canim sen iki haftada verirsin 13kiloyu kaydirigubbakcemile3 bak gor sen bile sok sok sok olacan kaydirigubbakcemile5zemuszemus
canim konu kapandi acma ok ben burdayim canin isterse burda olursun olmak istemezsen olmazsin kolay gelsin Şeniz
ben bu topiği 1 hafta önce gördüm ve konunun detayını çok bilmesemde sexybebeğe teşekkür ediyorum aslında elam diyetini çoğumuz duymuşuzdur ama o benim uygulamamı sağladı ve gerçekten işe yarıyor elma olmasa asla başaramazdım şimdi tartıldım hemde annemlerde yamekten sonra 71 çıktım ilk kilom 73.5ti sonra 71.9 oldum şimdide 71 ve bu sadece 1haftada hemde ramazan dolayısıyla çokta yapamadığım halde çok inanıyorum ve 23 eylülü sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemile
begümgülllll canım bayramın kutlu olsun şekerim
mucukka seni seviyorum pamuklu şekerim
kaç kilosun tatlım sen kaç kil verdin zaten tartıdan çok olumlu sözler motive ediyor insanı.bu arada çokk mutluyummm.. her gören ne güzel olmussun diyo.tam gaz devammmmmmmmzemuszemus
Liderin senin kilo vermenle alakası yok ki tatlım bunları niye takıyorsun kafana.Ama kararını vermişsin kolay gelsin canımbu yarışa sexyle devam edenler neden kandırılıp ortada olan yalanı umursamadan samimiyetsiz ve dürüst olmayan bi insanla devam eder,veya bu insan nasıl bişey olmamış gibi tekrar burada öncülük yapmak ister,bu topiği siz açmış olabilirsiniz ama,kendi fotoğraflarınızı koymasanız bile neden başkasını fotoğraflarını kullanma hakkında bulunabilirsiniz.o insanın başka fotoğrafı klamadı dimi ara verdiniz.gerçek ortaya çıkmasa devam edicektiniz.ben bu takımın kaptanının yazer olmasını istiyorum,hep destek tam destek vermek istiyorum.vereliniortak
bayramda alıyom kalorılerı sıra vermede bayramdan sonra tam gaz baslıycamkaydirigubbakcemile2
ben normal 14 gun kampta olacaktim ve bu gorevi silaya ve ardaya devrettim ama bugun sabah geri dondum canim ve artik kaptan benim sonucta bu topik ben actim bugune kadar ben destek verdim ama istersen yazar seninlen ilgilensin ama ben burdayim ve herzamanki gibi butun kizlara tam destek verecem :1hug:
Sonucta yazar daha yolun basinda ama ben yolun sonundayim ve erdeyse 9 haftadir bu diyeti yapiyorum opuyorumnanaktan sizi zayiflatmadanda sizi birakmicam şeniz
canim zaten 23 baslicak sen baslangic kilonu ve hedef kilonu yaz ben seni eklerim her carsamba tartiya cikilcak sabah ve gu icinde bildircen sen sadece kendini bu diyete ver gerisini sorun etme Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?