Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ay bi baska grup dahami var neler oluyor ayolkaydirigubbakcemile3 anladima gore kiyasiya bi yaris var bende yarismaciyim ama anlamadigim karsi takim kim:roflol:

arkadasımm su an iki site seklinde yarışıyoruz sitenin tam adını veremiyorum ama sz baş harflerisositososito bizi geçemezlerrr zaen 2 ekimdede bunu ispatlayacağızz:teytey::dance::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

kızlar benide ekleyin listeye yarından itibaren başlıyorum
şuan 69 kiloyum 58 idealim
sabah görüşürüz
bu arada çok paylaşımda bulunnamasamda dietime sadık kalırım bundan emin olabilirsiniz
yarın kızım anasınıfına başlıyo ilk günü okulda olucaz gelince inşallah tanışırız arkadaşlarla

mafoldumben Arkadaslar, ben diyetten ayrilmadim, mesajlarim silindi kalliste tarafindan, ben varim ve basinda verdim kilomu ve hedefimi... :sm_confused:
16. siradaydim beni silmeyin, sila arkadasimiz okumu mesajimi herhalde, ben varim ama yazer kaptansa dedim.... Beni geri eklerseniz süper olur..... :gitme:

Sevgilerle
Askperest :a015:

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar alkislayin bakim beni esimle alis verise ciktik hemen gitti hamburger cips kola yeyip icmeye banada bir israr bir israr yemedim o yerkende yag gibi gorduk yediklerini ve diyet o kacamaksiz devam ediyor yazercim spor yapmiyorum ben canim olurmu regl oldum 20 lik dislerimde agri yapiyor bide basima vurdu 3 gundur agri 15 dk pilates yapiyorum bide sure bilmiyorum yuruyus yapiyorum

aaaa bu arada bugun 3. gunum su batlamaya hazir su dolu gobegim icine cekildi biraz bu bile mutuluk

günaaaaydın kızlaaaaar
herkese güzel bir gün diliyorum
kaçamak yooook emi guzum emi yavrum hadi bakem
aşkperest bana çıktı demişlerdi yavrum gir kilonu alalım listeye
serincecim sen daha yarın başlıycaksın biz bi yarıştayız seni 2 ekimde alalım yarışa ama bizle burda paylaşımda bulun .. ( nedenmiş o aşkperes gelince oluyoda ben gelince niye olmuyo ama banane banane deme emi kuzum çünkü o arkadaşımız aramızdaydı yanlış anlama sonucu çıkmış )
hadi bakalım herşey güzel olaaacaaaak opuyorumnanaktan

günaydın elma güzelleri
dün başarıyla tamamladım diyetimi , kocaman kocaman 5 tane elma yedim dün, akşam evde yeşil çayımıda içtim,
bu sabah 1 dilim ekmekle hafif bir kahvaltıyla başladım, henüz elmaları yemeye başlamadım.. spor yok ama bende sabah işe bütün gün çalış, oturarak çalışıyorum ama beynim çok yoruluyor, akşam eve git yemek yap, ortalığı topla, çocukla ilgilen, derken inanın 1 dk kalmıyor.
bu arada hangi gün tartılıp bildiricez kiloları

günaydın çıtırlar kızlar süper gidiyo benimde dün kepekli tost 5 elma 4 yeşil çay 3 litre su 2 tanede suyun içine katılıp içiliyo ya gripken ismini yazmamda sakınca varmı bilmiyomda ondan içtim sabah ve akşam içinde şeker var sanırım birazdanda içcem grip bitene kadar artık neyse bu sabahta kardeşim okula başladığı için erken kalktım 7 de 8 de kahvaltım bitmiş oldu şekersiz sütsüz nescafe kepekli tost domates salatalık 2 sivri biber 2 zeytin sonrada yeşil çayımı içtim elma yoktu dün pazarda marketlere bakcam artık ben iznikte anemlerdeyim buralarda pek bulunmaz şaşarım aslında tam yeridir buralar ama yeşil ekşili olan daha çıkmadı diyolar birde arkadaşımız 1 milyona aldım diyo istanbulda 3.5 la 5 milyon arası değişiyo nerde oturuyo o arkadaşımız ve yada yanlış elma alıyo elma yeşil ekşi olandan olcak onlarda her zaman pahalıdır goldende derler adına

EMZıREN ANELER DıKKAT canlar sizler yeşil çay içemezsiniz en az günde 1 defa o da öğlen saatlerinde 1 defayı geçmeğin bebeğiniz çok sancı çeker ve o da kilo almaz hatta içmeğin bütün tv programlarındaki uzmanları can kulağıyla dinlemiş biri olarak söylüyorum vede siz sade elmayla beslenemezsiniz öğlen çorba için akşam sebze yemeği veya tavuk ızgara veya balık veya köfte yiğin zayıflıcam diye bebişlerinizi sütten kesebilirsiniz unutmayınki siz bizden fazla kalori harcıyosunuz emzirdiğiniz için zaten lütfen unutmayın yeşil çay yok kızlar bizler içinde yeşil çayı ne kadar erken saatlerde içersek o kadar iyi içinde kafein var ve uyutmuyo dinçte tutuyo erken saatlerde içelim

Herkese günaydın ben işime geldim kahvaltımı da yaptım birazdan yeşil çay ve suyumu alıp içmeye başlıcam bugün dünden daha kolay geçicek inş.:)))

EMZıREN FISTIKLAR ama elmayı bol bol tüketin siz zaten çorba içerseniz arada ve akşamda sebze ekmeksiz tabiki kepek ekmeği 1 dilim yiğin çorbanın yanında 3 litrede su için zaten sütünüz bol olur elmada zayıflatır tok tutar çabuk kilo verirsiniz

Sabah dayanamadım tartıldım 1,2 kg vermiş gözüküyorum tabi midemin boşluğu ve wc ye çıktığımdandır ama çok mutlu oldum yaaa

YAZERCıM süper motive ediyon canım teşkür ederiz canım birde unutma beşiktaşlıya asla GALATASARAY varken fenerli ol denmez canım onlar GALATASARAYI daha yakın hissederler kendine
şimdi senin yazacağını biliyomda sen bi yaz ben derim bunu diceni biliyodum diye öptüm şeker

gunaydınlar canlarım
dun 22:30 gibi çok fena midem kazındı, dayanamadım bir salatalık yedim yatıştırmak için
bugunde 8 de kalktım, 1 saat sporumu yaptım.. sonrada 2 domates, 2 salatalık azıcık peynir, 2 dilim ekmekle yeşil çay eşliğinde kahvaltımı yaptım.. bende uyanır uyanmaz dayanamayıp tartıldım 1.3 vermişim harika!

ya inanmıyorum...ben kahvaltıdan sonra ikindi vakti yemek de yiyorum..ama yine de 2 günde 1,5 kilo vermişim,,çok şaşırdım...tabi 3 litre su içilince ,dakika başı tuvalete gidince böyle oluyor...ama süperrrr..bugünde komşularla gün var,bilmiyorum napcam

eğer birdaha tartıldığınızı duyim sizi ıssırırım haaa
tartılmak yok demedik mi
bak gözünüze gözünüze vuracam heeeeee
ah kıymet aycıım aah evet bilirim onlar ikili ittifak

Yazer cim canım eski kullanıcı adım : Editoryal şimdiki adım : Chiglet olarak değiştirdim karşıklık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…