2 ekim ilk zafer günümüz olacak demi kız...:hooray::hooray:
sılacımmm caaaağnıııım öperim yanaktan herşey güzel gidiyor karşı takım nerdeyse nakavt anam ya
seresuda burda zaten
bu azim ve kenetlenme bizde oldukça sizi yenicez gibi (umarım her iki tarafta yener amma malumunuz bi kaptan olarak artisliğimide elden bırakamam şakkıdı )
bu arada cnm bn seni listeye yazmamışım:kedi:kilonu ve hedefini sölermisinnopuyorumnanaktan
kızlar benim ilk günümdü az yedim ama dayanamadım 2 bayramlık çikolatadan yedim;((((((ve akşam iki bardak ayran içtim;((off tutamyırm kendimi yaa 5 elmamı yedim ayrıca kötü olan yarın misafirler var bakalım tutabilck miymmm dua edin kızlarrr yaa okldaa artık dalga konsym panda diye;(( şu 10 günde 62 olsm hiç olmzsa farkedrdi di miiiii:Saruboceq:
Ya bu arada benim gibi olan var mı merak ettim normalde 1 haftada anca tuvalete çıkan biri olarak bugün 3 sefer çıktım tabi ishal falan deildi şaşırdım valla bi okadar da sevindim
derin abla söle kilonu senide ekleyelimmmzemuszemus
kizlar nerelerdeniz kimse yokmu
nasil gidiyor diyetimiz
benim iyi gidiyor yanliz suyu fazla icemiyorum o var
kızlar benim ilk günümdü az yedim ama dayanamadım 2 bayramlık çikolatadan yedim;((((((ve akşam iki bardak ayran içtim;((off tutamyırm kendimi yaa 5 elmamı yedim ayrıca kötü olan yarın misafirler var bakalım tutabilck miymmm dua edin kızlarrr yaa okldaa artık dalga konsym panda diye;(( şu 10 günde 62 olsm hiç olmzsa farkedrdi di miiiii:Saruboceq:
beşiktaş sana beşiktaşım demek çok ağrıma gidio adın ne senin ya fisfisfis
aramızda bi emziren daha varmış derin ablam senide alalım listeye
elmalarını yeşil çayını suyunu aksatma
yoğurttu süttü peynirdi tüket emi
hadi hayırlıı ossssun ablam vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?