Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hepinizi öptüm bayanlar bide kendi takımıma bakayım gerçi bugün bayram kimse gelmemiştir ama çarşamba gününe kadar kendinize iyi bakın

canim sen iki haftada verirsin 13kiloyu kaydirigubbakcemile3 bak gor sen bile sok sok sok olacan kaydirigubbakcemile5zemuszemus

sexycim ağzından bal damlıyor ayyyyyyyyyyyy şevke geldi mkocişe ben elma diyeti yapacam dedim evdekileri bibitirde dedi allahtan meyve ile arası iyi olan birisiyim günde enaz 4 öğün meyve yiyorum neyse bakalım ilk günüm zor olacak ama hayırlısı yapacam yapacam yapacam
ama bişey sorcam yeşilde olsa kırmızıda olsa elam benim miğdemi kazıyor arkadaşının elamın yanında bir dilim ekmek yediğini yazmışsın baş sayfalarda bende öyle yapsam nasıl olur
yada en azından bir kase çorba içsem şuna bak daha başlamadan pazarlığa başladım işiniz var benimle şekerler ayrıca bizim takımdan gelen arkadaşları görünce onlarda azimsiz bende inşallah yarı yolda bırakmam
zaten bizayıflayım hemen diyetisyene gidecem kilom sabit kalsın diye koruma programı alacam gerçi onun verdikleriyle acaba geri alırmıyım kiloları bilmiyorm[/QUOTE]

canim ilk gunu sadece yesil elma ye ama her iki saat unutma normalde her iki saat yedigin icin tokluk hisedecen birinci gunu dene baktik olmuyor ozaman sana bir kase yogurt ve isterse salatalik icine koy cacik gibi bu seni kesin tok tutacak zemuszemus
sabah zaten ekmek yenecek canim onun icin gun icinde yeme derim arkadasim oyle yapmis arada ama bence sen sadece elma yiyemiyorsan bol yogurtlu cacik hakkin var gunde 3 kere bu kiyami da unutma kaydirigubbakcemile3

bayramda alıyom kalorılerı sıra vermede bayramdan sonra tam gaz baslıycamkaydirigubbakcemile2

canim konu kapandi acma ok ben burdayim canin isterse burda olursun olmak istemezsen olmazsin kolay gelsin Şeniz

ben bu topiği 1 hafta önce gördüm ve konunun detayını çok bilmesemde sexybebeğe teşekkür ediyorum aslında elam diyetini çoğumuz duymuşuzdur ama o benim uygulamamı sağladı ve gerçekten işe yarıyor elma olmasa asla başaramazdım şimdi tartıldım hemde annemlerde yamekten sonra 71 çıktım ilk kilom 73.5ti sonra 71.9 oldum şimdide 71 ve bu sadece 1haftada hemde ramazan dolayısıyla çokta yapamadığım halde çok inanıyorum ve 23 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemile

tsk ederim canim merak etme 23 den sonra haftada 5/8kilo gider bundan emin ol kaydirigubbakcemile2

canim ilk gunu sadece yesil elma ye ama her iki saat unutma normalde her iki saat yedigin icin tokluk hisedecen birinci gunu dene baktik olmuyor ozaman sana bir kase yogurt ve isterse salatalik icine koy cacik gibi bu seni kesin tok tutacak zemuszemus
sabah zaten ekmek yenecek canim onun icin gun icinde yeme derim arkadasim oyle yapmis arada ama bence sen sadece elma yiyemiyorsan bol yogurtlu cacik hakkin var gunde 3 kere bu kiyami da unutma kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

canım deneyecem çarşamba yada salı başlıyorum bakalım bir hafta deneyecem inşallah güzel sonuçlar alıcam diye umut ediyorum

ben de tesadüfen gördüm bu başlığı ve aklıma yattı,elma gerçekten bağırsakları da iyi çalıştırdığı için metabolizmayı hızlandırıyor,ama inş. bu kadar hızlı kilo verirken yüzünüz çökmüyordur,çünkü benim derdeim bu,kilo veririm ama önce yüzüm giderbi de bişe daha sorcam:
şimdi diyelim ki bu elma diyetiyle bu kadar hızlı kilo verdik ve istediğimiz kiloya indik,ondan sonra yemeye başlayınca az bile olsa öncekinden çok daha hızlı kilo almaz mıyız??çünkü nerdeyse sadece elma yiyouruz?bu anlattığım gibi yaşayan var mı??
ben de başlamak istiyorum ama bundan korkuyorum,bana bu olayı açıklarsanız çok sevinirim...

sexycim kaptan değil ama desteklerini tabiki alıcaz sen herkesi çok iyi motive ettin çok çok sağol.. ( karşı grupla yarışıyoruz yeni bir ekip kurduk istersen eski ekibinin tabiki kaptanı olabilirsin ( kaptanlık felan umrumda değilde bi düzen kurduk bozmanı istemem açıkcası
kızlar buarada bayramınız mübarek olsun
çok az kaldı kızlar bu arada çarşambadan değil cumadan cumaya tartılacaz çünkü cuma gruplarında olan arkadaşlar var onlar hem çarşamba hem cuma mı tartılcaklar ?

ilk kilo bildirimi 23 eylül ikinci kilo bildirimi 2 ekim cuma
evet herkesleri yanaktan übtüm buralardayım cicim

öyle bi hır aptım öyle bi hırs yaptımki sormayın
çarşambaya kadar kilo bildiirimi yapacağım kızlar
şimdilik süper gidiyoo
löpür löpür yiyorum elmaları
off ya bu seferkiler çok ekşiii
yazer seninde bayramın kutlu olsun canımcım

slm kızlar nasılsınız diyet nasıl gidiyor yahu ben bu kiloları verince çok kolay almaya başladım bugün 200 gr almışım spor yapmama rağmen... kilomu sabit tutmamız gerekiyor kilo verdikten sonra.. napmamız lazım kızlar bilgisi olan varmı

ya kızlar bişe soracam ben şu an ankaradayım her yeri aradım ama ekşi yeşil elma yok.hep golden var renkleri yeşil ama tatlımsı onlardan yiyorumm.bişe olur muuuuuu:sinifsinif:

Sexybebek, canım sen bayramda fotoğrafını ekleyecektin. 53 kilo olmuşsun, tebrikler :lepi:
Son halini görmek için sabırsızlanıyorumkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar merhaba
acaba bu elma dıyetını gercekden yapan ve zayıfayan varmı benım acıl kılo vermem lazım(
burada yenı uyeyım<..((

bu arada çokk mutluyummm.. her gören ne güzel olmussun diyo.tam gaz devammmmmmmmzemuszemus
kaç kilosun tatlım sen kaç kil verdin zaten tartıdan çok olumlu sözler motive ediyor insanı.

Liderin senin kilo vermenle alakası yok ki tatlım bunları niye takıyorsun kafana.Ama kararını vermişsin kolay gelsin canım

bayramda alıyom kalorılerı sıra vermede bayramdan sonra tam gaz baslıycamkaydirigubbakcemile2

Aynen öyle bende bugün çok yedim.Ama 23 eylülde kaçamaksız uygulayıp vereceğim kiloları...

Sexsi selam açıklama yaptım demişsin ama ben bulamadım tekrar kopyalarsan sevinirim.
Benim için resim falan önemli değil ama bu kadar zamanda bu kiloyu gerçekten verdiğine dair kuşkularım var.Ama bunların hiç biri benim bu diyeti uygulayıp uygulamam konusunda karar vermeme etkilemez veren ve samimi olduğunu bildiğim arkadaşlar var arda var sıla var.

bu takımın kaptanı yazer artık ve biz "sz takımı" olarak, yarışacağımız karşı takım kaptanımızı yazer olarak seçtik.

23 eylüldeki yarışın başına bu şekilde geçemezsin çünkü ben sz kaptanı olarak yazer diyorum, biz bu yola yazer ve takımı ile başladık ve onunla devam edeceğiz.

Ayrıca bizim takıma 3 kişi geçmiş bugün, artık burada yarışmak istemediklerini yazmışlar. Onları listeye ekledim tabii, şaşırmıştım ama şuan sebebini anladım.

Yazer sen ne diyorsun arkadaşım? Biz senin önderliğindeki yarışa evet demiştik aksi olursa çekiliriz!!.

canim zaten 23 baslicak sen baslangic kilonu ve hedef kilonu yaz ben seni eklerim her carsamba tartiya cikilcak sabah ve gu icinde bildircen sen sadece kendini bu diyete ver gerisini sorun etme Şeniz

Arkadaşım sen hangi yarıştan bahsediyorsun?

Bu yarış 2 site arası ve sz kaptanı benim, kk kaptanımız da Yazer. Bu kadar basit.

Sen bu yarışa sahip çıkamazsın kusura bakma.

kaptanlık umrumda değil açıkcası kaptan olmasam bile ben diyeceğimi yine derim ama insanların bazı prensipleri ve kuralları vardır güven sarsan insanların güvenlerini yeniden kazanmalarını isterler..
sanırım bunu yaşıyoruz burada .. burnu kaf dağında unutulmuş bir bünyenin açıklamarı demekki arkadaşlara yeterli gelmiyor bunu burda çözmek lazım ....

bu yarışmayı ilk başlattığımda burda kaptan olmak bile yoktu aklımda
tekniyetim daha çok motive olmaktı..
kilo en belalı dert .. heleki benim gibi 100 kiloysan. kilosu 80 olan içinde öyle tabi..
ben hergün bu yarışı nasıl daha zevkli hale getiririm diye düşünüyorum ..
evde elmanın çiğ halini bozmadan tarifler yapıyorum hergün elma yiycez. bunu keyifle hale getirelim diye ..
kaptan olmasam bunu yapmıcam mı ? yapıcam tabiki ..
günlük tutalım dedim ne yediğimizi bilelim diye ..
.....................................
eğer gruptan birileri çıkıyorsa onların inançlarını ve kurallarını sorgulayamazsınız.. ama destek olabilirsiniz ..
sexy iyi güzel 53 oldum diyorsun msnden arkadaşlarada fotomu gösterdim diyorsun .. (hala inanmayanlar var buna rağmen benimse umrumda değil resimlerin sılaya ve ardaya inanıyorum en başta kendimde verdim bu diyetle ve hatta bıraktıktan sonrada almadım)
ille yüzünü göstermek zorunda değilsin arkadaşım bence yüzünü kapat ve kendini akla ama kendi kararın tabi .. sen şimdi yine kimseyi ilgilendirmez diyebilirsin.. Amenna
sadece grubumu dağıtma alttarafı yarışma onların sebepleri haklı onlara saygı duymanı ehemmiyetnen rica ederim ..

bu arada üzerimde siyah takım elbise varmışta kalın çerçeveli gözlüklerimnen yayın sunmuşum gibi hissettim amma ciddi konuştum haa

kızlar sonuç ne olursa olsun bir kişi için değil genel için hareket edin sizde ..
bu arada birşey daha herşey belli kurallar kafaya göre değişmesin işte orda devreye girer ve kızarım haaa lmaz:
kızlar übtüm yanaklardan kavga yok cıssss kavga etmeden gidin bi 20 mekik çekin gelin emi kaydirigubbakcemile2

pelince tatlım 5 günde 3 kg verdim ama inan her gören çok incelmişsin kaç kg verdin dio.bende şaşırıorm ama çok mutluyumm şu an 67 kgyim boy da 1.65 hedefim 58opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…