Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım işin çok zor, uzuldum valla
malesef diyet yapana saygı yok... kaç defa başladım gelnen giden bu defalık boz canım bişe olmaz diye kandırdı durdu lmaz: sen sakın kanma!
ben diyete girdiğimi bayramda ilan ettim, diyet bitene kadar kimseleri kabul etmiyorum
görşmek istediklerimizle yemekte değil, çay saatlerinde misafircilik oynarız napalım :teselli:

kızlar bugün bende katıldım aranıza ama kilomu bilmiyorum tartımın pili bitti tartılamadım
ekimin 18 ine kadar incelmem lazım boyum 1.60 tahmini kilom şuanda 69 varımdır.sabah kepek ekmekli tost yedim sonrada bu saate kadar 2 tane elma ve 1 bardak yeşil çay.kaptanımız kim?iyi gidiyormuyum?

off ya canım elimden geldiği kadarıyla bozmuyacam
bide işin kötüsü ben kimseye diyete girdiğimi söylemedim
söylemiyecemde
allah yardımcım olsun ama diyeti bozmıyacam
yorum için saol canım

arkadaşlar bende çıktığımı söylemiştim sildim kendimi sizlere kolay gelsin a.s.a.s.

burcum kuzum
bugün midem yanıyo yiyemiyorum de bu kadar basit .. ben meyve yiyim canım ya gecede yatamadım şu mide arımdan de elmalarını ye ..

perili ev ben kendim eklemiştim listeye seni ama işte güncellenirken karışmış yeniden ekleriz tatlım üzülme ... sen bırakmadan devam et ..
baaayz google'a Leslie sansone yürü ve incel programı yaz SZ açılıyor orda 2. sayfada tubiş diye bi arkadaş 5 millik olanın linklerini vermiş part part indir..
nasıl indirmen gerektiği bizim topikde 400 ve 401 de anlattım

canım kusura bakma yeni gördüm mesajını 2 küçük kızım var da ara ara giriyorum net e.neyse aşağıya linkleri kopyalıyorum.önemli olan bir şey var mtlaka spor ayakkabı ile yap yoksa bileğin incinebilir birinin başına gelmiş.kendini fazla arkaya verme yani sırtın dik olarak yap hareketleri ve aklına geldikçe karnını içine çek.

özelden gönderiyorum sana buradan olmuyor.

Son düzenleme:
iyi gittiğini anlamam için şu an pcnin yanında boş biyere geç 25 mekik çek gel ve yaz ...
lütfen doğruyu söyle küserim yoksa lmaz:

ayy kızlar bugünden beri kendimle savaşıyorum
çikolata ve bisküvi istiyo canım hepte diyette olunca ister değilmi canımız böyle şeyleri pfff
hamileyken abur cubur yemeye okadar alştım ki kendmi frenlemekte zorlanıorum ama bugün yemedim
hiçbir abur cuburu agzıma sokmadım
şimdide leslie yapıcam birazcık hadi ayaklanayım bariiii :)

böyleee kaptanaa kubbbaaann oliimmmmmmmm çook sağoll cınımmınnn içiciğiii:) Şeniz

bizim evde de iri renkli badem şekerlemelerinden var ama yüzlerine bakmıyom
seninde canın bişey çekmesin sakın gözüne gözüne vurarım haa Çok üzgünüm çoook

canım elma sirkesini nasıl içiyorsun?suyamı katıyorsun?birde hangi saatlerde tüketiyorsun?

cnm sabah öle akşam bi bardak suya bir yemek kaşığı koyuyorummm.bu arada yazer kıs senin yorumlarını okuyunca ben gülmekten ölüyorum.çok şekersin maşallah:1hug:

cnm sabah öle akşam bi bardak suya bir yemek kaşığı koyuyorummm.bu arada yazer kıs senin yorumlarını okuyunca ben gülmekten ölüyorum.çok şekersin maşallah:1hug:

sen bgün 300 mekik çektin demi tüh çekmeseydin 50 daha çek deyip daha çok güldürürdüm seni ehehe
kızlar bundan sonra aşşağda ismini gördüğüm bi arkadaşa aniden 20 30 50 100 mekik çek şimdik dicem süpriz olacak ama güzel olcak fikrim yeni geldi güzel ben beeendim..
ben kaptan olduum için benim beenmem yeterli ammada despotum haa şakkıdı

tatlım bişe soracam yaf.2 sayfa önce çigdem85 ve ozosum bizi de ekleyin demiş almamışınız kuzum listeye yazyım mı.despot kaptana sorim deedimmmopuyorumnanaktan

al canım perilievide ekle bebekim kilosu 59---53
kızlar sz grubu biraz eksik gedik moralleri de pek yok gibi
aman ipleri elden bırakmayın 2 ekime süper gireeceğiz

beşiktaş kuzucum gece 00:00 alımlar son olsun son listeyi hangimiz burda olursak ahada kk listesi der yazarız
yok kaynıma gittim yok görümcemlen parkta oturduk yok sevgilimnen pastanede muhallebi yedim anlamam
bu 5 6 kilo verecek olanlar 10 gün 15 20 kilo vereceklerde 1-2 ay sabredin

al canım perilievide ekle bebekim kilosu 59---53
kızlar sz grubu biraz eksik gedik moralleri de pek yok gibi
aman ipleri elden bırakmayın 2 ekime süper gireeceğiz

evet karşı grupda hiç neşe kalmamış allahın izniyle alacağız bu yarışı hihoyyyt
birde içimden geldi yazer 30 mekik çeksene kaydirigubbakcemile3

yazer slm canım dün keşfettim burayı çok hoşuma gitti ama 2.5 ay oldu doğum yapalı 112kilo ile hamile kaldım şimdi 127 kiloyum 125 ile doğuma girdim sonra vereceğime 2 kilo aldım bile tabii boyum 178 çok uzun kızım arada bir emdiği için başlayamadım ama dünden beridir bu sayfadayım acayip gaza geldim sizlerle inşallah başaracağım eşime 3 kilo elma aldırdım tabii öğlen bikaç kaşık yemek yedi eşim izin vermedi biraz emiyor zaten dedi oda gitmesin ben şimdi sporada gitmeyi düşünüyorum ama bu programı indirsem daha iyi olacak kızımı bırakmak sorun oluyor ama indirmeyi beceremedim canım

merhaba bayanlar çok mutluyum çnk ilk defa başladıgım diyeti bozmadım ilk günü ve eşimin yanımda olmasına ragmen :)ne kaçamak var ne bişi..süper gidioo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…