinede yarı inanıyor yarı inanmıyorum
bebiklerim eğer sorun devam ederse, mecbur özelden gelen msjlar için ve msnden dürtmeleriniz için topik açıcaz herhalde ki bu en son istediğim şeydir amma söz verdiğim için bunu yapıcam ....

hadi hayırlısı
Görelim bakalım mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler bayram şekerlerim benüüüm zemuszemus

Yazercim yarışımıza şurada kaldı 2 güncük. sz--kk yarışıyor... başlığı altında bir topik aç da bizde yerimizi bilelim. Beklemenin anlamı yok diye düşünüyorum. Listeni o başlık altında toparla.
Vaktimiz yok lütfen..

Ne zaman açıcaksın? 23 eylül günümü? şimdi aç ki listeni toparla. Gelene kapımız açık.. Gelmeyenin de canı sağolsun.

tatlım öfkelye oturan zararla kalkmasın diye uğraşıyorum sexy cvp versin ona göre yapacaz artık bişeyler hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

ya arkadaslar elma diyeti yarisi diye bir topik acin isteyen orda yarisir istemeyen burda topigi acan kisiyle kalir yani amma uzadi bu konuda

kızlar merhabalar ilk önce hepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum regl olmam sebebiyle girmiyordum topiğe ama kilom aynı şu an hiç almadım herhalde regl olayı bitince gerçek kilomu görecem çünkü aşırı derecede şişlik var diyet devam yani bende annemde bi korseye benze iki tane şey verdi bana hani biz hep düşük bel kot giyiyoruz ya izi oluyor belimizde onu engellesin diye hemde sürekli giyince karnımızı şekle sokarmış valla eskiler bilir böyle işleri bende sizle paylaşayım dedim. zemuszemus

AYRICA KIZLAR SEXYBEBEĞİN BU KONUYU AÇIP DİYETİ BİZLE PAYLAŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR ETMİŞ ONUNLA İLGİLİ ÇIKAN ELEŞTİRİ YAZILARINA KARŞI ÇIKIP ONU HALEN SEVİP İNANDIĞIMI SÖYLEMİŞTİM(HER NE KADAR GÜVENİM SARSILMIŞ OLSADA ) SEXYBEBEĞİ SAVUNMUŞTUM HER KUL HATA YAPAR YANLIŞ YAPAR DİYE AMA ŞİMDİ GELİP Bİ ANDA BÖYLE YİNE ESKİSİ GİBİ KONUŞMAYA YAZMAYA BAŞLAYINCA AÇIKÇASI GÜVENİM SARSILMIŞTI HİÇ KALMADI ÇÜNKÜ ZAYIFLADI YADA ZAYIFLAMADI KENDİSİ VE ALLAHTAN BAŞKA KİMSE BİLEMEZ. :uhm: AMA SOMUT KANITLAR SUNUP HERŞEYİ ORTAYA KOYMALI.... a.s a.s.

YARIŞMA KONUSUNA GELİNCE DE YAZER VE SARESU ARKADAŞIMIZIN ORTAKLAŞA ORGANİZE ETTİĞİ Bİ PROJE BU VE YAZER K.K EKİBİNİN ZATEN İLK VE TEK KAPTANIYDI YANİ SEXYBEBEĞİN; SEXYBEBEK KAPTAN GERİ DÖNDÜ DİYEREK TAKIMIN BAŞINA GEÇMESİ SAÇMA BİŞEY YANİ SEXY YİNE BIRAKTIĞI EKİBİN KAPTANI OLABİLİR AMA BU TAKIMIN KAPTANI YAZER BANA GÖREDE YANİ BU FİKRİ SAVUNAN ARKADAŞLARIN TARAFINDAYIM BENDE alkisalkisalkis

NOT BAREMİ: HER SORU 10 PUANDIR kaydirigubbakcemile3

şaka şaka opuyorumnanaktan

KIZLAR NOTUM ŞU : ben zaten ayın 23 ünde okul için gidiyorum yoksa kalıp bu yarışta bende varım demek isterdim ama gitmek zorundayım bu yazıyı yazmakta ki amacım sadece nacizane fikirlerimi paylaşmaktı yazer arkadaşımla hiç konuşma fırsatım olmadı ona da diğer tüm arkadaşlara da sevgilerimi yolluyorum bugün bayram dı kızlar dargın olmayalım kimseyle a.s.

ARKADAŞLAR HEPİNİZ İNŞALLAH İDEAL KİLONUZA KAVUŞURSUNUZ opuyorumnanaktan

hamişşşşşşş bal böcüğüm
bayramın mubarek olsun canım
ne yaptın canım kaç kilo verdin bebişş

HOŞ BULDUK BEBEĞİM FISTIĞIM BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN opuyorumnanaktan REGLİM BİTMEDİ BEBİŞ DAHA YA AMA KİLOM AYNI KIZ HİÇ ALMADIM AMA DİYETİ DE BOZMADIM AYRICA KOTUM OLDU SADECE Bİ DÜĞMEYİ KAPATAMADIM AZICIK ÇOK AZ Bİ GÖBİŞ VAR ERİYECE İNŞALLAH O DA SEN NASILSIN TATLIM NASIL GİDİYOR zemuszemus

merhaba bayanlarr elma diyetini çok duymustum ama bööle süper zayıflattıgnı bilmiodum...bende katılmak istiorum aranıza zaten tombişim ramazanda iyice aldım basımı gittim bunlardan kurtulmanın vakti geldi...64 kiloyum 50 kiloya inmek istiyorum..benıde alın aranıza :Saruboceq:

o zaman hoşgeldin aramıza datlım sen bilmezsin biz bazı olayları tatlıya bağlıcaz sen kafanı karıştırma aynen devam

Hamişciğim sanada yeni eğitim öğretim yılı bol başarılar canımcım.
Shqiptare hoşgeldin karalıysan buyur sende canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…