canım m benim saolasın kız..Şeniz
diyet yapılırken bir tatlı sözün okadar çok etkisi var canım anlatamam..
zaten bu diyeti ilk yaptığımda ben ilk haftada 5 kilo vermiştim
ve saolsun sexybebek arkadaşımız benimle çok ilgilenmişti ve şimdi sizler ve sizlerde ben ilgileneceğimm ve çabucak bu kilolardan kurtulalım..kurban bayramında çıtır kızlar grubu kuralımm
tatlım enerji içeceklerinin kilo aldırdığını duymuştum.fekatt yanlış bilior olabilirimmmm:uhm:
yaf acebaa kilolarımızı verincee partimi versekk...ELMA PARTİSİİİ..mönüde yeşil elma yeşilçay ve suuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
istedigim kiloya gelince bir süre elma görmek istemem herhalde :roflol::roflol:
evet karşı grupda hiç neşe kalmamış allahın izniyle alacağız bu yarışı hihoyyyt
birde içimden geldi yazer 30 mekik çeksene kaydirigubbakcemile3
Çok sevinmeyin bakiiim kaydirigubbakcemile3 evet sessiz başladık ama şuan iyi durumdayız çok şükür..
yaf acebaa kilolarımızı verincee partimi versekk...ELMA PARTİSİİİ..mönüde yeşil elma yeşilçay ve suuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya kızlar bişe dicem
bi insan lavobada mutlu olurmu ben oldum valla bu gün kesin kilomu verdi kaç kere lavobaya çıktım ne yedimde lavobaya çıktım diye adam bir soruyor valla
ay herşey çok güzeeeeel la la lalalalaaaaaaaaa
tamam tamamşimdilik sevinmedik 2 ekimde sevineceğiz inşaallah:Saruboceq:a.s
Ya bu arada benim gibi olan var mı merak ettim normalde 1 haftada anca tuvalete çıkan biri olarak bugün 3 sefer çıktım tabi ishal falan deildi şaşırdım valla bi okadar da sevindim
pestilin çıkıo anladım canım ama sen bugün 20 mekikle başla vücudun bi alışsınYa ben çalışıyorum işten dönüşte falan erken iniyorum arabadan toplam 1 saat tempolu yürüyorum ama ewe gelince yemektir bebektir pek bi hareket yapamıyorum zaten pestilim çıkmış oluyor yetermi acaba sadece yürüyüş??
pestilin çıkıo anladım canım ama sen bugün 20 mekikle başla vücudun bi alışsın
hergüne mekik çek temem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?