Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sexycim canım

canım sen 2grup 2başkan olunsun istemiyorsun anladım kadarıyla..yazerde bir uzlaşma olsun konuşulsun demiş..bu konuyu sen açtın topik sahibi sensinnn..ozamn seninle olmak isteyenler seninle kalır..yazeri isteyenlerr...yazer arkadaşımız yeni topik açar onu isteyenlerde onunla bir grup oluştururlar...ikinizde değerlisiniz...benim içinnn...

son kez yaziyorum bu konu hakinda burasi elma diyeti bu bir iki ben silaya ve ardaya biraktim bu topiki ve silagil biliyordu benim geri gelecemi bu iki simdi canim istersen kal istersen baska topik ac ama burasi kavga yeri degil tutupda kavgada etmem valla ben sadece arkadaslara destek icin burdayim isteyen burda kalir cok Şeniz seni

kizlar ben yatiyorum iy geceler sizlere
ha unutmadan herkez kararini versin ona gore yazarda topik acsin eyer beni istemiyorsaniz merak etmeyin cekilirim sadece ben destek vermek icin burdayim yoksa baska bir niyetim yok eyer herkez yarisacaksa ben cekiliyorum bukadar basit siz kolay gelsin ve birdaha benim hakkimda kimse yargilamasin bilip bilmeden lutfen bazi ozel nedenlerden dolayi kendi fotomu koymadimm bu konuyu kapatalim artik ve elma diyeti full devam simdik yazar arkadas sizi yaristirmak istiyor ozaman sizde yarisin hic sorun degil onemli olan ne kizlar herkez zayiflasin yoksa tanimadigim insanlarsiniz bende cektim bunlari ama allah sukur 2 ay disimi siktim buyuk bir caba buyuk bir energie ve yolun sonuna geldim az kaldi ben bu yarisda yer almicam bunu bilin ama siz yer alin ve kolay gelsin

evet canim burasi kavga yeri degil zayiflama yeri bunuda herkez biliyor zaten
sila biliyordu senin gelecegini ama yarisin basladiginida biliyor du
senin gelecegini biliyorsa neden engellemdi o zaman ?????? anlamadim
aman banane ya ne yaparsaniz yapin zaten yarin belli olur artik ak koyun kara koyun
bende seni Şeniz

slm kizlar az once butun alis verisimi yaptim bendede hic sans yok marketteki tarti bozulmus elmalari rast gele aldim kac kilo bilmiyorum kucuk elmalar gunde 5 tane yeterlimi fazla yersem kilo veremem belki

canım demek 23 de gideceksin öylemi
ayyy kıs ben senin yorumlarını çok özliyecem.
inan çok tatlı bi kızsın.
ve ben seni çok sevdim.walla en yakın arkadaşım beni bırakıp gurbete gidiyormuşcasına içim cız etti bal böcüğüm.
ama arada sırada gir nete
hem bi derdin bi sıkıntın olursa paylaş bizimle
elimizden geldiği kadarıyla yardımcı oluruz.
bu arada diyet konusuna gelirsek canım 3 kilo verdim bende.boğazıma sahip çıkıp arada kaçamak yapmasam 5 olurdu eminim.ama az kaldı benimde tr gitmeme o yüzden kaçamakta bitti.çok öpüyorum seni opuyorumnanaktan

günaydın güzel yurdumun güzel insanlarıııııııııı

günaydin kizlar...

dogruyu söylemek gerekirse ben artik sikildim ya, ne güzel yarisma baslicak diye sevinirken bütün hazirliklari yaparken ortalik karisti.. düzenimizi bozmadan devam etsek olmazmi ya. bence yazer kaptan kalsin ben cok seviyorum onun yorumlarini..

kızlar özelime gelen msjlar için konuştum yoksa kaptanlık meraklısı değilim böyle anlaşılırsa çok üzülürüm ..
sexy zaten yarışta değilsin çok güzel verdin kilonu ama tabiki kızlara yardımcı ol motive et.. biz yarışa başladığımız gibi başlayalım hiç niyetimizi bozmayalım millet bir haftadır bugünü bekliyo önemli olan kaptanlık değil destek olmanda yeterli o yüzden lütfen grubu dağıtmayalım 20 20 bölünmeye felan gerek yok ..
bayram bayram gereksiz amma diğer kızlarıda anlayışla karşılamak gerekir zaten sexynin dediğine göre çok kilo vereceksek bizim diyette en fazla 2 ay sürecek 2 ay sonra yeni bi yarış başlatılır o grubada yeni kaptan olur ...
güzel bir dille beni istemeyen olursa çekilceğini söylemiş sexy bana gelen özellerde sen ol demişler o yüzden ısrarcı davrandım ..
evet kızlar sanırım bu konuyuda hallettik
kızlar 23 eylül aynen devam ediyoruz kilolarınızı bildirin son kurallarda bildirilecek
herşey güzel olacak kavgalar bitsin
öpüşün koklaşın anacım
opuyorumnanaktan

ah canığm yanacıklardan üperim seksi istemezseniz çekilirim demiş bende eyvallah dedim
eskisi gibi devam ediyoruz inşallah
amma tabiki onunda yorumlarını alacaz
hazırlıklara devam
durmak yok yola devaam

1)sila 55<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<93/83/60
2. yazer >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 105/99/55
3.pelince<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<66/66/55
4.meyram======================90/88/60
5.miyavmiii ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 78 / - / 55
6.sun_shine_______________________69/68/53
7.luise---------------------------------78--77--65
8.yancy-------------------------------92--89--65
9.cimcime21---------------------------53,300 / 46
10.lookfor
11.pardon------------------------------------------71/-/60
12.askperest>>>>>>>>>>>>>>>>>>>81/78/55
13.katre26
14.yeliz dolgan ---------------------------------75/73,5/58
15.SELMAT.......................................71 .9/60
16.daarkness.....................................6 1/54
17.kiymet_ay
18.sadeceask
19.birefsane
20.sersoy79
21.melek81
22.sera81
23.besiktas...................................70/67/58
24.burcum24
25.gunicen
26.zemus
27.CULDA------------------------------------76/73/58
28.begumgul --------------------------------77/65/55
29.bayyz.......................................79. 5/78.4/65
30.CENIFERR LOPEZ...................81./78,5/65.
31.daisy 13................. 89/89/65
32.lelos..........................66/64/58
33.nice15
34.Hella...............57/50
35.persembe.................................70/69/60
36.sanmur06.....................58/56/50
37.adanur.........................103/97/60
38.melzeyit......................78/?/65
39.eylüll81.......................85/85/70

kilo girmeyenler girsin kilolarını kısllaaaaaar

evet kizlar konu kapandi artik yazar burdan size kaptanlik yapacak bende arada gelirim lutfen artik sadece elma diyeti konusulsun burda tek amac zayiflamak herkeze kolay gelsin ve emin olin haftada 5/10 kilo arasi vereceksiniz azimli olun kendinize guvenin ve hic stress yapmayin olay bu ve tarti yasak kizlar birakin onu sadece kendinize odaklanin ve sonunda goreceksiniz kazanan siz olacaksiniz kaydirigubbakcemile5

yazar canim bol sans bende burdan destek olacam eyer takildiginiz birsey olursa sorun bana artik sadece bir takimiz ve yola devam oldumu :1hug:

yazar canim bol sans bende burdan destek olacam eyer takildiginiz birsey olursa sorun bana artik sadece bir takimiz ve yola devam oldumu :1hug:
herşey daha güzel olacak bu bayram gününe yakışan buydu cağnım öperim yanaktan hem sen hem ben sağ olim emi kaydirigubbakcemile2
....................
büyük not:
kızlar eskiyle alakalı birdaha birşey lütfen lütfen konuşulmasın önümüze bakalım lütfen ..

........
sexy ben sen tatildeyken kallisteyle konuşup senin ilk msjının altına yarışmanın kurallarını yazabilirmiyiz demiştim oda sağolsun kabul etmişti artık ona gerek kalmadı sanırım sana yazarım sen ilk sayfadaki ilk mesajını editler altına yerleştirirsin akşama kadar halledecem inşallah
kaydirigubbakcemile5
öperim herkesleri hihoyyyt

ohh be herşey bayram şekeri gibi tatlıya bağlandı
diyet süper kızlar
acayip inceltiyoo
ben emeği olan herkese teşekkürederim
çok merak ediyorum ilk haftanın 1.si kim olacakk
hadi hayırlı uğurlu olsun
bu arada ben çarşamba günü tartılacam,
çünkü ozamana kadar 1 2 kilo fark edeceğine inanıyorum

canım buranın kavga yerinin olmadığını söylüyorsun ve yinede birilerine sataşıyorsunnn.
evet ben biliyordum sexybebekin geleceğini.sonuçta 2side anlaşmış bu konuda..

dahada konuşulup bu konunun karıştırılmasını istemiyoruz yorumlar daha yapılmasın burada...

sexybebek ve yazer ben ilk hafta yarışta yokum beni listeden silin...

nedeni ise ilk hafta küçükkızım ana okuluna başlıyor perşembe günü,devamlı onunla olacağım ve başka durumlarda var..
daha sonra sizlerle olurumm..
görüşmek üzere..

Merhabalar, iyi bayramlar arkadaşlar, sorununuzun tatlıya bağlanmasına sevindim uzaktan uzağa takipçinizdim :)... Sexybebek ve yazer arkadaşlara teşekkür ediyorum bir ortak nokta bulabildikleri için....kaydirigubbakcemile5

Önemli bir notu düşmeden geçemiyorum; Hiç sorun kalmadığına yeni kararlar alındığına göre sadece ve sadece diyetinizden bahsetmenizi aksi taktirde yönetimle karşı karşıya geleceğinizi bildirmek istiyorum, ne oldu? ne olmuş? kim geldi? kim gitti? kim ne dedi? demeyi ve düşünmeyi lütfen artık bırakıp holiganlığa soyunmadan diyet deneyimlerimizi aktarmaya devam edelima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…