Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende saat 9da kahvalti yaptim saat 10da elma yedim cok su icmeye ozen gosteriyorum is yapmaktan caya elmaya zaman bulamadim simdi bida yiyip cay iccem 40dk yuruyus yapicam ikindiden sonra hadi hepize hayirli ugurlu olsunkaydirigubbakcemile2

slmm elma güsellerii naptınız.annemle çarşıda bayaa yürüdük çıktım aletle 300 mekik çektimmm...ohhzemuszemuskaydirigubbakcemile2

leslie "walk at home" yani evde yürüyüş egzersiz programının yaratıcısı.kadının adı leslie sansone biz kısaca leslie diyoruz.step aerobik yürüyüş karışımı bir şey.farklı programlar var 1 mil,2 mil vs.sen sana uyanı indirp yapıyorsun.ben 5 mil yağ yakımı programını yapmaya başladım bugün.daha önce de yapıyordum ama ara vermiştim.68 dk sürüyor.68 dk boyunca hiç durmadan hareket ediyorsun.güzel zevkli bir program.bu 5 mil programda 8 km yürümüş gibi kalori kaybediyorsun

ya kıslar ben bu leslie programını indirecek bi yer bulamadıımmmmmmmmmm:sinifsinif:

WıSPER canım şu leslinin senin yaptığın programı yollarmısın bize veya nerden indircez eski arkadaşlar 3 mil olnı yollamışlardı indirdim ama henüz yapmak kısmet olmadı bugün başladım elma olayına ama gribim ağır hemde yapamadım bu arada süper gidiyo sabah kepekli tost nescafe şekersiz sütsüz çünkü o tıkıyo beni domates salatalık falan yoktu yiyemedim 10 da yaptım 12 den itibarende elma yiyom 2 saat arayla 2 de yeşil çay içtim 2 tane daha içerim 2 elmam kaldı 8 de en son yerim neyse süper gidiyo şimdilik eminim devam eder çünkü kızlar iznikte annemdeyim 2 günü bayramın eşimi yolladım istanbula ve 15 gün belkide daha fazlası burdayım en azından 5 kilo falan vermiş olim diyom ama daha fazlasınıda bekliyom

hepimiz böyle olacaz yakında kızlar

evdeki yemek olayını nasıl çözdunuz merak ediyorum
ben eşime dışarda yiyip gelmesini söyledim.. yok yemek falan :jeyyar:

senin uykun geliyo gene iii benim durmadan çişim geliyoo :roflol: terzide pantolon var almaya gidecem gidemedim yavv
leloş kopardın attın nan beni anaaaam haklısın bacım 2 de dışarı çıktım bende eve zor attım kendimi altıma yapacağdım nerdeyse kaydirigubbakcemile3

yaaaa yazer sende leslinin 5 mileini yapıyordun bizimlede paylaşır mısınız yada nerden bulduğunu söylermisinnn????

arkadşlar yeşil çayımı içiyorum akşam yemege kayınvaldemdeyiz yemem inşallah ya böyle gidersek başarırız arkadaşlar

beni de yazar mısınz 66,5 kiloyum hedefim 4 ekime kadar 62 olmak) bu mümkün mü kızlar yaa iştahım çok açıkk yaaaa:sinifsinif:

ve bişey söylemek istiyorum yeniden yapılsa bu konu çünkü sayfalar çok uzun kimler katılıyorsa baştan yapsak olr mu daha düzenli olrduu

off o bu değilde bugün hiç kaçamak yapmadan diyetimi harfi harfine yapıyorum
ama yarın misafir gelecekk
bende pasta börek yapacamm
yaa kızlar bişey söyleyin yaaa
nasıl yemiyecem ben şimdi
misafire ikram et sen yeme
çok ayıp olmaz mı
allahım yaaaaaaaaa
biri bana bişey söylesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…