Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yaf acebaa kilolarımızı verincee partimi versekk...ELMA PARTİSİİİ..mönüde yeşil elma yeşilçay ve suuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nese şekerler yaprak dökümü başladı...hem gidim diziyi izleyim hemde mekik aletiyle mekik çekyimm.öptm gelirim yineeeeeeeopuyorumnanaktan

ya kızlar bişe dicem
bi insan lavobada mutlu olurmu ben oldum valla bu gün kesin kilomu verdi kaç kere lavobaya çıktım ne yedimde lavobaya çıktım diye adam bir soruyor valla
ay herşey çok güzeeeeel la la lalalalaaaaaaaaa

yaf acebaa kilolarımızı verincee partimi versekk...ELMA PARTİSİİİ..mönüde yeşil elma yeşilçay ve suuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız ozaman ne yeşil elma nede yeşil çay bisüre gözüm görmek istemezz çünkü yeşil elma ağacı olcak zaten midemizde:roflol: ama kesin parti verelim çok güzel olurrrrŞenizŞeniz bu arad az önce son elmacımıda yedim..ben de dizimi izlemeye gidiyomm.iyi fikir diziyede izlerken mekik aletinle mekip çekeyimm bende..

mrb kızlar bende sıfır kaçamakla bitirdim sanırım hiç acıkmadım üstelik ev ahalisi için de yemekler yaptım güzel güzel.tadına baktığım yemeği bile tükürdüm yutmadım o kadar yani.ama hiç diyetteymişim gibi aç hissetmedim kızlar neyse hoşuma gitti bu durum.ancak ben biraz kahvaltıların fazla olduğunu bu nedenlede ilerde ipin ucunu kaçırırmıyız diye korkuyorummm.

elmanın mucizesi kaptanımm.:dance:.seni anlıyorum mutluluğunu:1hug:aynısını bende yaşıyomm datlummŞeniz​

elmaları az yedim galiba 5 yada 6 küçük elma yarın nasıl olacak da bitireceğiz 10 elma kadarını bilmiyorum ama yedikçe yağlar eriyor ya yemek lazımmm elmaları..

Ya bu arada benim gibi olan var mı merak ettim normalde 1 haftada anca tuvalete çıkan biri olarak bugün 3 sefer çıktım tabi ishal falan deildi şaşırdım valla bi okadar da sevindim

Kızlar ben malesef bütün gün dışarıda olduğum için saat 8 'e kadar sadece 4 elma yiyebildim.Şimdi de yeşil çaylarımı tamamlıyorum.

Bide kızlar bu yeşil elma ekşi olduğu için sanki midemi yakıyo gibi sizde de böyle birşey oluyo mu..

Bu diyette tecrübeli arkadaşlar size bişey sorucam yeşil ama tatlı elma yesek olur mu?

Ya ben çalışıyorum işten dönüşte falan erken iniyorum arabadan toplam 1 saat tempolu yürüyorum ama ewe gelince yemektir bebektir pek bi hareket yapamıyorum zaten pestilim çıkmış oluyor yetermi acaba sadece yürüyüş??

pestilin çıkıo anladım canım ama sen bugün 20 mekikle başla vücudun bi alışsın
hergüne mekik çek temem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…