kizlar ben burdayim isteyen baska topik acar o sizin bileceniz birsey ama ben burdayim isteyen kalir isteyen kalmaz zaten amacim sz yaris falan degil bunuda bilin burda her hafta cuma gunu tartiliyorduk o amaclan dedim yoksa yaris falan seyimde degil
ozaman yazar yeni topik ac kim yarismak istiyorsa alirsin canim bukadar bende geri cumaya alacam kizlari tartiya kim burda kalirsa
konu kapandi ok benimlen kalanlar bana yazarlar bende ona gore liste yaparim ama iki liste ayni topikde olmaz arap saci olur onun icin kizlar karar siz verin kim kimde kalacak
cok güzel diyorsun bazi arkadaslari sen tanitmis olabilirsin elma diyetine ama bazilarida baska yerlerden biliyorlardir
sen giderken ne demistin bana artik ihtiyaciniz yok simdi gelipte yok kaptaniniz benim yok söyle böyle demene bence hic gerek yok
bizim güvenimizi sarsiltin bi kere bu bu kadar kolay olmamali gelipte hemen kaptan benim demek
ayrica cok güzel motive ediyorsun bunun cin tesekürler ama artik sahsen benim güvenim yok sana tatlim
yok efendim 1 ay önce cekilmiste yok buda 3 gün öncede
ya takimin basinda motive icin dur yada takimimizi bozma
herkez 23 ünü heyecanla beklerken bi anda bozma keyfimizi
topik senin olabilir ama tapulu malinda degil ya
son kez yaziyorum bu konu hakinda burasi elma diyeti bu bir iki ben silaya ve ardaya biraktim bu topiki ve silagil biliyordu benim geri gelecemi bu iki simdi canim istersen kal istersen baska topik ac ama burasi kavga yeri degil tutupda kavgada etmem valla ben sadece arkadaslara destek icin burdayim isteyen burda kalir cok Şeniz seni
HOŞ BULDUK BEBEĞİM FISTIĞIM BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN opuyorumnanaktan REGLİM BİTMEDİ BEBİŞ DAHA YA AMA KİLOM AYNI KIZ HİÇ ALMADIM AMA DİYETİ DE BOZMADIM AYRICA KOTUM OLDU SADECE Bİ DÜĞMEYİ KAPATAMADIM AZICIK ÇOK AZ Bİ GÖBİŞ VAR ERİYECE İNŞALLAH O DA SEN NASILSIN TATLIM NASIL GİDİYOR zemuszemus
günaydın güzel yurdumun güzel insanlarıııııııııı
ah canığm yanacıklardan üperim seksi istemezseniz çekilirim demiş bende eyvallah dedimgünaydin kizlar...
dogruyu söylemek gerekirse ben artik sikildim ya, ne güzel yarisma baslicak diye sevinirken bütün hazirliklari yaparken ortalik karisti.. düzenimizi bozmadan devam etsek olmazmi ya. bence yazer kaptan kalsin ben cok seviyorum onun yorumlarini..
kızlar özelime gelen msjlar için konuştum yoksa kaptanlık meraklısı değilim böyle anlaşılırsa çok üzülürüm ..
sexy zaten yarışta değilsin çok güzel verdin kilonu ama tabiki kızlara yardımcı ol motive et.. biz yarışa başladığımız gibi başlayalım hiç niyetimizi bozmayalım millet bir haftadır bugünü bekliyo önemli olan kaptanlık değil destek olmanda yeterli o yüzden lütfen grubu dağıtmayalım 20 20 bölünmeye felan gerek yok ..
bayram bayram gereksiz amma diğer kızlarıda anlayışla karşılamak gerekir zaten sexynin dediğine göre çok kilo vereceksek bizim diyette en fazla 2 ay sürecek 2 ay sonra yeni bi yarış başlatılır o grubada yeni kaptan olur ...
güzel bir dille beni istemeyen olursa çekilceğini söylemiş sexy bana gelen özellerde sen ol demişler o yüzden ısrarcı davrandım ..
evet kızlar sanırım bu konuyuda hallettik
kızlar 23 eylül aynen devam ediyoruz kilolarınızı bildirin son kurallarda bildirilecek
herşey güzel olacak kavgalar bitsin
öpüşün koklaşın anacım
opuyorumnanaktan
herşey daha güzel olacak bu bayram gününe yakışan buydu cağnım öperim yanaktan hem sen hem ben sağ olim emi kaydirigubbakcemile2yazar canim bol sans bende burdan destek olacam eyer takildiginiz birsey olursa sorun bana artik sadece bir takimiz ve yola devam oldumu :1hug:
evet canim burasi kavga yeri degil zayiflama yeri bunuda herkez biliyor zaten
sila biliyordu senin gelecegini ama yarisin basladiginida biliyor du
senin gelecegini biliyorsa neden engellemdi o zaman ?????? anlamadim
aman banane ya ne yaparsaniz yapin zaten yarin belli olur artik ak koyun kara koyun
bende seni Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?