kızlar ben regl dönemı oldugu ıcın sanırım canım cok tatlı cekti bıkac baklava yedım yawww
kızlar ben regl dönemı oldugu ıcın sanırım canım cok tatlı cekti bıkac baklava yedım yawww
sılacım süpersin cnm sen bu gidişleee bir ayda verirsin valla bütün kilolarıııızemuszemus
beşiktaşımm sen çok yaşa.canım fedea olsun sana:lepi:
valla beşiktaşım ağzından bal damlıyorr kızzŞenizdatlum benimm
inşallah gitsin kilolar ben 2 .aya hatta 3ayada razıyımm amma hani 1ayda istediğim kiloda olursamm
millet şok geçirir kız..kesin yağları aldırdı ameliyat neyim oldum sanırlar..anam hepsini şok etçemmm görsünler hele.. valla sende süpersin şekerimm..hepimizde bir azim hırs var.. gidecek başka yolu yokkkkk bu kiloların..yeter üstümüzde kaldığı misafirlik..böyle misafir hiç gelmesin dimi kız...kaydirigubbakcemile3
beşiktaşımm sen çok yaşa.canım fedea olsun sana:lepi:
valla beşiktaşım ağzından bal damlıyorr kızzŞenizdatlum benimm
inşallah gitsin kilolar ben 2 .aya hatta 3ayada razıyımm amma hani 1ayda istediğim kiloda olursamm
millet şok geçirir kız..kesin yağları aldırdı ameliyat neyim oldum sanırlar..anam hepsini şok etçemmm görsünler hele.. valla sende süpersin şekerimm..hepimizde bir azim hırs var.. gidecek başka yolu yokkkkk bu kiloların..yeter üstümüzde kaldığı misafirlik..böyle misafir hiç gelmesin dimi kız...kaydirigubbakcemile3
arkadaslar hepinize basarilar diliyorum umarim herkez istedigi kiloya bir an önce saglikli bir sekilde iner zemuszemus
kaptanim beni listeden silin cünkü ben diger yere vermisdim bilegilerimi ordan yarisiyorum:sinifsinif:
olmas silmem
sen benim elemanımsın yedirmem ulen seni kimseye
yakarım ulen oraları
anlaşmazlık halloldu de geri gel vermezlerse seni ben almayı bilirim
ki
bir efsaneyi onlara bıraktık sen bizdensin bebekim
sılacımmm caaaağnıııım öperim yanaktan herşey güzel gidiyor karşı takım nerdeyse nakavt anam ya
seresuda burda zaten
bu azim ve kenetlenme bizde oldukça sizi yenicez gibi (umarım her iki tarafta yener amma malumunuz bi kaptan olarak artisliğimide elden bırakamam şakkıdı )
baş rakibemmm 66.2 olmuşum şekerrr 300 gr daha gittiiiiiiiiiiiiizemuszemusbu arada günaydın elma şekerlerimmmmmmmm
evet valla şekerim yollucaz hepsiniiiopuyorumnanaktanşöölee incecik hatunlar olacazzzzzzzkaydirigubbakcemile5
evet valla şekerim yollucaz hepsiniiiopuyorumnanaktanşöölee incecik hatunlar olacazzzzzzzkaydirigubbakcemile5
sıla tatlım bu ne enerjii yavv.çok mutlu gördüm seniiiiopuyorumnanaktan
ben 4.45de yapdim kahvaltimi iki dilim kepek ekmek ince iki dilim kasar peynir maydonoz ve biber kyodum arasina bu saate kadar 0.5 litre yesil cay icdim ve su saate kadar 2 litre su icdim ve 4 elmami geride birakdim hic spor yapmadim kacamakda redbull icdim sekersiz olandan ama o kacamak saylanirmiki ya ben aliskanlik yapmisim her sabah iciyorum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?