hem bebek emzir hem su içme oh ne ala memleket yani
o sular içecek su içmezsen yağlar nasıl atılcak dışarı ..
kızlar su içilmezse yağlar atılmaz bol su iç bol bol bol
:içelim:
oh be Aslıcım bu arada fenerbahçenin pişmanlık yasasından yararlanıp FENERBAHÇELİ olabilürsün kaydirigubbakcemile5[/QUOTE
mersi tatlım bir BEŞİKTAŞ lıya bu sölenirmiii......çok ayıpppplmaz:...nese allahtan çok şeker bi kaptansın ve seviyorum seni şekerim affettimmŞenizopuyorumnanaktan
affetmiş miş kaydirigubbakcemile3
yirim nan seni opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3yq dadlum yeme..ben çok şekerimm kilo yaparımmm soraaakaydirigubbakcemile3
Naber yazercim.Bak ne diycem tatlım söyle o arkadaşlara sexsiden bahsetmesinler artık.Netice ve hatice şu ki bu diyeti bu kadar dikkate almamızı ümütlenmemizi ve inşallah zayıflamamızı ona borçluyuz tatlım.Burdaki konular bizim iç meselemiz biz bir aileyiz.ay burdaki yazılarımıza sz grubu acaip alınmış kızlar
ve acaip gaza gelmişler
şöleyiz böleyiz diyolar
bence en iyi cvp 2 EKİM
Naber yazercim.Bak ne diycem tatlım söyle o arkadaşlara sexsiden bahsetmesinler artık.Netice ve hatice şu ki bu diyeti bu kadar dikkate almamızı ümütlenmemizi ve inşallah zayıflamamızı ona borçluyuz tatlım.Burdaki konular bizim iç meselemiz biz bir aileyiz.
TATLIM ÇOK FARKEDER OLURSUN MERAK ETMEE.okul açılsın hepsine gününü gösterirsinn şekerimmmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
ay burdaki yazılarımıza sz grubu acaip alınmış kızlar
ve acaip gaza gelmişler
şöleyiz böleyiz diyolar
bence en iyi cvp 2 EKİM
karşı grupta toplam kilosunu yazsın
en çok kilo veren takım birinciolsun böylece bi kişiye olayı kitlememiş oluruz diyoruım ben orda da kişi sayılarının eşitsizliği gündeme geliyo ne yapalım ya ne diyosunuz
ay burdaki yazılarımıza sz grubu acaip alınmış kızlar
ve acaip gaza gelmişler
şöleyiz böleyiz diyolar
bence en iyi cvp 2 EKİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?